Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Finnair Plus Mastercard

Paras matkakumppani Finnair Plus -jäsenelle. Finnair Plus Mastercardilla keräät kaksi Finnair Plus- pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin luotto-ominaisuudella.

Finnair Plus Mastercard on todellinen täyden palvelun maksuväline Finnair Plus -jäsenille.  Kattavan käytettävyyden lisäksi se tarjoaa maksuaikaa, vararahaston ja vakuutusturvaa. Kortin hakeminen edellyttää Finnair Plus -jäsenyyttä.

  • Ansaitset Finnair Plus -pisteitä aina, kun maksat Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.kortit-finnair-plus
  • Voit valita kortin luottorajan 2 000 - 10 000 euron väliltä.
  • Voit liittää korttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja, jotka kerryttävät kaikki samaa Finnair Plus -tiliä.

Kerää ostoksillasi Finnair Plus-pisteitä korottomalla maksuajalla

1 euro = 2 palkintopistettä

Finnair Plus Mastercard on oiva luottokortti etenkin paljon matkustavalle. Kuten muihinkin Nordean luottokortteihin, myös Finnair Plus Mastercardiin voit liittää debit-ominaisuuden. Yhdistelmäkortilla teet kätevästi arkiset ostokset, samalla kortin luottolimiitti avaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin. 

  • Finnair Plus-pisteitä kertyy jokaisesta ostoksestasi maksaessasi Finnair Plus Mastercard -kortin luotto-ominaisuudella. Laskun maksuista, tilisiirroista, käteisnostoista, käteismaksuista ja Debit-ominaisuudella tehdyistä ostoista ei kerry pisteitä.
  • Saat kaikille Finnair Plus Mastercard -luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa ja saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun.
  • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*.
  • Voit valita kortille kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.
  • Finnair Plus Mastercard -korttiin sisältyy lähimaksuominaisuus. Lähimaksut veloitetaan kortin luotto-ominaisuudelta. Voit maksaa helposti ja nopeasti alle 50 euron suuruisia ostoksia viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Ajoittain maksupääte saattaa rajoittaa lähimaksun 25 euroon.
  • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko verkkopankissa, mobiilipankissa tai OmaLuotto-palvelun kautta (nordearahoitus.fi/omaluotto) kautta, mikäli käytössäsi ei ole Nordean pankkitunnuksia. Voit myös muun muassa tarkistaa korttisi käyttövaran, muokata korttiluottosi ominaisuuksia, siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi ja rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä.
  • Jos sinulla on käytössäsi Nordean pankkitunnukset, voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun.

Finnair Plus Mastercard -kortilla maksat kaikkialla 

Finnair-luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 30 miljoonassa myyntipisteessä. Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla. Myös käteisen nostaminen kaikkialla maailmassa onnistuu Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista.

Finnair Plus Mastercard -luottokortilla voit tehdä ostoksia myös Internetissä kun olet rekisteröinyt kortin verkkomaksukelpoiseksi. Rekisteröi Finnair Plus Mastercard -korttisi verkkomaksukelpoiseksi kätevästi verkko- tai mobiilipankissa, tai Nordea 24/7 -asiakaspalvelussa. Rekisteröidessäsi korttisi verkko- tai mobiilipankissa, valitse haluamasi kortti ja mene seuraavakasi kohtaan ”Internetkäyttö”, jossa voit sallia kortin käytön Internetissä. 

Kun teet Finnair Plus Mastercardilla ostoksia Internetissä, tarvitset kortin numeron ja voimassaoloajan lisäksi kortin kääntöpuolelta löytyvän kolminumeroisen CVC2-turvakoodin. Turvallisimman verkko-ostoskokemuksen saat, kun käytät Mastercard SecureCode -tunnuksella varustettuja verkkokauppoja. Kun käytät verkkokauppaa, jossa on käytössä Mastercard SecureCode, makuvaiheessa sinulle avautuu selaimeen uusi ikkuna, jossa pyydetään turvakoodia (SecureCode). Tämä turvakoodi voi olla joko mobiilipankin tunnus tai pankkisi sinulle tekstiviestitse lähettämä kertakäyttöinen koodi.

Helppo tapa kerätä Finnair Plus -pisteitä ja vakuuttaa reissu

Finnair Plus Mastercard -luottokortti on erinomainen tapa kerätä Finnair Plus -pisteitä, sillä jokaisesta maksuaika- ja luotto-ominaisuudella maksamastasi ostoksesta kertyy Finnair Plus -pisteitä ja saat vielä kaiken lisäksi näille ostoksille korotonta maksuaikaa. Finnair Plus Mastercard -luottokortista saa myös haluamasi määrän rinnakkaiskortteja esimerkiksi puolisolle tai lapsille. Kaikki rinnakkaiskorttien luotto-ominaisuudella tehdyt ostokset kerryttävät samaa Finnair Plus -tiliä. Lue lisää rinnakkaiskorteista.

Finnair Plus Mastercard -luottokorttiin sisältyy myös matkavakuutus ja käteisnostoturva. Korttiin sisältyvä matkavakuutus ulkomaanmatkoille on voimassa, kun matka on maksettu kokonaan Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella. Käteisnostoturva korvaa Mastercard-luottotililtä nostetun käteisen aina 850 euroon saakka, jos rahat ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Hae Finnair Plus Mastercardia

Kortin hakeminen on helppoa: Nordean asiakkaana voit hakea Finnair Plus Mastercard -luottokorttia puhelimitse tai verkkopankissa alla olevan linkin kautta. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, liity asiakkaaksi verkossa.

*Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,8 % ja luottohinta 1 688 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2020) + 11,5 % ja laskennassa on huomioitu pääkortin vuosimaksu 60 euroa ja kuukausittainen 3 euron veloitus paperilaskusta. Finnair Plus Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki. 

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille