Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Mobiilimaksaminen - hoida kaikki maksut puhelimella

Pidä kortti mukana matkassa. Aktivoi maksukorttisi Apple Pay tai Google Pay -sovelluksiin, niin voit maksaa ostokset puhelinta vilauttamalla. Lataa myös Siirto kätevään rahan liikutteluun hetkessä tililtä tilille. Lue alta lisää ja aloita maksamisen nykyaika. Aikaa tarvitset vain muutaman minuutin.

Mobiilimaksaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista

  • Nopea kuin lähimaksu, käsillä kuin kännykkä.
  • Kosketa kaupassa, klikkaa verkossa, ota käyttöön minuutissa.
  • Puhelimessa maksukorttisi tiedot pysyvät suojassa.

Missä puhelin, siellä maksukortti

Kahvilla, kiskalla, lenkillä tai lomamatkalla. Maksa ostokset turvallisesti puhelinta vilauttamalla tai verkkokaupassa parilla klikkauksella. Apple Pay ja Google Pay toimivat miljoonissa myymälöissä ympäri maailmaa. Lue lisää, kuinka aktivoit puhelimesta maksuvälineen muutamassa minuutissa.

Maksa ostokset älykellolla

Aktiivisuusranneke, fitness-kello, älykello, mitä näitä nyt on. Yhä useammassa laitteessa on lähimaksuominaisuus. Katso kuinka otat sen käyttöön esimerkiksi Garmin, Fitbit ja Apple Watch -kelloissa.

Siirto tililtä tilille sekunneissa

Maksa ja vastaanota maksuja reaaliaikaisesti, pankista riippumatta. Tilinumeroa ei tarvitse muistaa, riittää, että tiedät toisen Siirto-käyttäjän puhelinnumeron. Siirto-sovellus tekee maksamisesta kätevää missä vain ja se toimii näppärästi myös verkkokaupassa tai laskujen maksamiseen.

Otetaan palvelut käyttöön yhdessä

Kätevillä digiratkaisuilla ei ole ikärajaa. Järjestämme satoja neuvontatilaisuuksia vuodessa ja konttoreissa neuvojat auttavat ja opastavat kädestä pitäen digiasioissamme.

Lue lisää neuvontatilaisuuksista

Tunnethan korttimaksamisen edut?

Luottokortti tuo joustoa talouteesi, ja on turvallinen maksutapa ympäri maailmaa. Nordean palvelupaketteihin sisältyy kaksi ilmaista maksukorttia.

Lue lisää maksu- ja luottokorteista

Pysy ajan tasalla taloudestasi

Nordea Walletin ostojaottelun avulla pysyt helposti kärryillä siitä, missä käytät korttejasi, miten kulutat ja mihin rahasi menevät. Saat myös rahoitustarjoukset yllättäviin menoihin kätevästi Walletin kautta.

Lue lisää Nordea Walletista