Keskeiset muutokset
Neuvot huoltajille
Neuvot 18-vuotiaalle

Nuoren aikuisen edut ja palvelut

  • Maksuttomat päivittäispalvelut: 18-vuotiaana saat maksutta tilin, Nordea Debit -kortin sekä pankkitunnukset mobiili- ja verkkopankin käyttöön (normaalihinta 7,90 € / kk). 19-vuotiaana saat päivittäispalvelut edelleen maksutta, kun käytössäsi on mobiilipankki, tili ja kortti.
  • Maksuton osakesäästötili: Saat osakesäästötilin ilman kuukausittaista säilytysmaksua (normaalihinta 2,45 € / kk). Etu on voimassa alle 30-vuotiaille asiakkaille.
  • Alennus kotivakuutuksesta: Nordean asiakkaana saat –25% alennuksen uudesta If-kotivakuutuksesta. Lue lisää If-kotivakuutuksesta.

Näin nuorisoasiakkaan edut jatkuvat 19–25-vuotiaana

Opinnot edessä?

Student graduation hat icon - 640x360

Jos olet saanut opiskelupaikan korkeakoulusta, voit liittyä Nordean opiskelija-asiakkaaksi ja saada rahanarvoisia etuja käyttöösi.

Kuukausisäästäminen

Savings Piggybank icon - 640x360

Kuukausisäästäminen rahastoon on helppo tapa kerryttää säästöjä. Voit aloittaa säästämisen jo 10 eurolla kuussa.

ASP-säästäminen

House with stack of coins - 640X360

Haaveiletko omistusasunnosta tulevaisuudessa? ASP-säästäminen sopii sinulle, kun haluat säästää ensiasuntoa varten.

Neuvoja pankkiasioihin ja oman talouden hallintaan

Muutto omaan kotiin, opiskeluiden aloittaminen ja oma taloudenhoito ovat isoja muutoksia. Asiantuntevat neuvojamme antavat vinkkejä päivittäisten pankkiasioiden hoitoon ja talouden suunnitteluun.

Opi taloustaitoja helposti verkossa

Katso ilmainen Taloustaitovalmennus-videosarja, jossa avaamme taloussanastoa sekä käymme läpi säästämistä ja budjetointia.

Katso Taloustaitovalmennuksen videot

Kysy sosiaalisessa mediassa

Jaamme sosiaalisessa mediassa käytännön vinkkejä oman talouden suunnitteluun. Jodelissa voit kysyä kysymyksiä, someaspa päivystää arkisin Nordea_Aspa-tilillä. Löydät meidät myös Instagramista @nordea_fi ja Snapchatistä @nordeasuomi.