Edut arjen pankkiasioinnista

Helppoa ja turvallista pankkiasiointia joka päivä. Koko pankki kulkee mukana taskussasi. Hoitamalla pankkiasiasi mobiilipankissa saat päivittäispalvelusi edullisimmin. Tarjoamme sinulle kestävän rahoitusvaihtoehdon elämäsi eri tilanteisiin.

Kanssasi joka päivä

Nordea asiakaspalvelumme palvelee sinua, kun tarvitset asiantuntijamme neuvontaa. Autamme sinua myös digitaalisten palveluiden käytössä ja saat meihin yhteyden mobiilipankissa vain yhdellä klikkauksella. Löydä itsellesi sopivin tapa hoitaa pankkiasiasi. Meiltä saat monipuoliset ja luotettavat pankkipalvelut käyttöösi. Voit maksaa puhelimella niin laskut kuin ostokset missä ikinä oletkin.

Seitsemän päivää viikossa

Asiantuntijamme palvelevat sinua joka päivä. Löydä itsellesi sopivin tapa hoitaa pankkiasiasi. Voit hoitaa monet pankkiasiat kätevästi esimerkiksi mobiili- ja verkkopankissa silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää pankkiasioinnista

Lähellä sinua

Digitaaliset palvelumme ovat aina lähellä sinua. Helppoa ja sujuvaa asiointia mobiilissa monipuolisten ja helppokäyttöisten palveluidemme avulla.

Lue lisää digitaalisista palveluista

Askeleen edellä

Nordean asiakkaana sinulla on tarjolla uusimman kehityksen mukaiset palvelut ja tuotteet, kuten esimerkiksi mobiilimaksaminen.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

Elämää kestävä

Meiltä saat elämää kestävän rahoituksen elämäsi eri tilanteisiin. Vastuullisesti. Hae meiltä helposti ja vaivattomasti rahoitusta pieniin ja suuriin haaveisiin.

Lue lisää elämää kestävästä rahoituksesta

Seitsemän päivää viikossa

Kanssasi joka päivä

Asiantuntijamme palvelevat sinua joka päivä. Arjen pankkiasiat hoidat tunnistautuneena chatissa tai numerossa 0200 3000 (pvm/mpm) nopeasti ja vaivattomasti. Helpoimmin tavoitat neuvojamme asiakaspalvelussa soittamalla tai chattaamalla mobiilipankista.

Älä jonota turhaan - voit hoitaa monet pankkiasiat kätevästi esimerkiksi mobiili- ja verkkopankissa silloin kun sinulle parhaiten sopii. Olemme koonneet listan usein käytetyistä palveluistamme, joita voit hoitaa itse digitaalisesti.

Verkko- ja mobiilipalveluiden lisäksi Chat-robotti Nova neuvoo sinua monissa asioissa. Klikkaa vain chat-ikonia ja pääset keskustelemaan Novan kanssa. Jos Nova ei osaa auttaa sinua, ohjaa hän sinut neuvojalle. 

Digitaalinen sijoitusneuvoja Nora auttaa sinua aloittamaan kuukausisäästämisen tai tekemään kertasijoituksen.

Lähellä sinua
Askeleen edellä
Elämää kestävä