Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Finnair Plus Mastercard

Paras matkakumppani Finnair Plus -jäsenelle. Finnair Plus Mastercardilla keräät kaksi Finnair Plus- pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta, kun maksat kortin luotto-ominaisuudella. Kattavan käytettävyyden lisäksi se tarjoaa maksuaikaa, vararahaston ja vakuutusturvaa.

 • Ansaitset Finnair Plus -pisteitä aina, kun maksat Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.
 • Voit valita kortin luottorajan 2 000 - 10 000 euron väliltä.
 • Voit liittää korttiin haluamasi määrän rinnakkaiskortteja, jotka kerryttävät kaikki samaa Finnair Plus -tiliä.
 • Korttiin sisältyy matkavakuutus ulkomaan matkoille. Matkavakuutus on voimassa, kun matka on maksettu kokonaan Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella. 
 • Korttiin sisältyvä käteisnostoturva korvaa Mastercard-luottotililtä nostetun käteisen aina 850 euroon saakka, jos rahat ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Helppo tapa kerätä Finnair Plus -pisteitä ja vakuuttaa reissu

1 euro = 2 palkintopistettä

Finnair Plus Mastercard -luottokortti on erinomainen tapa kerätä Finnair Plus -pisteitä, sillä jokaisesta maksuaika- ja luotto-ominaisuudella maksamastasi ostoksesta kertyy Finnair Plus -pisteitä ja saat vielä kaiken lisäksi näille ostoksille korotonta maksuaikaa. Finnair Plus Mastercard -luottokortista saa myös haluamasi määrän rinnakkaiskortteja esimerkiksi puolisolle tai lapsille. Kaikki rinnakkaiskorttien luotto-ominaisuudella tehdyt ostokset kerryttävät samaa Finnair Plus -tiliä. Finnair Plus -pisteitä kertyy jokaisesta ostoksestasi maksaessasi Finnair Plus Mastercard -kortin luotto-ominaisuudella. Laskun maksuista, tilisiirroista, käteisnostoista, käteismaksuista ja Debit-ominaisuudella tehdyistä ostoista ei kerry pisteitä.

Finnair Plus Mastercard -luottokorttiin sisältyy myös matkavakuutus ja käteisnostoturva. Korttiin sisältyvä matkavakuutus ulkomaanmatkoille on voimassa, kun matka on maksettu kokonaan Finnair Plus Mastercard -kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella. Käteisnostoturva korvaa Mastercard-luottotililtä nostetun käteisen aina 850 euroon saakka, jos rahat ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Finnair Plus Mastercard -kortilla maksat kaikkialla

Finnair-luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 30 miljoonassa myyntipisteessä. Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla. Myös käteisen nostaminen kaikkialla maailmassa onnistuu Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista.

Finnair Plus Mastercard -luottokortilla voit tehdä ostoksia myös Internetissä kun olet rekisteröinyt kortin verkkomaksukelpoiseksi. Rekisteröi Finnair Plus Mastercard -korttisi verkkomaksukelpoiseksi kätevästi verkko- tai mobiilipankissa, tai Nordean asiakaspalvelussa. Rekisteröidessäsi korttisi verkko- tai mobiilipankissa, valitse haluamasi kortti ja mene seuraavakasi kohtaan ”Internetkäyttö”, jossa voit sallia kortin käytön Internetissä.

Finnair Plus luottokortti - monipuolinen maksuväline Finnair Plus -jäsenille

 • Saat kaikille Finnair Plus Mastercard -luottokortilla tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa ja saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun.
 • Päätät itse korttihakemusta täyttäessäsi laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta*.
 • Voit valita kortille kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa. 
 • Jos sinulla on käytössäsi Nordean pankkitunnukset, voit itse valita kortillesi haluamasi tunnusluvun.
 • Finnair Plus Mastercard -korttiin sisältyy lähimaksuominaisuus. Lähimaksut veloitetaan kortin luotto-ominaisuudelta. Voit maksaa helposti ja nopeasti alle 50 euron suuruisia ostoksia viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Ajoittain maksupääte saattaa rajoittaa lähimaksun 25 euroon.
 • Voit seurata luottokorttitapahtumiasi kätevästi joko verkkopankissa, mobiilipankissa tai OmaLuotto-palvelun kautta (nordearahoitus.fi/omaluotto) kautta, mikäli käytössäsi ei ole Nordean pankkitunnuksia. Voit myös muun muassa tarkistaa korttisi käyttövaran, muokata korttiluottosi ominaisuuksia, siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi ja rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä.

*Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,8 % ja luottohinta 1 688 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2020) + 11,5 % ja laskennassa on huomioitu pääkortin vuosimaksu 60 euroa ja kuukausittainen 3 euron veloitus paperilaskusta. Finnair Plus Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille