Uusia maksutapoja suomalaisten käyttöön!

Maksaminen on nopeaa ja sujuvaa uusilla sekä muodikkailla LAKS-tuotteilla, etkä tarvitse lompakkoa tai puhelinta. Maksaminen LAKS-tuotteen lähimaksuominaisuudella on myös turvallista eikä maksupäätteeseen tarvitse koskea. Kun käytössäsi on Nordean myöntämä Mastercard-kortti, mukaan lukien Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard tai Tuohi Mastercard, voit aktivoida LAKS Pay -tuotteita maksuvälineiksi.

Maksa alle 50 €:n ostokset

Senior woman shopping groceries_small

Kun käytössäsi on LAKS Pay, voit maksaa alle 50 €:n ostokset turvallisesti lähimaksuna ilman tunnusluvun näppäilyä maksupäätteeseen. 

Lue lisää lähimaksamisesta täältä.

Mastercard ja LAKS Pay

Nordea Mastercards small

Käyttääksesi uusimpia LAKS-maksuvälineitä tarvitset myös Mastercard-kortin. Mikäli käytössäsi ei vielä ole Mastercard-korttia, voit hakea sitä helposti verkkopankissasi tai jättämällä meille yhteydenottopyynnön.

Hae Mastercard-korttia täältä.

Katso LAKS Pay -esittelyvideo

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

LAKS Pay -maksuvälineen tilaus ja aktivointi

Näin tilaat LAKS Pay -maksuvälineen

  1. Valitse ja maksa haluamasi maksuväline osoitteessa laks.com.
  2. Valitse ja liitä Nordea Mastercard -kortti, jonka haluat liittää LAKS Pay -maksuvälineeseen tai -asusteeseen laks.com-sivustolla, sillä tilaustasi ei voida lähettää ilman maksukortin liittämistä. Huom! Voit liittää LAKS Pay -maksuvälineeseen vain yhden Nordea Mastercard -kortin, esim. Nordea Gold -kortin. Kortin tietoja ei voi myöhemmin vaihtaa. 
  3. LAKS Pay lähettää postitse tilaamasi maksuvälineen.

Tilattuasi LAKS Pay-maksuvälineen tulet saamaan sähköpostilla vahvistuksen sekä LAKS Pay:ltä että Manage-Mii:ltä. Muistathan luoda itsellesi salasanan Manage-Mii:n sähköpostin linkistä, sillä et voi käyttää Manage-Mii sovellusta ennen salasanan luontia. 

Jos et ole vastaanottanut sähköposteja, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. 

Näin aktivoit LAKS Pay -maksuvälineen

  1. Kun saat LAKS Pay -maksuvälineen postissa, avaa Nordean mobiilipankki (Nordea Mobile -sovellus) puhelimessasi. 
  2. Klikkaa mobiilipankissa korttia, jonka olet liittänyt älylaitteeseen > valitse Asetukset > Hallinnoi maksuvälineitä. Voit myös tehdä aktivoinnin soittamalla Nordean asiakaspalveluun numeroon 0200 3000Avautuu uuteen ikkunaan.  
  3. Lataa ja asenna ManageMii-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta (App Store, Play Store). Kirjaudu sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella, millä tilasit laitteen. ManageMii-sovelluksessa voit seurata laitteella tekemiäsi maksuja ja nollata laitteen aina 100 EUR kumulatiivisen summan jälkeen. Näin varmistamme sen, että laitteen hukkuessa sen käyttäminen ei ole mahdollista ilman ManageMii-sovellusta.

Nordea Rahoituksen asiakkaat, joilla on Tuohi, Stockmann tai Finnair Plus Mastercard:

Jos sinulla on Nordea Rahoituksen myöntämä Tuohi, Stockmann tai Finnair Plus Mastercard ja et ole Nordean asiakas, lähetä viesti Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun Nordean OmapostinAvautuu uuteen ikkunaan kautta ja pyydä korttisi aktivointia älylaitteeseen.

Turvarajat ja maksaminen LAKS Pay -maksuvälineillä

LAKS Pay-lähimaksun käyttö on turvallista. Voit maksaa ilman tunnistautumista viisi kertaa tai tehdä ostoksia yhteensä 150 euron verran ilman tunnusluvun käyttöä. Sen jälkeen sinun on tunnistauduttava Manage-Mii-sovelluksessa ja nollattava ostoshistoriasi. Tämän jälkeen voit jälleen jatkaa maksamista LAKS Pay -maksuvälineelläsi.

Lataa Manage-Mii puhelimesi sovelluskaupasta ja turvarajan tullessa vastaan, nollaa laskuri sovelluksessa. 

Kysymyksiä ja vastauksia LAKS Pay -maksuvälineestä

Tarvitsetko apua?

Nordean asiakaspalvelu auttaa aktivoinnissa tai korttiisi liittyvissä asioissa. Laks Pay -tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä suoraan Laksiin: service@laks.com