Aktiivista ja ammattitaitoista varainhoitoa varallisuutesi kartuttamiseksi

Premium Varainhoitoratkaisut tarjoavat sinulle hyvän mahdollisuuden vaurastumiseen, sillä sijoituksia hoidetaan aktiivisesti ja ammattitaitoisesti. Rahastojen sijoituksia hoidetaan aktiivisesti Nordean sijoitusnäkemyksen mukaan sijoittaen maailmanlaajuisesti rahastoihin ja suoriin sijoituskohteisiin.

Premium Varainhoitoratkaisut sopivat sinulle, joka haluat:

  • yhdellä sijoituksella kokonaisratkaisun pidemmälle aikavälille

  • tehokkaan ja laajan hajautuksen

  • aktiivista ja ammattitaitoista salkunhoitoa.

Salkkukatsaus tammi-maaliskuu 2024

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Katso salkkukatsaus ja pysy ajan tasalla sijoitustesi kehityksestä sekä markkinoiden tapahtumista. Varainhoitorahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy. Rahaston aiempi tuotto ei ole tae tulevasta. Rahasto-osuuksiesi arvo voi nousta tai laskea ja voit menettää osan tai kaiken sijoittamastasi pääomasta. Tutustu Avaintietoesitteeseen aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä.

Premium Varainhoito Varovainen

Voimakkaasti korkopainotteinen yhdistelmärahasto, jonka osakepaino voi olla 0-25 %. Merkittävä osa rahaston varoista sijoitetaan erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin. Osakesijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti suomalaisia osakkeita painottaen.

Tutustu tarkemmin rahaston tietoihin Rahastot Nyt -palvelussa. Rahastot Nyt -palvelusta löydät rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihin lukemalla ennen sijoituspäätöstä rahaston säännöt, avaintietoesite ja virallinen rahastoesite. Tutustu myös joka kuukausi ilmestyvään rahastoraporttiin.

Premium Varainhoitoratkaisut ovat sijoitusrahastoja, joita hallinnoi Nordea Funds Oy.

Premium Varainhoito Maltti

Korkopainotteinen yhdistelmärahasto, jonka osakepaino voi olla 0-50 %. Merkittävä osa rahaston varoista sijoitetaan erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin. Osakesijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti suomalaisia osakkeita painottaen.  

Tutustu tarkemmin rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihin lukemalla ennen sijoituspäätöstä rahaston säännöt, avaintietoesite ja virallinen rahastoesite Rahastot Nyt -palvelussa. Tutustu myös joka kuukausi ilmestyvään rahastoraporttiin.

Premium Varainhoitoratkaisut ovat sijoitusrahastoja, joita hallinnoi Nordea Funds Oy.

Premium Varainhoito Tasapaino

Yhdistelmärahasto, jonka osakepaino voi olla 25-75 %. Rahaston korkosijoitukset tehdään erilaisiin yritys- ja valtionlainoihin. Osakesijoitukset hajautetaan maailmanlaajuisesti suomalaisia osakkeita painottaen.

Tutustu tarkemmin rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihin lukemalla ennen sijoituspäätöstä rahaston säännöt, avaintietoesite ja virallinen rahastoesite Rahastot Nyt -palvelussa. Tutustu myös joka kuukausi ilmestyvään rahastoraporttiin.

Premium Varainhoitoratkaisut ovat sijoitusrahastoja, joita hallinnoi Nordea Funds Oy.

Premium Varainhoito Kasvu

Osakepainotteinen yhdistelmärahasto, jonka osakepaino voi olla 50-100 %. Merkittävä osa rahaston varoista sijoitetaan maailmanlaajuisesti osakemarkkinoille suomalaisia osakkeita painottaen.  

Tutustu tarkemmin rahaston sijoituspolitiikkaan, riskeihin ja kuluihin lukemalla ennen sijoituspäätöstä rahaston säännöt, avaintietoesite ja virallinen rahastoesite Rahastot Nyt -palvelussa. Tutustu myös joka kuukausi ilmestyvään rahastoraporttiin.

Premium Varainhoitoratkaisut ovat sijoitusrahastoja, joita hallinnoi Nordea Funds Oy.