Säästötilit - Avaa säästötili jo tänään

Säästötilin avaaminen käy Nordeassa helposti. Säästötili on monelle tuttu ja usein tilille säästetään yllättävien menojen varalle. Omat säästötavoitteesi vaikuttavat kuitenkin siihen, miten ja millaiselle tilille sinun kannattaa säästää. Jos haluat keskustella sinulle parhaista säästämisen vaihtoehdoista, varaa aika tapaamiseen asiantuntijoidemme kanssa.

ASP-tili

Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput. ASP-tilin voit avata jos olet 18-44-vuotias ensiasunnon ostaja. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää ASP-tilistä

JoustoTalletus-tili

JoustoTalletus-tilin korko tarkastetaan vuosittain. Säästöjä voi käyttää tarpeen yllättäessä, eli tili soveltuu myös varakassaksi. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää JoustoTalletus-tilistä

EtuTili

EtuTili sopii säännölliseen säästämiseen. EtuTililtä voit tehdä tilisiirtoja ilman rajoituksia. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää EtuTilistä

Määräaikainen sijoitustili

Määräaikaisen sijoitustilin korko on aina etukäteen tiedossa. Talletuskorko on kiinteä koko talletusajan. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää Määräaikaisesta sijoitustilistä

Pidätkö säästöjäsi tilillä?

Tiesitkö, että tilisäästöjen tuotto on yleensä pidemmällä tähtäimellä matalampi kuin rahastoissa? Lue viisi syytä siihen, miksi fiksumpi säästäminen ja sijoittaminen kannattaa aloittaa nyt.

Lue viisi syytä laittaa tilisäästöt töihin

Mitä inflaatio tarkoittaa ja mistä se johtuu?

Olet varmasti kuullut inflaatiosta, mutta mitä inflaatio oikeastaan tarkoittaa? Entä mistä inflaation johtuu? Tältä sivulta saat tietoa inflaatiosta, sen syistä sekä sen vaikutuksista sinuun kuluttajana.

Lue lisää inflaatiosta

Säästötilien korot

Säästötilien korot vaihtelevat tilikohtaisesti. Tarkemmat korkotiedot löydät tiliä avattaessa verkkopankin Palvelumme-välilehdeltä. Aluksi on hyvä varmistaa, että tileillä on varoja parin-kolmen kuukauden menojen verran, sillä tämän verran on hyvä varata puskuriksi yllättäviä menoja varten varakassaksi. Sen lisäksi suosittelemme kuukausisäästämisen aloittamista rahastoon. Säästötilille kerrytetty varallisuus luo turvaa, mutta sijoittamalla säästösi oikein ne voivat myös kerryttää tuottoa ja kasvaa ajan myötä.