Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Digineuvontaa jokaiselle

Meidän mielestämme digiratkaisuilla ei ole ikärajaa. Digipalvelumme ovat turvallisia ja luotettavia käyttää. Pankkitunnukset ovat avain moniin digitaalisiin palveluihin kuten Omakanta, Kela, Vero, Poliisi, ja helpottavat näin arkea.

Me olemme valmiina auttamaan!

Järjestämme satoja digineuvontatilaisuuksia vuodessa. Tervetuloa opettelemaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa palveluiden käyttöä.

Näin autamme:

  • Konttoreissa neuvojat auttavat ja opastavat kädestä pitäen digiasioissamme.
  • Järjestämme satoja tapahtumia erityisesti senioriasiakkaiden digineuvontaan. Tapahtumia järjestetään yhteistyössä seniorijärjestöjen kanssa esimerkiksi kirjastoissa.
  • Digi Pop Up – pisteet kiertävät muun muassa kauppakeskuksissa, päivitämme tapahtumatietoja.
  • Henkilökohtaista palvelua saat myös 24/7 -asiakaspalvelustamme. Puhelinpalvelumme auttaa vuorokauden ympäri numerossa 0200 3000.

Jotta neuvojat voivat opastaa sinua parhaiten, pyydämme ottamaan mukaan oman mobiililaitteen ja pankkitunnukset.

Nordea Tabletti helpottamaan arkea

Nordean asiakkaana sinulla on mahdollisuus hankkia Nordea Tabletti käyttöösi, jos olet yli 60-vuotias ja sinulla ei ole ennestään älylaitetta käytössä.  

Saat Nordeasta esitteen, jota vastaan voit ostaa normaalia hintaa edullisemmin DNA Kaupoista Samsung Galaxy Tab A 10 -tabletin ja 4G-liittymän. Valitsemasi pankkisovellukset asennetaan tablettiin DNA Kaupassa valmiiksi. Olet tervetullut Nordean toimipaikkaan keskustelemaan ja saamaan neuvontaa tabletin käytössä tai katso sinua lähin neuvontatapahtuma tältä sivulta.