Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Par i bil

Autolaina

Jos unelmoit omasta autosta, tai olet vaihtamassa vanhaa autoa uudempaan, hae Nordean autolainaa. Autolaina sopii sinulle erityisesti, kun olet hankimassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä ja tarvitset käteistä kaupantekoa varten. Hae tarpeeseesi sopiva autolaina ja tee unelma-autostasi totta. Autolaina myönnetään Nordean Joustoluottona.

Vakuudeton Autolaina

Autolainalla toteutat autoiluun liittyvät unelmasi. Autolaina soveltuu niin uuden auton ostamiseen kuin kattamaan autokaupan käteismaksuosuuden. Autolaina myönnetään vakuudettomana kulutusluottona, Joustoluottona, ja sitä voi tarvittaessa korottaa.

 • Luottoa voit saada 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka ilman erillistä avausmaksua.
 • Hae autolainaa kätevästi verkossa. Autolainahakemuksen voit tehdä Nordean pankkitunnuksilla. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, voit tehdä luottohakemuksen myös muiden pankkien pankkitunnuksilla!
 • Autolaina maksetaan tilillesi heti luoton myöntämisen jälkeen (ma-su klo 07.00-22.30).
 • Autolainan laina-aika on 1-5,5 vuotta. Voit kuitenkin maksaa ylimääräisiä maksueriä tai koko luoton pois milloin tahansa ilman ylimääräisiä kuluja. 
 • Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä valitsemanasi eräpäivänä. Maksuaika voidaan sopia maksuvalmiutesi mukaan. 
 • Mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.
 • Laina voidaan myöntää yhdelle tai yhteisesti kahdelle 18 vuotta täyttäneelle hakijalle.

Hae Autolainaa

Hakemuksen voit tehdä Nordean ja muiden Suomessa toimivien pankkien pankkitunnuksilla.

Täytä lainahakemus Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean Autolaina tekee autounelmistasi totta

Kun olet löytänyt juuri sen oikean auton, mieleesi piirtyy jo kaikki ne tulevat matkat, jotka tulette yhdessä kulkemaan. Miksi siis odottaa huomiseen, kun voit toteuttaa autounelmasi tänään!

Autolainan määrä on joustava

Vakuudeton Autolaina myönnetään 2000-50000 euron suuruisena kertaluottona, Joustoluottona. Nordean Joustoluotto on kätevä ratkaisu, kun olet löytänyt mieleisesi auton ja tarvitset kulutusluoton helposti ja nopeasti. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava, ja sitä voi tarvittaessa korottaa.

Lue lisää Joustoluotosta.

Hae Autolainaa

Voit hakea Autolainaa kätevästi Nordean itsepalvelukanavissa. Hakeminen onnistuu myös muiden pankkien pankkitunnuksilla. Autolaina myönnetään Nordean Joustoluottona.

 1. Käytä Autolainalaskuriamme ja kartoita sinun talouteesi sopiva lainamäärä. Voit siirtyä luottohakemukselle suoraan laskurista.
 2. Kirjaudu Joustoluottohakemukselle pankkitunnuksillasi Nordea.fi:llä, Nordean verkkopankissa tai Nordean mobiilipankissa.
 3. Täytä Joustoluottohakemus ja lähetä.
 4. Saat luottopäätöksen nopeasti ja rahat maksetaan heti ilmoittamallesi pankkitilille.
Hinnat

Joustoluotto - Korot ja hinnat

1.9.2019 jälkeen nostettuihin kulutusluottoihin liittyvät yleisimmät maksut.

Viitekorko 3 kk euribor (luottosuhteen alkaessa viitekoron arvo määräytyy luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisen pankkipäivän arvon mukaan).

Luoton marginaali on 2,9 – 8,9% kokonaisasioinnin mukaisesti (marginaalit voimassa 16.01.2020 alkaen).

Korot ja Hinnat
ErittelyHinta

Joustoluoton marginaali, normaalihinta

Joustoluoton marginaali, asuntolaina-asiakkaat

Joustoluoton marginaali, Premium-asiakkaat

8,90 %

5,90 %

2,90 %

Avausmaksu0,00 €
Luoton korotuspalkkio
0,00 € 
Tilinhoitomaksu0,01% per päivä laskettuna myönnetyn luoton määrästä, enintään 12,50 € kuukaudessa
Kirjalliset selvityskulut17 € / alkava tunti
Tosite- ja laskutusjäljennökset/kpl
10,00 €
Eräpäivän siirto, jos lasku on muodostunut5,00 €
Maksuajan pidentäminen yli 14 päivää
5,00 €
Saldo- tai korkotodistus erillisestä pyynnöstä10,00 €
Maksumuistutus5,00 €
Hinnat ennen 1.9.2019 nostetuille luotoille
Ominaisuudet
Luoton takaisinmaksu
Ehdot
Kuluttajatiedot

Esimerkkilaskelma Joustoluotolle

Laskelmat 1.9.2019 jälkeen nostetuille luotoille.

Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto ja sen korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 8,9 % marginaali. Nimelliskoron ollessa 8,5 % ja laina-ajan ollessa 74 kk on todellinen vuosikorko 5 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 14,2 % (12/2019). 

Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 7 366,66 euroa ja maksuerien lukumäärä 74. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Nordean Asuntolaina-asiakkaat:

Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto ja sen korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 5,9% marginaali. Nimelliskoron ollessa 5,5% ja laina-ajan ollessa 67 kk, on todellinen vuosikorko 5 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 11,3% (12/2019). 

Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 6 664,76 euroa ja maksuerien lukumäärä 67. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Nordean Premium-asiakkaat: 

Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto ja sen korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 2,9% marginaali. Nimelliskoron ollessa 2,5% ja laina-ajan ollessa 61 kk, on todellinen vuosikorko 5 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 8,3%. (12/2019). 

Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 6 097,56 euroa ja maksuerien lukumäärä 61. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Joustoluoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki, normaalein luotonsaantiehdoin.

Hae Autolainaa

Hakemuksen voit tehdä Nordean ja muiden Suomessa toimivien pankkien pankkitunnuksilla.

Täytä lainahakemus Avautuu uuteen ikkunaan