Liity opiskelija-asiakkaaksi

Liittymällä korkeakouluasiakkaaksi varmistat itsellesi parhaat edut ja hinnat. Voit esimerkiksi hakea opiskelijan Nordea Gold -luottokorttia heti korkeakoulun opiskelupaikan saatuasi!

Korkeakouluopiskelija-asiakkaaksi liittymisen edellytykset

Korkeakouluopiskelija-asiakkaaksi voit liittyä, kun

  • olet 19–30 -vuotias ja
  • opiskelet yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai muussa korkeakoulussa.

Saat korkeakouluopiskelijan edut käyttöösi, kun liityt korkeakouluopiskelija-asiakkaaksemme. Liityttyäsi korkeakouluopiskelija-asiakkaaksemme etusi ovat voimassa, kunnes täytät 31-vuotta, vaikka valmistuisitkin jo aiemmin. Tämän jälkeen palveluiden edut ja hinnat ovat asiointisi mukaisia. 

Nordea pidättää itsellään oikeuden muokata korkeakouluopiskelija-asiakkaan tarjoaman sisältöä, etuja ja edellytyksiä.

Hyödynnä korkeakouluopiskelijoiden edut

Arjen pankkiasiointi maksutta

  • Saat maksuttomat päivittäispalvelut eli maksuttoman Mobiili Plus -paketin, kun käytössäsi on mobiilipankin lisäksi tili ja kortti. Mobiili Plus -paketti sisältää myös verkkopankin käytön.
  • Mikäli sinulla ei ole mobiilipankkia, saat Peruspaketin alennettuun hintaan, kun käytössäsi on verkkopankki, tili ja kortti. 
  • Kumpaankin pakettiin voit valita 1-2 korttia näistä: Nordea Electron, Nordea Debit, Nordea Credit tai Nordea Gold.

Lue lisää Mobiili Plus- ja Peruspaketin hinnoista.

Joustoa opiskelijabudjettiin

Opintolaina on tarkoitettu helpottamaan opiskelua. Kun raha-asiat ovat kunnossa, voit rauhassa keskittyä opiskeluun. Ja kun valmistut määräajassa, Kela maksaa osan opintolainastasi opintolainahyvityksenä.

Voit myös saada opiskelijan Nordea Gold -luottokortin heti saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Korkeakouluopiskelijalle kortti on maksuton, kun käytät lisäksi mobiilipankkia. Gold kortissa on jopa 2 000 euron luottolimiitti. Ja kun maksat Nordea Goldilla matkasi, saat kaupan päälle matkavakuutuksen.

ASP-säästäminen ensiasuntoon

Oma asunto saattaa olla unelmissa jo opiskeluaikana, mutta asuntolaina mietityttää. ASP-tili kannattaa avata jo opiskelijana. Säästösummien ei tarvitse olla suuria. Kun aloitat ajoissa, pääset kiinni omaan asuntoon heti opintojen päätyttyä.

  • ASP-tilille säästämällä pääset edullisesti ensimmäiseen omaan kotiin. Lue lisää ASP-tilistä.
  • ASP-lainaa voit saada kun olet säästänyt asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, lainaamme sinulle loput. Lue lisää ASP-lainasta.

Liity Nordean Korkeakouluopiskelija-asiakkaaksi

Täytä liittymislomake ja nauti tuntuvista eduista.

Siirry täyttämään liittymislomake

Hyödynnä uusimmat digitaaliset palvelut

Monipuoliset pankkisovellukset kulkevat aina mukanasi paikasta ja ajasta riippumatta. 

  • Mobiilipankissa raha-asiat sujuvat kätevästi Nordea Mobilen avulla. Tiesitkö, että voit myös muuttaa korttisi asetuksia ja sulkea kortin mobiilipankissa?
  • Ota käyttöösi mobiilimaksaminen Apple Pay tai Google Pay -palveluiden avulla, niin voit maksaa ostoksia turvallisesti ja kätevästi puhelimella.
  • Siirto-sovelluksella maksat ja vastaanotat maksuja reaaliaikaisesti. Riittää, että tiedät toisen Siirto-käyttäjän puhelinnumeron. 
opiskelijan haalarimerkki

Jos sait opiskelupaikan...

voit saada myös Nordea Goldin! Nordea Gold on luottokortti, jota voit hakea heti saatuasi tiedon opiskelupaikasta yliopistoon tai ammattikorkeakouluun. Korkeakouluopiskelijana pääset nauttimaan myös muista Nordean opiskelijaeduista.