Säästötilit - Avaa säästötili jo tänään

Säästötilin avaaminen käy Nordeassa helposti. Säästötili on monelle tuttu ja usein tilille säästetään yllättävien menojen varalle. Omat säästötavoitteesi vaikuttavat kuitenkin siihen, miten ja millaiselle tilille sinun kannattaa säästää.

ASP-tili

Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput. ASP-tilin voit avata jos olet 18-39-vuotias ensiasunnon ostaja.

Lue lisää ASP-tilistä

JoustoTalletus-tili

JoustoTalletus-tili on jatkuvan säästämisen tili sinulle, joka haluat säästää helposti, turvallisesti ja joustavasti.

Lue lisää JoustoTalletus-tilistä

EtuTili

Tämä tili sopii säännölliseen säästämiseen. EtuTililtä voit nostaa varoja ja tehdä tilisiirtoja ilman nostorajoituksia.

Lue lisää EtuTilistä

Määräaikainen sijoitustili

Määräaikainen sijoitustili on turvallinen ja perinteinen vaihtoehto varojen tallettamiseen. Määräaikaisen sijoitustilin korko on aina etukäteen tiedossa.

Lue lisää Määräaikaisesta sijoitustilistä

ePossu-palvelu apuna säästämisessä

Sähköinen säästöpossupalvelumme auttaa sinut vaivattomasti säästämisen alkuun.

Lue lisää ePossusta

Pidätkö säästöjäsi tilillä?

Tiesitkö, että tilisäästöjen tuotto on olematon? Lue viisi syytä siihen, miksi fiksumpi säästäminen ja sijoittaminen kannattaa aloittaa nyt.

Lue viisi syytä laittaa tilisäästöt töihin

Säästötilien korot

Säästötilin korko vaihtelee tilikohtaisesti ja tarkemmat tiedot koroista löydät säästötilien tuotesivuilta. Säästötilien korot ovat kuitenkin pääsääntöisesti olemattomia nykytilanteessa. Matalien korkojen sekä inflaation vaikutuksen vuoksi suosittelemmekin usein esimerkiksi rahastosäästämisen aloittamista. Säästötilille kerrytetty varallisuus luo turvaa, mutta sijoittamalla säästösi oikein ne voivat myös kerryttää tuottoa ja kasvaa ajan myötä.