Käteistä turvallisesti

Lähetämme käteistä postin välityksellä henkilöasiakkaille. Toimintatapamme varmistaa käteisen saannin turvallisesti silloin, kun matka pankin konttoriin on pitkä tai käteistä ei ole saatavilla lähikonttorista.

Käteistilauksen voit tehdä puhelimitse Nordean asiakaspalvelussa tai asioimalla konttorissa. Voit tilata 200 - 15 000 euroa, ja rahat toimitamme seteleinä. Käteinen toimitetaan turvallisesti, postivakuutettuna lähetyksenä, ja lunastat sen aina henkilökohtaisesti esittämällä henkilöllisyytesi. Lähetystä ei siis luovuteta valtakirjalla. Katso henkilöllisyyden todentamiseen hyväksyttävät asiakirjat.

Käytössäsi on Postin koko laaja palveluverkosto, joten saat käteisen sinulle sopivimpaan Postin noutopisteeseen: postit tai asiamiespostit, ei Smartpostit eli pakettiautomaatit. 

Käteisen tilaus maksaa 10 euroa/tilaus, ja se veloitetaan tililtäsi tilauksen yhteydessä. Private - ja Premium Banking -asiakkaille palvelu on maksuton. 

Käteistilauksen toimitusaika on tilauspäivä + viisi arkipäivää. Posti säilyttää lähetyksiä saapumisviikon ja 14 vuorokautta sen jälkeen. Noutamattomasta toimituksesta ei peritä lisäkuluja. Veloitettuja palvelumaksuja ei palauteta asiakkaalle.