Sormus, rannekoru vai avaimenperä - uudet tavat maksaa

Maksa sormuksella, avaimenperällä tai vaikka ranneketjulla! Kun sinulla on Nordea Mastercard, voit ottaa käyttöön uusimmat lähimaksukorut ja -asusteet.

Uusia maksutapoja suomalaisten käyttöön!

Maksaminen on nopeaa ja sujuvaa uusilla sekä muodikkailla LAKS-tuotteilla, etkä tarvitse lompakkoa tai puhelinta. Maksaminen LAKS-tuotteen lähimaksuominaisuudella on myös turvallista eikä maksupäätteeseen tarvitse koskea. Kun käytössäsi on Nordean myöntämä Mastercard-kortti, mukaan lukien Stockmann Mastercard, Finnair Plus Mastercard tai Tuohi Mastercard, voit aktivoida LAKS Pay -tuotteita maksuvälineiksi.

Maksa alle 50 €:n ostokset

Senior woman shopping groceries_small

Kun käytössäsi on LAKS Pay, voit maksaa alle 50 €:n ostokset turvallisesti lähimaksuna ilman tunnusluvun näppäilyä maksupäätteeseen. 

Lue lisää lähimaksamisesta täältä.

Mastercard ja LAKS Pay

Nordea Mastercards small

Käyttääksesi uusimpia LAKS-maksuvälineitä tarvitset myös Mastercard-kortin. Mikäli käytössäsi ei vielä ole Mastercard-korttia, voit hakea sitä helposti verkkopankissasi tai jättämällä meille yhteydenottopyynnön.

Hae Mastercard-korttia täältä.

Katso LAKS Pay -esittelyvideo

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

LAKS Pay -maksuvälineen tilaus ja aktivointi

Näin tilaat LAKS Pay -maksuvälineen

  1. Valitse ja maksa haluamasi maksuväline osoitteessa laks.com.
  2. Valitse ja liitä Nordea Mastercard -kortti, jonka haluat liittää LAKS Pay -maksuvälineeseen tai -asusteeseen laks.com-sivustolla, sillä tilaustasi ei voida lähettää ilman maksukortin liittämistä. Huom! Voit liittää LAKS Pay -maksuvälineeseen vain yhden Nordea Mastercard -kortin, esim. Nordea Gold -kortin. Kortin tietoja ei voi myöhemmin vaihtaa. 
  3. LAKS Pay lähettää postitse tilaamasi maksuvälineen.

Tilattuasi LAKS Pay-maksuvälineen tulet saamaan sähköpostilla vahvistuksen sekä LAKS Pay:ltä että Manage-Mii:ltä. Muistathan luoda itsellesi salasanan Manage-Mii:n sähköpostin linkistä, sillä et voi käyttää Manage-Mii sovellusta ennen salasanan luontia. 

Jos et ole vastaanottanut sähköposteja, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. 

Näin aktivoit LAKS Pay -maksuvälineen 

  1. Kun saat LAKS Pay -maksuvälineen postissa, avaa Nordea Wallet -sovellus puhelimessasi. Jos sinulla ei ole Nordea Wallet -sovellusta, lataa se puhelimesi sovelluskaupasta. 
  2. Mene Nordea Wallet -sovelluksessa alareunassa kohtaan ”lisää > laitteiden hallinta” ja aktivoi LAKS Pay -maksuväline käyttöösi. Nordea Walletissa LAKS Pay-maksuväline näkyy nimellä Universal Smart Cards Limited. Voit myös tehdä aktivoinnin soittamalla Nordean asiakaspalveluun numeroon 0200 3000.  
  3. Lataa ja asenna ManageMii-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta (App Store, Play Store). Kirjaudu sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella, millä tilasit laitteen. ManageMii-sovelluksessa voit seurata laitteella tekemiäsi maksuja ja nollata laitteen aina 100 EUR kumulatiivisen summan jälkeen. Näin varmistamme sen, että laitteen hukkuessa sen käyttäminen ei ole mahdollista ilman ManageMii-sovellusta.

Turvarajat ja maksaminen LAKS Pay -maksuvälineillä

LAKS Pay-lähimaksun käyttö on turvallista. Voit maksaa ilman tunnistautumista viisi kertaa tai tehdä ostoksia yhteensä 150 euron verran ilman tunnusluvun käyttöä. Sen jälkeen sinun on tunnistauduttava Manage-Mii-sovelluksessa ja nollattava ostoshistoriasi. Tämän jälkeen voit jälleen jatkaa maksamista LAKS Pay -maksuvälineelläsi.

Lataa Manage-Mii puhelimesi sovelluskaupasta ja turvarajan tullessa vastaan, nollaa laskuri sovelluksessa. 

Kysymyksiä ja vastauksia LAKS Pay -maksuvälineestä

Tarvitsetko apua?

Nordean asiakaspalvelu auttaa aktivoinnissa tai korttiisi liittyvissä asioissa. Laks Pay -tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä suoraan Laksiin: service@laks.com tai katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset Laks Payn sivuilta.