Tarkastele henkilötietojasi verkko- ja mobiilipankissa, kun sinulle sopii

Sinulla on oikeus tutustua hallussamme oleviin henkilötietoihisi. Suuri osa tiedoistasi on jo nähtävissäsi Nordean tarjoamissa verkko- ja mobiilipalveluissa aina, kun sinulle parhaiten sopii.  

Klikkaamalla alla olevia valikkoja näet esimerkkejä siitä, mitä henkilötietoja sinulla on mahdollisuus saada mobiili- ja verkkopankista ja miten saat ne näkyviin. 

Tiedot tileistäsi ja korteistasi
Tiedot lainoistasi
Tiedot sijoituksistasi
Tiedot vakuutuksistasi

Haluatko tehdä henkilötietopyynnön?

Voit tehdä meille henkilötietopyynnön, jolloin toimitamme sinulle keskeiset henkilötietosi Omapostiin kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.  

Huomioithan, ettemme välttämättä voi antaa kaikkia tietoja lainsäädännön, muiden henkilöiden yksityisyyden suojan ja Nordea-konsernin liiketoimintakonseptin ja liiketoiminnan käytäntöjen rajoittaessa oikeuksia. 

Toimi näin

  1. Mikäli sinulla on Nordean pankkitunnukset, tee pyyntö verkkopankissa olevalla henkilötietokysely-lomakkeellaAvautuu uuteen ikkunaan
  2. Mikä sinulla on toisen kotimaisen pankin tunnukset täytä tämä henkilötietokysely-lomakeAvautuu uuteen ikkunaan  ja tallenna se tietokoneellesi. Kirjaudu sen jälkeen Nordea Omapostiin oman pankkisi pankkitunnuksilla ja lähetä lomake meille.

MIkäli haluat henkilötietosi myös liittyen yritykseen, jossa olet osallisena, kerro lomakkeella yrityksen nimi ja Y-tunnus.

Malli Keskeiset henkilötiedot -raportista

Tästä mallista näet miltä tilaamasi Keskeiset henkilötiedot -raporttiAvautuu uuteen ikkunaan näyttää.

Haluatko pyytää henkilötietojen siirtoa?

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen siirtoa. Tämä oikeus koskee henkilötietoja, joita on käsitelty ainoastaan automaattisesti ja suostumuksen tai sopimuksen täytäntöön panemisen perusteella. Tiedot toimitetaan sinulle Omapostiin koneellisessa muodossa kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Tiedot voidaan myös siirtää meiltä toiselle toimijalle, mikäli se on turvallista ja teknisesti mahdollista.

Toimi näin

  1. Täytä tämä Oikeus tietojen siirtoon -lomakeAvautuu uuteen ikkunaan  ja tallenna se tietokoneellesi.
  2. Kirjaudu verkkopankkiisi omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla ja valitse Ota yhteyttä / Viestit. Jos et käytä verkkopankkia, voit kirjautua viesteihin Nordea.fi / Omaposti. Omapostia käyttääksesi sinulla on oltava Nordean tai muun suomalaisen pankin voimassaolevat pankkitunnukset.
  3. Lähetä täytetty lomake (kohdasta 1) Omapostin uuden viestin liitteenä. Valitse vastaanottajaksi ”GDPR” ja kirjoita aiheeksi ”Oikeus tietojen siirtoon”.

Lisätietoja

Tietosuojaselosteessamme on kuvattu, miten Nordea käyttää ja säilyttää tietoja, ja miten tietoja luovutetaan. Lisätietoja henkilötiedoista, joita Nordea voi kerätä, löydät tietosuojaselosteemme ensimmäisestä kappaleesta. Jos haluat käyttää yksilön oikeuksiasi, voit käydä verkkosivuillamme tai verkkopankissa, soittaa asiakaspalveluumme tai käydä paikallisessa konttorissa. Tietosuojaselosteen kuudennessa kappaleessa on kerrottu tarkemmin yksilön oikeuksista.

Tutustu tietosuojaselosteeseenAvautuu uuteen ikkunaan

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Nordea Asiakaspalveluun.

Jos olet tai olet ollut Nordean asiakkaana toisessa maassa ja haluat tutustua siellä kerättyihin henkilötietoihisi, lue ohjeet kyseisen maan kotisivuilta tai ota yhteyttä kyseisen maan Nordea Asiakaspalveluun.

Kokoamme anonymisoituja tilastoja korttitapahtumista ja analysoimme yksityisen kulutuksen kehitystä, jotta voimme kehittää uusia tuotteita ja palveluja. Tilastojen tietoja ei voida yhdistää yksittäisiin henkilöihin tai sinuun. 

Lue lisää korttitapahtumien tilastoinnista