Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
opiskelijan haalarimerkki

Luottokortti opiskelijalle

Korkeakouluopiskelijana voit saada Nordea Gold -luottokortin käyttöösi jo heti opiskelupaikan saatuasi. Voit hakea luottokorttia jättämällä meille yhteydenottopyynnön. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, liity asiakkaaksi verkossa.

  • Nordea Gold kortti - small
  • Nordea Gold -korttiin sisältyy tuoteturva- sekä ulkomaan matkavakuutus
  • Voit aktivoida korttisi mobiilimaksamisen palveluihin, kuten Apple Pay tai Google Pay.
  • Saat kaikille ostoille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.
  • Korttiin voit saada 1 500-2 000 euron luottolimiitin.
  • Yhdistä Nordea Gold-korttisi ja Plussa-kortti. Opiskelijan K-Plussalaisena 5 % rahaa takaisin ruokaostoksistasi, mikäli ne ylittävät kalenterikuukauden aikana 75 €.

* Viiden vuoden jälkeen Mastercardin hinta määrittyy sen hetkisen asiakassuhteen mukaan.

Luottokortti opiskelijalle ilman opintopistevaatimuksia

Nordea Gold -luottokortti on yksi harvoista luottokorteista, joka on mahdollista saada ilman opintopistevaatimuksia tai säännöllisiä tuloja.

Me Nordealla ymmärrämme, että etenkin opiskeluaikana tarvitaan usein joustoa talouteen, sillä yllättävät kulut saattavat muodostua opiskelijoille erityisen suureksi taakaksi. Olipa kulujen takana sitten opiskelija-asunnon kalustaminen tai muut menot, onnistuu maksaminen kätevästi luottokortilla. Haluamme tukea opiskelijoita, ja siksi opiskelijana voit saada meiltä luottokortin vaivattomasti huippueduilla. 

Liitä korttiisi vielä Plussa-ominaisuus ja saat Opiskelijan K-Plussalaisena 5 % rahaa takaisin ruokaostoksistasi, mikäli ne ylittävät kalenterikuukauden aikana 75 €.

Ota käyttöösi myös Nordean mobiilipankki ja Nordea Wallet. Nordea Wallet näyttää mihin rahasi menevät automaattisen ostojaottelun avulla. Saat myös rahoitustarjouksia yllättäviin menoihin ja aktivoit mobiilimaksamisen palvelut älykelloon, puhelimeen ja muihin laitteisiin.

Monipuolista turvaa

Monipuolinen Nordea Gold -luottokortti tarjoaa taloudellisen jouston lisäksi muita hyödyllisiä etuja, kuten ulkomaanmatkavakuutuksen ja Tuoteturva-vakuutuksen. Ulkomaanmatkavakuutus on voimassa silloin, kun vähintään 75% yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista on maksettu Nordea Gold -luottokortilla käyttäen kortin luotto-ominaisuutta. 

Lisäksi, kortin Tuoteturva-vakuutus on voimassa, ostaessasi vähintään 100 euron arvoisen tuotteen kotiin tai vapaa-ajan asuntoon kortin luotto-ominaisuudella. Tuoteturva-vakuutus kattaa tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen vakuutusehtojen mukaisesti. Lue lisää vakuutusehdoista täältä.

Opiskelijalle luottokortti vaivattomasti

Nordean asiakkaana voit hakea Nordea Gold -luottokorttia jättämällä meille yhteydenottopyynnön alla olevan linkin kautta. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, liity asiakkaaksi verkossa.   

Ota käyttöösi myös Nordean mobiilipankki ja Nordea Wallet. Nordea Wallet näyttää mihin rahasi menevät automaattisen ostojaottelun avulla. Saat myös rahoitustarjouksia yllättäviin menoihin ja aktivoit mobiilimaksamisen palvelut älykelloon, puhelimeen ja muihin laitteisiin.

Todellinen vuosikorko

Opiskelijan Nordea Gold luottokortin todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Nordea Gold Mastercard -luotolle on 16,7 % (Pakettiasiakas, 06/2019). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 9,5 % (Nordea Gold). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. 

Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Asiakkaan pakettiin sisältyvä kortti on vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot löydät osoitteesta nordea.fi/Kortit. Nordea Gold -kortin luottoraja on vähintään 1 500 euroa ja enintään 10 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. 

Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA tai Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Hae Nordea Gold -luottokorttia

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä luottokorttihakemukseesi liittyen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Etkö vielä ole Nordean asiakas?

Nordea on kumppanisi myös opintojesi ajan. Tule nyt opiskelija-asiakkaaksi ja hyödynnä etusi!

Tule asiakkaaksi verkossa
Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa

Opiskelijaystävällinen Nordea

Opiskelijaystävällisen luottokortin lisäksi haluamme olla kokonais-valtaisemmin mukana opiskelijoiden taloudellisissa päätöksissä, ja samalla tukea opintojen etenemistä.

Lue lisää opiskelijoille tarjoamistamme palveluista

Mobiilimaksaminen

Aktivoi maksukorttisi Apple Pay tai Google Pay -sovelluksiin, niin voit maksaa ostokset kätevästi puhelimella kaupassa ja verkossa. Lue lisää ja aloita maksamisen nykyaika.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

Nordea Wallet

Nordea Wallet tekee oman rahankäytön seuraamisesta helpompaa kuin koskaan. Sovelluksessa pääset myös aktivoimaan mobiilimaksamisen palvelut puhelimeen ja muihin laitteisiin.

Lue lisää Nordea Walletista