Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Mies keltaisessa sadetakissa etsimässä kotia

Edut päivittäisasioinnista

Helppoa ja turvallista pankkiasiointia kellon ympäri. Koko pankki kulkee mukana taskussasi. Hoitamalla pankkiasiasi mobiilipankissa saat päivittäispalvelusi edullisimmin. Tarjoamme sinulle elämää kestävän rahoitusvaihtoehdon elämäsi eri tilanteisiin.

Ihminen kanssasi 24/7

Nordea 24/7 asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri, kun tarvitset asiantuntijamme neuvontaa. Tarvittaessa autamme sinua myös digitaalisten palveluiden käytössä ja saat meihin yhteyden mobiilipankissa vain yhdellä klikkauksella. Löydä itsellesi sopivin tapa hoitaa pankkiasiasi. Meiltä saat monipuoliset ja luotettavat pankkipalvelut käyttöösi. Voit maksaa puhelimella niin laskut kuin ostokset missä ikinä oletkin.

Kellon ympäri

Olemme aina auki - asiantuntijamme päivystävät kellon ympäri. Löydä itsellesi sopivin tapa hoitaa pankkiasiasi. Voit hoitaa monet pankkiasiat kätevästi esimerkiksi mobiili- ja verkkopankissa silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää

Lähellä sinua

Digitaaliset päivittäispalvelumme ovat aina lähellä sinua. Helppoa ja sujuvaa asiointia mobiilissa monipuolisten palveluidemme avulla.

Lue lisää

Askeleen edellä

Nordean asiakkaana sinulla on tarjolla uusimman kehityksen mukaiset palvelut ja tuotteet, kuten esimerkiksi mobiilimaksaminen.

Lue lisää

Elämää kestävä

Meiltä saat elämää kestävän rahoituksen elämäsi eri tilanteisiin. Vastuullisesti. Hae meiltä helposti ja vaivattomasti rahoitusta pieniin ja suuriin haaveisiin.

Lue lisää

Kellon ympäri

Kellon ympäri

Olemme aina auki. Arjen pankkiasiat hoidat tunnistautuneena chatissa tai numerossa 0200 3000 (pvm/mpm) nopeasti ja vaivattomasti. Helpoimmin tavoitat neuvojamme 24/7 -asiakaspalvelussa soittamalla tai chattaamalla mobiilipankista.

Älä jonota turhaan - voit hoitaa monet pankkiasiat kätevästi esimerkiksi mobiili- ja verkkopankissa silloin kun sinulle parhaiten sopii. Olemme koonneet listan usein käytetyistä palveluistamme, joita voit hoitaa itse digitaalisesti.

Verkko- ja mobiilipalveluiden lisäksi Chat-robotti Nova neuvoo sinua monissa asioissa. Klikkaa vain chat-ikonia ja pääset keskustelemaan Novan kanssa. Jos Nova ei osaa auttaa sinua, ohjaa hän sinut neuvojalle. 

Digitaalinen sijoitusneuvoja Nora auttaa sinua aloittamaan kuukausisäästämisen tai tekemään kertasijoituksen.

Lähellä sinua
Askeleen edellä
Elämää kestävä