Vastuulliset yhdistelmärahastot

Voit valita uusista vastuullisista rahastoistamme rahaston, jossa osake- ja korkosijoitusten jakauma vastaa riskiprofiiliasi. Me huolehdimme kaikesta muusta. Säästä rahastoihin, joissa vastuullisuus on tärkeää.

Valitse itsellesi sopiva Vastuullisen valinnan rahasto

Valikoimassamme on kolme erilaista vastuullista yhdistelmärahastoa, joiden korko- ja osakesijoitusten jakauma eroaa toisistaan.

Rahastojen sijoitukset kohdistuvat suurimmaksi osaksi muihin Nordean Vastuullisen valinnan rahastoihin. Näissä rahastoissa ympäristöön, yhteiskunnalliseen vastuuseen ja hyvään hallintotapaan (ESG) liittyvät näkökulmat ovat ratkaisevia, kun päätetään rahaston sijoituskohteista.

Rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy. 

Sinun etusi kun sijoitat vastuullisiin yhdistelmärahastoihin:  

  • Valitsemasi osake- ja korkosijoitusten jakauma pysyy samana riippumatta markkinoiden liikkeistä.
  • Sinun ei tarvitse itse muuttaa säästämistäsi pitääksesi riskitason ennallaan. Me huolehdimme siitä puolestasi.
  • Kokeneiden salkunhoitajien tiimi huolehtii sijoituksista.
  • Saat säästämisen ratkaisun, jossa kiinnitetään erityistä huomiota ESG-tekijöihin (ympäristö, yhteiskuntavastuu ja hallintotapa), ja joka on Pariisin ilmastosopimuksen selvästi alle kahden celsiusasteen tavoitteen mukainen. 

Ota vastuullisuus huomioon säästämisessäsi

Säästä rahastoihin, joissa vastuullisuus on tärkeää.

Osta verkkopankista Avautuu uuteen ikkunaan

Tärkeää tietoa rahastosäästämisestä

Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Historiallisen kehityksen perusteella ei voida ennakoida rahastosijoituksen tuottotasoa tulevaisuudessa. Rahastosijoittamiseen liittyy riski, sillä sijoitettujen varojen arvo voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää koko sijoittamansa pääoman. Avaintietoesitteet, säännöt, vuosikertomus ja puolivuotiskatsaus ovat saatavilla osoitteesta nordea.fi/rahasto ja Nordean konttoreista.  

Näillä sivuilla annetut tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisiksi tuotetiedoiksi. Niitä ei tule pitää sijoitusneuvoina tai -suosituksina.