Säästötilit - Avaa säästötili jo tänään

Säästötili on tuttu ja turvallinen tapa säästää lyhyelle aikavälille ja yllättävien menojen varalle. Tutustu Nordean säästötileihin ja avaa tili helposti verkossa. Jos tarvitset apua sopivan säästöratkaisun löytämiseen, varaa aika tapaamiseen kanssamme.

Korko jopa 3%

JoustoTalletus-tili

JoustoTalletus-tilin korko tarkastetaan vuosittain. Säästöjä voi käyttää tarpeen yllättäessä, eli tili soveltuu myös varakassaksi. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää JoustoTalletus-tilistä

EtuTili

EtuTili sopii säännölliseen säästämiseen. EtuTililtä voit tehdä tilisiirtoja ilman rajoituksia. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää EtuTilistä

Määräaikainen sijoitustili

Määräaikaisen sijoitustilin korko on aina etukäteen tiedossa. Talletuskorko on kiinteä koko talletusajan. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää Määräaikaisesta sijoitustilistä

ASP-tili

Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput. ASP-tilin voit avata jos olet 18-44-vuotias ensiasunnon ostaja. Tilin avaus onnistuu verkkopankissa.

Lue lisää ASP-tilistä

Mikä olisi paras säästötili sinulle?

Säästötilien korot vaihtelevat tilistä riippuen. Sen takia tilejä kannattaa vertailla, jotta löydät sinun tarpeisiisi sopivan talletusratkaisun. Talletuskorko säästämisen tilille voi olla kiinteä tai se voi olla sidottuna viitekorkoon. Kuten lainojen korot, talletuskorko määräytyy korkomarkkinoiden kehityksen mukaan ja talletukselle saamasi korko määräytyy yleensä talletusajan, summan ja tilin ehtojen mukaisesti. Tarkemmat tiedot saat talletustilin omalta sivulta, josta voit tarkistaa talletuskoron ja tilin ehdot.

Nordealla on neljä erilaista säästötiliä

  1. ASP-tili — kun haluat säästää ensiasuntoa varten
  2. JoustoTalletus — kun haluat säästää kertyneet varasi korolliselle ja joustavalle tilille
  3. Etutili — kun haluat sopivan tilin varakassan kerryttämiseen
  4. Määräaikainen sijoitustili — kun tiedät haluamasi talletusajan ja summan

Milloin valita säästötili?

  • Jos tarvitset säästöjäsi lyhyellä aikavälillä tai jos haluat kerryttää itsellesi vararahastoa, suosittelemme vaihtoehdoksi säästötiliä.
  • Säästötili on turvallinen vaihtoehto, sillä tiedät, kuinka paljon rahaa tilillä on talletusajan päätyttyä.
  • Tarkista tilin talletuskorko lukemalla lisää tuotteen tilisivulta.
  • Pidempiaikaiseen säästämiseen soveltuu myös rahastosäästäminen. Lue lisää rahastosäästämisestä täältä.

Säästötilin korko

Säästötilien korot vaihtelevat tilikohtaisesti. Jokaiselle tilille määritellään erikseen talletuskorko, mahdollisesti myös jakson pituus sekä talletuksen vähimmäis- ja enimmäismäärä, jolle talletuskorkoa maksetaan. Korko määräytyy korkomarkkinoiden kehityksen pohjalta. Tilille maksettavat talletuskorot ovat Suomessa lähdeveron alaisia. Tarkemmat korkotiedot löydät tiliä avattaessasi.