Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Premium Banking

Haluatko kumppanin, joka auttaa sinua varallisuuden hoidossa kaikissa elämäntilanteissa? Yhdessä tämän kumppanin, varainhoitajan kanssa laadit kattavan suunnitelman varallisuutesi hoitamiseen yksilölliset tarpeesi huomioiden. Katsotaan taloutesi kokonaiskuva, koska varallisuutesi ansaitsee enemmän.

Premium-asiakkaan edut

Premium Banking on varainhoidon palvelukokonaisuus sinulle ja perheellesi, kun säästöjä ja sijoituksia on vähintään 80 000 euroa tai hyvät mahdollisuudet vaurastua.

Lue lisää

Varallisuutesi ansaitsee neuvontaa

Suunnitelmallinen varallisuuden hoito auttaa jäsentämään tarpeitasi ja helpottaa tulevaisuuteen varautumista. Autamme sinua saamaan enemmän irti varallisuudestasi omat ja erityiset tarpeesi ja unelmasi huomioiden.

Lue lisää

Varainhoitaja ja varainhoidon lakimies kumppaneinasi

Varainhoitaja on kumppanisi säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa, ja hän auttaa sinua hoitamaan varallisuuttasi. Lisäksi varainhoidon lakimiehet ovat apunasi juridisissa asioissa.

Lue lisää

Hyötyä säästämiseen ja sijoittamiseen

Sinulla on Premium-asiakkaana valittavana monia ratkaisuja, joiden avulla helpotat arkea ja saat erilaisia lähestymistapoja sijoittamiseen. Tuotamme sinulle laajasti tietoa sijoituspäätöstesi tueksi.

Lue lisää