Satsaa tulevaisuuteen, investoi itseesi – me autamme

Saat korkeakouluopiskelijan edut käyttöösi, kun liityt opiskelija-asiakkaaksemme. Opiskelija-asiakkaaksi voit liittyä, kun olet 18–30-vuotias ja opiskelet yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai muussa korkeakoulussa.

Saat opiskelijana nämä edut:

Liityttyäsi opiskelija-asiakkaaksemme etusi ovat voimassa, kunnes täytät 31-vuotta, vaikka valmistuisitkin jo aiemmin. Tämän jälkeen palveluiden edut ja hinnat ovat asiointisi mukaisia.

Näin tarkistat opiskelija-asiakkuutesi

Epäiletkö, oletko jo rekisteröitynyt opiskelija-asiakkaaksi? Kirjaudu mobiili- tai verkkopankkiin ja kirjoita chattiin "Olenko jo opiskelija-asiakas?". Chat-neuvojamme Nova tunnistaa asiakkuutesi, ja osaa auttaa sinua muissakin kysymyksissä! Mobiilissa löydät chatin Tuki-välilehdeltä.

Ajankohtaista

Huomasitko nämä?

  • Hei nuori! Haluatko tietää lisää Nordean palveluista tai kaipaatko asiantuntijan neuvoja? Jätä meille yhteydenottopyyntö täällä ja me soitamme sinulle. 
  • Kysy Jodelissa! Someaspa päivystää arkisin Nordea_Aspa -tilillä.

Arjen pyörittäminen

Nordean opiskelija-asiakkaana saat opiskelijaelämää helpottavat edut käyttöösi.

Opintolaina

Financing - 640x360

Opintolaina on valtion takaama laina opiskelijoille. Voit työnteon sijasta keskittyä opintojen edistämiseen ja valmistua ajallaan.

Maksaminen

Cards icon - 640x360

Voit hakea opiskelijan Nordea Gold - korttia debit- ja credit-ominaisuudella heti saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta.

Arjen asiointi

Netbank Mobilebank icon - 640x360

Opiskelija-asiakkaana saat maksuttoman mobiilipankin, tilin ja kortin. Nämä kuuluvat Mobiili Plus -pakettiin.

Katse tulevaisuuteen

Autamme sinua toteuttamaan haaveitasi ja varautumaan tulevaisuuteen.

Asunnon ostaminen

House icon - 640x360

Haaveiletko omasta asunnosta? ASP-tili kannattaa avata jo opiskelijana, sillä kun aloitat ajoissa, pääset kiinni omaan asuntoon heti opintojen päätyttyä.

Kuukausisäästäminen

Savings Piggybank icon - 640x360

Kuukausisäästäminen rahastoihin on hyvä tapa aloittaa varhain ja samalla hyödyt korkoa korolle -ilmiöstä. Pääset alkuun säästämällä 10 e kuukaudessa!

Sijoittaminen

Investment news icon - 640x360

Haluatko aloittaa sijoittamisen? Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen sijoitusneuvojamme kanssa. Luomme yhdessä sinulle sopivan suunnitelman, mutta tapaaminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään.

Liity Nordean Korkeakouluopiskelija-asiakkaaksi

Täytä liittymislomake ja nauti tuntuvista eduista.

Siirry täyttämään liittymislomake