Kysy Novalta Avautuu uuteen ikkunaan

Digineuvontaa jokaiselle

Meidän mielestämme digiratkaisuilla ei ole ikärajaa. Digipalvelumme ovat turvallisia ja luotettavia käyttää. Pankkitunnukset ovat avain moniin digitaalisiin palveluihin kuten Omakanta, Kela, Vero, Poliisi, ja helpottavat näin arkea.

Me olemme valmiina auttamaan!

Järjestämme satoja digineuvontatilaisuuksia vuodessa. Tervetuloa opettelemaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa palveluiden käyttöä.

Näin autamme:

  • Konttoreissa neuvojat auttavat ja opastavat kädestä pitäen digiasioissamme.
  • Järjestämme satoja tapahtumia erityisesti senioriasiakkaiden digineuvontaan. Tapahtumia järjestetään yhteistyössä seniorijärjestöjen kanssa esimerkiksi kirjastoissa.
  • Digi Pop Up – pisteet kiertävät muun muassa kauppakeskuksissa, päivitämme tapahtumatietoja.
  • Henkilökohtaista palvelua saat myös 24/7 -asiakaspalvelustamme. Puhelinpalvelumme auttaa vuorokauden ympäri numerossa 0200 3000.

Jotta neuvojat voivat opastaa sinua parhaiten, pyydämme ottamaan mukaan oman mobiililaitteen ja pankkitunnukset.

Tablettiyhteistyö testissä DNA:n kanssa

Tuomme yhteistyössä DNA:n kanssa tarjolle tabletin pankkiasioiden hoitoon erityisesti senioriasiakkaille, joilla ei ole vielä mobiililaitetta käytössään.

Asiakas voi ostaa valituista DNA Kaupoista Nordean antamalla kupongilla Samsung Galaxy Tab A 10’’ tabletin ja 4G-liittymän edulliseen hintaan. Tablettiin asennetaan valmiiksi Nordean pankkisovellukset asiakkaan tarpeen mukaan. Toivotamme kaikki yli 60-vuotiaat tabletista kiinnostuneet asiakkaamme tervetulleeksi alla mainittuihin toimipaikkoihimme keskustelemaan ja saamaan neuvontaa tabletin käytössä.

Mikäli kiinnostuit tabletista ole yhteydessä 24/7 -asiakaspalveluumme tai suoraan testiin osallistuviin toimipisteisiimme Helsinki Mannerheimintie 7:ssä, Vantaa Tikkurilassa, Tampereella, Turussa, Raisiossa ja Rovaniemellä. Tarkoituksena on myöhemmin tämän vuoden aikana laajentaa tarjonta koko Suomeen.

Katso sinua lähin neuvontatapahtuma

Digitapahtumat kaikille (pdf, 218 KB)Avautuu uuteen ikkunaan 

Huom! Listaa päivitetään jatkuvasti.