Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Premium Banking - kokonaisvaltaista huolenpitoa ja varainhoitoa

Mitä enemmän varallisuutesi kasvaa, sitä enemmän sinun kannattaa panostaa sen hoitoon. Autamme sinua, jotta saat varallisuudestasi, mitä haluat. Meillä Premium-asiakkaana saat monia erityisiä etuja, erilaisissa elämäntilanteissa ja omien tarpeittesi mukaan.

Neuvontaa perheesi kaikissa elämäntilanteissa 

Nordean Premium Banking on varainhoitopalvelu sinulle ja perheellesi, kun varallisuutesi on kasvanut jo 80 000 euroon tai kun sinulla ja perheelläsi on hyvät mahdollisuudet vaurastua. Palveluksessasi ovat oma varainhoitaja sekä tiimi huippuasiantuntijoita – arjen pankkiasioiden osaajista markkina-analyytikoihin ja sijoitustuotteiden kehittäjiin. Siten pääset valitsemaan valtakunnan parhaat varallisuudenhoitoon liittyvät palvelut ja aina omiin tarpeisiisi sopivat arjen ratkaisut.

Henkilökohtainen

Saat yksilöllistä varallisuuden hoidon neuvontaa. Autamme sinua ennakoimaan tulevia taloutesi tarpeita ja suunnittelemme yhdessä niihin sopivat ratkaisut sinun ja perheesi parhaaksi.

Lue lisää

Vastuullinen

Saat vastuulliset sijoitus- ja rahoitusratkaisut, joilla rakennat kestävämpää maailmaa. Meille vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa, että vaikuttamalla lisäämme yritysten vastuullista toimintaa tuotto-odotuksista tinkimättä.

Lue lisää

Edullinen

Voit käydä edullista pörssikauppaa yli 20 markkinapaikalla. Rahastoilla käyt kauppaa ilman palkkiota mobiilissa ja verkkopankissa. Lisäksi mobiili- ja päivittäispalvelut ovat maksuttomia Premium-asiakkaalle.

Lue lisää

Erityinen

Arjen pankkiasiat hoidat nopeasti, kun soitat Premium 24/7 -asiakaspalveluun mobiilipankin kautta tai olet valmiiksi tunnistautunut.

Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu 

  1. Oma varainhoitaja pitää huolta sinusta ja perheestäsi. Hän on henkilökohtainen kumppanisi ja pitää huolen sijoituskokonaisuudestasi, jotta se on juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopiva.
  2. Varainhoitaja ohjaa sinut tarvittaessa varainhoidon lakimiehelle, joka on apunasi varallisuudenhoitoon liittyvissä juridisissa asioissa. Saat tarkat, omaan tilanteeseesi sopivat ehdotukset, kuten kuinka kannattaisi siirtää varallisuutta perhepiirissä. Lakimiespalvelut ovat maksullisia.
  3. Premium-asiakkaiden omat rahoituksen asiantuntijat huolehtivat, että laina-asiasi sujuvat nopeasti ja huomioidaan osana varainhoitoasi.
  4. Arjen pankkiasiat hoidat tunnistautuneena sinun asioihisi erikoistuneiden neuvojiemme kanssa numerossa 0200 3000 (pvm/mpm) nopeasti ja vaivattomasti. Helpoimmin tavoitat Premium 24/7 -asiakaspalvelun soittamalla mobiilipankin kautta.
Vastuullisuus
Edullisuus
Erityiset edut

Oletko kiinnostunut Premium Banking -asiakkuudesta?

Ota yhteyttä ja varaa aika