Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Käteistä Postin välityksellä

Nordean asiakkaana voit tilata tarvitsemasi käteisen rahan haluamaasi Postin toimipisteeseen. Käteinen raha toimitetaan postivakuutettuna lähetyksenä sovittuun Postin palveluverkoston noutopisteeseen (postit tai asiamiespostit, ei Smartpostit eli pakettiautomaatit).

Käteistä Postin välityksellä -palvelun ominaisuudet

  • Käteistilauksen voit tehdä Nordean 24/7 palvelun kautta tai asioimalla konttorissa.
  • Palvelu mahdollistaa suurempien käteissummien noston kerralla. Toimitettava summa on 200 -15.000 euroa. Käteistilauksessa toimitetaan vain seteleitä.
  • Käytössä on Postin laaja palveluverkosto, jolloin käteisen saa tilattua turvallisesti, postivakuutettuna lähetyksenä lähimpään Postin toimipisteeseen. Lähetys lunastetaan aina henkilökohtaisesti esittämällä henkilöllisyyden todentamiseen hyväksytyn asiakirjan. Lähetystä ei luovuteta valtakirjalla. 
  • Euro-tilauksen hinta on 10 euroa/tilaus,  joka veloitetaan asiakkaan tililtä tilauksen yhteydessä  Private ja Premium Banking -asiakkaille palvelu on maksuton.
  • Käteistilauksen toimitusaika on tilauspäivä + 5 arkipäivää.  Posti säilyttää lähetyksiä saapumisviikon ja 14 vrk sen jälkeen. Noutamattomasta toimituksesta ei peritä lisäkuluja. Veloitettuja palvelumaksuja ei palauteta asiakkaalle.

Käteistä Postin välityksellä -palvelu on tarkoitettu vain henkilöasiakkaille. Palvelun kautta haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tilata turvallisesti suurempia summia käteistä seuduilla, joilla on pitkä matka konttoriin tai käteistä ei ole saatavilla lähikonttorista.