Mitä tarvitset kun haet lainaa yritykselle

Jos olet jo Nordean yritysasiakas, kirjaudu Nordea Business -verkkopankkiinAvautuu uuteen ikkunaan jossa voit hakea rahoitusta aina 500.000 euroon asti. Hakemuksen löydät Palvelumme-välilehdeltä.

Jotta hakemuksesi voidaan käsitellä, tarvitsemme seuraavat tiedot:

 • Yrityksen kuvaus ja seuraavan vuoden budjetti.
 • Tilinpäätös (tulos ja tase) tai liiketoiminnan tulot viime vuonna.

Lähetä tarvittavat liitteet Nordea Omapostin välitykselläAvautuu uuteen ikkunaan. Nordean Omapostiin voi kirjautua minkä tahansa suomalaisen pankin henkilöasiakkaan verkkopankkitunnuksilla. Valitse Omapostissa "uusi viesti" ja valitse aiheeksi "lainat". Kirjoita uuden viestin otsikoksi "Yrityksen rahoitushakemuksen liitteet". 

Mitä huomioimme, kun arvioimme lainahakemustasi

 • Yritys ja liikeidea

  Meidän on tunnettava yrityksesi riskiprofiili, liikeidea ja toimiala, joten arvioimme markkinoidesi ja toimialasi tulevaisuudennäkymät.

 • Rahoituksen tarkoitus

  Meidän on tunnettava rahoituksen tarkoitus (esim. koneiden tai toimistokalusteiden osto). Yksi syy rahoituksen hankkimiselle voi olla juoksevien kustannusten kattaminen.

 • Yrityksesi taloudellinen tilanne

  Tutkimme yrityksesi tuloksen ja taseen varmistaaksemme että luotto ei vaaranna yrityksen kannattavuutta.

 • Yrityksen omistus ja johto

  Meidän on tiedettävä yrityksen omistusrakenne sekä kuka yrityksen toimintaa johtaa. Luottohakemuksen yhteydessä tarkistamme yrityksen ja sen johtohenkilöiden luottotiedot.

 • Vakuus yritykseltä

  Usein pankki edellyttää lainalle takausta tai vakuutta molempien osapuolien riskien minimoimiseksi. Vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, varasto tai saatava (ns. yrityskiinnitys).

Tarvitsetko rahoitusta yrityksellesi?

Hae rahoitusta nyt ja olemme yhteydessä sinuun.

Täytä hakemuslomake