Premium Banking

Lupaamme sinun ja perheesi käyttöön oman varainhoitajan ja huippuasiantuntijatiimin. Premium-asiakkaana saat lisäksi ainutlaatuisia ja hyödyllisiä etuja tarpeistasi ja elämäntilanteestasi riippuen.

Huolenpitoa ja varainhoitoa

Nordean Premium Banking on varainhoitopalvelu sinulle ja perheellesi, kun varallisuutesi on kasvanut jo 80 000 euroon tai lainatarpeesi ylittää 350 000 euroa ja sinulla on hyvät mahdollisuudet vaurastua. 

Mitä enemmän varallisuutesi kasvaa, sitä enemmän sen hoitoon kannattaa panostaa. Premium-asiakkuuden ydin on varainhoidon suunnitelma, joka luodaan sinun elämäntilanteesi ja tarpeesi huomioiden. Autamme sinua, jotta saat varallisuudestasi, mitä haluat. 

Oletko jo Premium-asiakas?

Premium-asiakkaana voit olla yhteydessä suoraan Premium Asiakaspalveluun. Helpoiten soitat mobiilipankin kautta.

Premium Asiakaspalvelu - soita 0200 3000

Henkilökohtainen

Saat yksilöllistä varallisuuden hoidon neuvontaa. Autamme sinua ennakoimaan tulevia taloutesi tarpeita ja suunnittelemme yhdessä niihin sopivat ratkaisut sinun ja perheesi parhaaksi.

Lue lisää henkilökohtaisesta palvelusta

Vastuullinen ja palkittu

Saat vastuulliset ja palkitut sijoitus- ja rahoitusratkaisut, joilla rakennat kestävämpää maailmaa. Meille vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa, että vaikuttamalla lisäämme yritysten vastuullista toimintaa tuotto-odotuksista tinkimättä.

Lue lisää vastuullisista sijoitusratkaisuista

Edullinen

Voit käydä edullista pörssikauppaa yli 20 markkinapaikalla. Rahastoilla käyt kauppaa ilman palkkiota mobiilissa ja verkkopankissa. Lisäksi Mobiili Plus -paketti ja siihen kuuluvat päivittäispalvelut ovat maksuttomia Premium-asiakkaalle.

Lue lisää Premium-asiakkaan palveluista

Erityinen

Arjen pankkiasiat hoidat nopeasti, kun soitat Premium Asiakaspalveluun mobiilipankin kautta tai olet valmiiksi tunnistautunut.

Lue lisää Premium-asiakkaan päivittäisistä pankkipalveluista

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu

  1. Oma varainhoitaja pitää huolta sinusta ja perheestäsi. Hän on henkilökohtainen kumppanisi ja pitää huolen sijoituskokonaisuudestasi, jotta se on juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopiva.
  2. Varainhoitaja ohjaa sinut tarvittaessa varainhoidon lakimiehelle, joka on apunasi varallisuudenhoitoon liittyvissä juridisissa asioissa. Saat tarkat, omaan tilanteeseesi sopivat ehdotukset, kuten kuinka kannattaisi siirtää varallisuutta perhepiirissä. Lakimiespalvelut ovat maksullisia. Tutustu lakimiespalveluihin.
  3. Premium-asiakkaiden omat rahoituksen asiantuntijat huolehtivat, että laina-asiasi sujuvat nopeasti ja huomioidaan osana varainhoitoasi. Lue lisää rahoitusneuvonnasta ja -palveluista.
  4. Arjen pankkiasiat hoidat tunnistautuneena sinun asioihisi erikoistuneiden neuvojiemme kanssa Premium Asiakaspalvelussa numerossa 0200 3000 (pvm/mpm) nopeasti ja vaivattomasti. Helpoimmin tavoitat Premium Asiakaspalvelun soittamalla mobiilipankin kautta. Lue lisää Premium Asiakaspalvelusta.
Vastuullinen ja palkittu
Edulliset palvelut
Erityiset edut

Kiinnostuitko Premium-asiakkuudesta?

Haluatko kumppanin, joka auttaa sinua varallisuuden hoidossa kaikissa elämäntilanteissa? Jätä meille yhteystietosi niin varaamme tapaamisen.

Jätä yhteystietosi

Oletko jo Premium-asiakas?

Premium-asiakkaana voit olla yhteydessä suoraan Premium Asiakaspalveluun. Helpoiten soitat mobiilipankin kautta.

Premium Asiakaspalvelu - soita 0200 3000