Lähimaksaminen

Lähimaksuominaisuus sisältyy kaikkiin Nordean myöntämiin uusiin sekä uusittaviin kortteihin. Alle 50 euron ostokset maksat helposti ja nopeasti viemällä kortin lähelle maksupäätettä. Lähimaksuominaisuuden tunnistat kortin etupuolella olevasta kaarisymbolista.

Helppoa ja nopeaa

Alle 50 euron suuruisissa maksuissa sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN) - viet vain maksukorttisi lähelle maksupäätettä.

Lue lisää helposta lähimaksamisesta

Lähimaksukortit

Lähimaksuominaisuuden tunnistat kortin etupuolella olevasta kaarisymbolista. Lähimaksuominaisuus löytyy kaikista uusista sekä uusituista korteista.

Lue lisää lähimaksukorteista

Turvallista asiointia

Lähimaksaminen nopeuttaa maksamista sekä takaa, ettei tunnusluku joudu asiattomien haltuun. Isommat ostokset maksat edelleen käyttäen korttiin kuuluvaa tunnuslukua.

Lue lisää lähimaksun turvallisuudesta

Lähimaksaminen käy helposti

Lähimaksaminen on helppoa ja nopeaa

Nordean myöntämiin uusiin ja uusittaviin Mastercard- ja Visa -kortteihin sisältyy lähimaksuominaisuus. Lähimaksuraja on Nordea korteilla 12.4.2019 alkaen 50 euroa. 

Lähimaksurajan nosto 25 eurosta 50 euroon tapahtuu Suomessa vaiheittain. Vaikka oman kortin osalta maksuraja on muutettu 50 euroon,  edellyttää muutos myös päivityksen kauppiaan maksupäätteisiin. Yli 25 euron lähimaksuissa maksupääte voi hylätä korttioston tai pyytää maksun vahvistusta allekirjoituksella. Tämä on väliaikaista ja poistuu sitä mukaa, kun kaikki maksupäätteet Suomessa on päivitetty hyväksymään 50 euron lähimaksut. 

Alle 50 euron suuruisissa maksuissa sinun ei tarvitse laittaa korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN) - viet vain maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Lähimaksaminen on mahdollista kaikissa maksupäätteissä, joissa on lähimaksamisesta kertova kaarisymboli ja jotka hyväksyvät lähimaksuja. 

Voit halutessasi maksaa ostoksesi lähimaksuominaisuuden sisältävällä kortilla asettamalla kortin maksupäätteeseen ja näppäilemällä tunnusluvun, myös alle 50 euron ostoksissa. 

Lähimaksaminen Nordean korteilla
Turvallinen lähimaksu
Näin teet lähimaksun
Woman wearing headset.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse ja chatissa

Tunnistautumalla voit hoitaa lähes kaikki henkilökohtaiset pankkiasiasi mobiili- ja verkkopankissa. Tutustu myös chat-robottiimme Novaan, jolta saat vastaukset vuorokauden ympäri.