Vakuudeton autolaina

Nordean asiakkaana vakuudetonta autolainaa Joustoluottona voit saada 2 000 - 50 000 euroa jopa kymmeneksi vuodeksi ilman avausmaksua.

Vakuudellinen autolaina

Vakuudellinen autolaina on edullisempi vaihtoehto, kun sinulla on vakuuksia käytössä ja sinulla on tarvetta yli 15 000€ lainalle.

Osamaksulla auto omaksi

Nordea Autorahoituksen Osamaksulla hankit uuden tai käytetyn auton autoliikkeestä omaksesi kiinteillä kuukausierillä.

Huoletonta autoilua Autoleasingilla

Autoleasing on auton pitkäaikaista vuokrausta ja sen kiinteä kuukausierä sisältää mm. auton huollot, korjaukset ja renkaat. 

Kenelle sopii osamaksu tai autoleasing?

  • Voit hoitaa autosi rahoituksen auton osamaksurahoituksella tai autoleasingillä Nordean kautta, vaikka et olisi Nordean asiakas.
  • Auton osamaksurahoituksella et tarvitse sitoa varoja autoon. Kannattaa verrata, olisiko varojen sijoittaminen tuottoisampaa kuin osamaksurahoituksesta maksettavat kulut. Kokeile säästölaskuria.
  • Auton osamaksurahoitukselle voit tarvittaessa itse määritellä maksuajan nopeuden tai myydä auton kesken sopimuskauden.
  • Autoleasing auton tilaamisen voit hoitaa alusta loppuun verkossa. Katso video!
  • Autoleasingin kulut ovat kiinteät, joten tiedät tarkasti autoilun kustannukset.

Vertaile vakuudetonta ja vakuudellista autolainaa

  • Tarjoamme Nordean asiakkaille vakuudellista ja vakuudetonta autolainaa.
  • Vakuudelliseen autolainaan tarvitset vakuutta, kun taas vakuudettomaan autolainaan et. Mikäli käytät vakuudellista autolainaa, sinulla on mahdollisuus edullisempaan kokonaiskustannukseen verrattuna vakuudettomaan autolainaan.
  • Vakuudettoman autolainan laina-aika on jopa 8 vuotta, vakuudellisen autolainan laina-aika on 20 vuotta.
  • Vakuudeton autolaina sopii 2 000-50 000€ tarpeelle, kun taas vakuudellinen autolaina sopii yli 15 000€ tarpeelle.
  • Kokeile autolainalaskuria vakuudettomalle Joustoluotolle.

Mikä on sinulle järkevin autolaina?

Alta löydät Nordean tarjoamat ratkaisut autorahoitukseen.

Vakuudeton autolaina
Vakuudellinen autolaina
Osamaksurahoituksella hankit auton omistukseesi
Leasing-auton tilaaminen on helppoa

Esimerkkilaskelma Joustoluotolle

Laskelmat 1.9.2019 jälkeen nostetuille luotoille.

Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto ja sen korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 8,9 % marginaali. Kun nimelliskorko on 12,81 % ja laina-aika 83 kk, on todellinen vuosikorko 8 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 17 % (1/2024). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 172,25 euroa ja maksuerien lukumäärä 83. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Nordean asuntolaina-asiakkaat:

Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto ja sen korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 5,9 % marginaali. Kun nimelliskorko on 9,81 % ja laina-aika 73 kk, on todellinen vuosikorko 8 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 13,8 % (1/2024). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 11 590,31 euroa ja maksuerien lukumäärä 73. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Nordean Premium-asiakkaat: 

Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto ja sen korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 2,9 % marginaali. Kun nimelliskorko on 6,81 % ja laina-aika 66 kk, on todellinen vuosikorko 8 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 10,6 %. (1/2024). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10 446,66 euroa ja maksuerien lukumäärä 66. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Joustoluoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki, normaalein luotonsaantiehdoin.

Usein kysyttyä autolainasta