Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Kontaktløs betaling

Mobiili- ja lähimaksaminen

Helpotat arkeasi ottamalla käyttöösi lähimaksamisen. Hyväksyt maksun viemällä oman älylaitteesi tai korttisi maksupäätteen lähelle ja vahvistamalla summan omalla laitteellasi, koskematta lainkaan kaupan maksupäätteeseen tai käteiseen rahaan.

Kaikki maksut puhelimella tai kortilla

Otat käyttöösi mobiilimaksamisen palvelut Apple Payn tai Google Payn avulla, kun käytössäsi on älypuhelin tai älykello sekä jokin Nordean maksu- tai luottokorteista. Mobiilimaksulla voit maksaa myös yli 50 euron ostokset, toisin kuin lähimaksulla.

Kosketusta kauppojen maksupäätteisiin voit välttää myös hyödyntämällä lähimaksua. Lähimaksuominaisuus on kaikissa Nordean myöntämissä uusissa ja uusittavissa korteissa. Lähimaksua voit käyttää enintään 50 euron suuruisissa ostoksissa.. Lähimaksun vahvistat yksinkertaisesti viemällä kortin maksupäätteen lähelle.

Apple Pay

Ota Apple Pay käyttöösi iPhonelle ja maksa ostoksesi kätevästi kännykällä. Apple Pay maksat turvallisesti myös verkossa parilla klikkauksella.

Lue lisää ja ota Apple Pay käyttöön

Google Pay

Google Pay on nopea ja helppo tapa hoitaa korttimaksuja Android-laitteella, teitpä ostoksia kaupassa tai verkossa.

Lue lisää ja ota Google Pay käyttöön

Nordea Wallet

Nordea Walletissa seuraat rahankäyttöäsi helposti ja pääset aktivoimaan mobiili-maksamisen palvelut.

Lue lisää Nordea Walletista

Siirto

Maksa ja vastaanota maksuja reaaliaikaisesti. Riittää, että tiedät toisen Siirto-käyttäjän puhelinnumeron.

Lue lisää Siirrosta

Missä puhelin, siellä maksukortti

Apple Pay ja Google Pay toimivat miljoonissa myymälöissä ympäri maailmaa. Lue lisää, kuinka aktivoit puhelimesta maksuvälineen muutamassa minuutissa.