Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus Mastercard sopii erityisen hyvin sinulle, joka tykkäät matkustaa. Tämän luottokortin avulla maksat ostokset ja kerrytät samalla Finnair Plus -pisteitä. Saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Finnair Plus Mastercard on oiva luottokortti Finnair Plus -jäsenelle

Finnair Plus Mastercard on Finnair Plus -jäsenen ykköskortti. Saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Finnair Plus Mastercardin avulla saat Finnair Plus -pisteiden lisäksi myös maksuaikaa, vararahaston ja vakuutusturvaa. 

Todellinen vuosikorko ja luoton myöntäjä

Finnair Plus Mastercard - pisteitä ja turvaa

Saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Ulkomaan matkavakuutus on voimassa, kun maksat matkan kokonaan maksuaika- tai luotto-ominaisuudella.

Käteisnostoturva korvaa luottotililtä nostetun käteisen aina 850 euroon saakka, jos rahat ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Finnair-luottokortti lyhyesti

  • Luoton määrä on 2 000 - 10 000 euroa. 
  • Luoton korko on 3 kuukauden euribor + 11,5 %.
  • Pääkortista veloitetaan 60 euron vuosimaksu. 
  • Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Saat kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.

Näin haet korttia

Finnair Plus Mastercard -korttia voivat hakea Finnair Plus -jäsenet. Jäseneksi liityt sivulla finnair.fi/plus.

Luottokortin saamisen edellytyksiä ovat muun muassa:

  • säännölliset tulot
  • hyvin hoidetut raha-asiat
  • ei maksuhäiriömerkintää 

Voit hakea Finnair Plus Mastercard -korttia Nordea.fi:n kautta. Mikäli et ole Nordean asiakas, voit hakea luottokorttia Nordea Rahoituksen verkkohakemukseltaAvautuu uuteen ikkunaan tai Finnairin verkkosivultaAvautuu uuteen ikkunaan.

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Luottokortti ja lentokone - small

1 euro = 2 palkintopistettä

Finnair Plus -pisteitä kertyy jokaisesta maksuaika- ja luotto-ominaisuudella maksamastasi ostoksesta, ja lisäksi saat luotto-ostoksille korotonta maksuaikaa. Laskun maksuista, tilisiirroista, käteisnostoista, käteismaksuista ja debit-ominaisuudella tehdyistä ostoista ei kerry pisteitä.

Voit hakea Finnair Plus Mastercard rinnakkaiskortteja myös yli 15-vuotiaille perheenjäsenillesi. Kaikki rinnakkaiskorttien luotto-ominaisuudella tehdyt ostokset kerryttävät samaa Finnair Plus -tiliä.  

Maksa omalla tavallasi

Lähimaksu älypuhelimella ja -kellolla - small

Valitset itse maksatko luotolla vai suoraan pankkitililtä. Korttiluotolla maksaessasi saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.

Kortilla maksat alle 50 euron ostoksesi turvallisesti lähimaksuna maksupäätteeseen koskematta. Myös yli 50 euron ostokset onnistuvat maksupäätteeseen koskematta, kun otat käyttöösi älymaksamisen ja maksat älypuhelimella- kellolla tai muulla älylaitteella. 

Myös oman rahankäytön seuraaminen käy kätevästi: otat vain käyttöösi Nordean Wallet-mobiilisovelluksen ja olet aina ajan tasalla korttitapahtumistasi.

Korko

Finnair Plus Mastercard - korko

Finnair Plus Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,6 % ja luottohinta 1 687 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2021) + 11,5 % ja laskennassa on huomioitu pääkortin vuosimaksu 60 euroa ja kuukausittainen 3 euron veloitus paperilaskusta. Finnair Plus Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa