Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Finnair Plus Mastercard

Finnair Plus Mastercard sopii etenkin paljon matkustavalle. Tämän kortin avulla kerrytät Finnair Plus -pisteitä. Saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Finnair Plus Mastercard - pisteitä ja turvaa

Saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Ulkomaan matkavakuutus on voimassa, kun maksat matkan kokonaan maksuaika- tai luotto-ominaisuudella.

Käteisnostoturva korvaa luottotililtä nostetun käteisen aina 850 euroon saakka, jos rahat ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Finnair-luottokortti lyhyesti

  • Luoton määrä on 2 000 - 10 000 euroa. 
  • Luoton korko on 3 kuukauden euribor + 11,5 %.
  • Pääkortista veloitetaan 60 euron vuosimaksu. 
  • Saat kaikille luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Saat kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.

Näin haet korttia

Korttia voit hakea Finnair Plus -jäsenenä. 

Jäseneksi liityt sivulla finnair.fi/plus. Kortin saamisen edellytyksiä ovat muun muassa 

  • säännölliset tulot
  • hyvin hoidetut raha-asiat
  • ei maksuhäiriömerkintää 

Voit hakea korttia, vaikka et olisikaan Nordean asiakas: Nordea Rahoituksen verkkohakemukseltaAvautuu uuteen ikkunaan tai Finnairin verkkosivultaAvautuu uuteen ikkunaan.

Voit kerätä Finnair Plus -pisteitä

Luottokortti ja lentokone - small

1 euro = 2 palkintopistettä

Finnair Plus -pisteitä kertyy jokaisesta maksuaika- ja luotto-ominaisuudella maksamastasi ostoksesta, ja lisäksi saat luotto-ostoksille korotonta maksuaikaa. Laskun maksuista, tilisiirroista, käteisnostoista, käteismaksuista ja debit-ominaisuudella tehdyistä ostoista ei kerry pisteitä.

Voit hakea Finnair Plus Mastercard rinnakkaiskortteja myös yli 15-vuotiaille perheenjäsenillesi. Kaikki rinnakkaiskorttien luotto-ominaisuudella tehdyt ostokset kerryttävät samaa Finnair Plus -tiliä.  

Maksa omalla tavallasi

Lähimaksu älypuhelimella ja -kellolla - small

Valitset itse maksatko luotolla vai suoraan pankkitililtä. Korttiluotolla maksaessasi saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.

Kortilla maksat alle 50 euron ostoksesi turvallisesti lähimaksuna maksupäätteeseen koskematta.

Myös yli 50 euron ostokset onnistuvat maksupäätteeseen koskematta, kun otat käyttöösi älymaksamisen ja maksat älypuhelimella- kellolla tai muulla älylaitteella. 

Kortin käyttö

Miten otan käyttöön Nordea Walletin?

Nordea Wallet -sovellus kokoaa kaikki Nordean maksukorteilla tehdyt ostokset yhteen. Sovelluksen saat käyttöön, kun sinulla on Nordean kortti ja tunnuslukusovellus. Se on ladattavissa uusimpiin iOS-puhelimiin ja Android-puhelimiin.

Nordea Walletilla seuraat helposti korttiostoksiasi ja näet kulutuksesi luokiteltuna eri kategorioihin, kuten ruoka ja koti. 

Lue lisää ja lataa Nordea Wallet

Mitä tarkoittaa korttiluoton 30 päivän koroton maksuaika?

Koroton maksuaika on käytännössä ilmaista lainaa vähintään 30 päivän ajan. 

Esimerkki pölynimurin ostosta

Luottokortin eräpäiväksi on sovittu jokaisen kuun 15. päivä ja laskutuskausi on 25.3.–26.4. Eräpäiväksi kannattaa valita säännöllisen tulon maksupäivä, jolloin lasku tulee helposti maksettua sinä päivänä kun rahaa on käytettävissä. 

1.4. Pölynimurin osto

15.4. Luottokorttilaskun eräpäivä, jolloin edellisen laskutuskauden eli maaliskuun lasku maksetaan.

26.4. Laskutuskausi vaihtuu, ja tämän päivän jälkeen ostetut tuotteet laskutetaan kesäkuussa.

15.5. Eräpäivä huhtikuun ostoksille, tässä tapauksessa myös pölynimurille.

Jos pölynimurin ostaakin 26.4., maksetaan se silti 15.5. Jos pölynimuri ostettaisiin 27.4, on eräpäivä vasta 15.6. Luottokorttilaskun laskutuskauden voi optimoida mahdollisimman pitkäksi. Pölynimurille on mahdollista saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ostamalla se 27.4. 

Katso lisää vastauksia kortin käytöstä

Katso kaikki kortteihin liittyvät kysymykset ja vastaukset

Korko

Finnair Plus Mastercard - korko

Finnair Plus Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,7 % ja luottohinta 1 688 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2020) + 11,5 % ja laskennassa on huomioitu pääkortin vuosimaksu 60 euroa ja kuukausittainen 3 euron veloitus paperilaskusta. Finnair Plus Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa