Autamme sinua löytämään sopivimman rahoitusvaihtoehdon yrityksellesi

Yrityksesi tilanteella ja elinkaaren vaiheella on suuri merkitys, kun mietitään, millainen rahoitus yrityksellesi parhaiten sopii. Yrityksen perustaminen vaatii usein suuren kertaluontoisen alkupanostuksen, jota varten uuden yrityksen perustajat kääntyvät usein ulkopuolisten rahoituslaitosten, kuten pankkien, puoleen. Yritykset voivat yhtä lailla kaivata rahoitusta liiketoiminnan jatkuvan kehityksen turvaamiseksi, tai esimerkiksi uuden kaluston tai IT-laitteiston hankintaa varten. 

Autamme sinua löytämään sopivimman rahoitusvaihtoehdon juuri sinun yrityksesi yksilöllisiä tarpeita varten. Mahdollisia rahoitusvaihtoehtoja ovat muun muassa yrityslainat, leasing ja joukkorahoitus. 

Uuden yrityksen rahoitus - mitä on hyvä tietää?

Yrityksen perustamiseen liittyy monia tärkeitä kysymyksiä: mistä saan rahoituksen yritykselleni? Mikä on liiketoimintasuunnitelma ja kuinka laadin sellaisen? Lue Nordean vinkit!

Lue täältä, miten pääset parhaiten alkuun

Likviditeetti & kassavirta – mitä ne ovat ja miksi niillä on väliä?

Onko sinulla vaikeuksia tasapainottaa taloutta kausivaihteluiden aikana? Eivätkö asiakkaat maksa ajoissa?

Lue neuvot likviditeetin ja kassavirran parantamiseen

Tarvitsetko koneita tai autoa?

Leasing, osamaksu vai muunlainen rahoitus? Vertaile eri rahoitusmuotojen etuja ja ominaisuuksia lukemalla vinkkimme.

Lue täältä, minkälaisissa tilanteissa leasing on yrityksellesi oman hankkimista sopivampi ratkaisu

Näin haet lainaa yrityksellesi

Hakiessasi lainaa tai luottoa yrityksellesi, on tärkeää muistaa tiettyjä lainan ja luoton myöntämiseen liittyviä perusvaatimuksia.

Tutustu Nordean yrityslainakriteereihin täältä

Vertaile eri yrityslainoja ja rahoitusvaihtoehtoja

Erilaisten yritysrahoitusvaihtoehtojen vertailu ja kartoittaminen saattaa tuntua työläältä. On olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja sekä rahoituslaitoksia, joten omalle yritykselle sopivimman vaihtoehdon löytäminen voi viedä paljon aikaa ja energiaa. Varsinkin toimintaansa aloittelevien yritysten kohdalla voi olla vaikeaa tietää, mikä rahoitusvaihtoehto on oikea juuri sinun yrityksesi sen hetkiseen tilanteeseen. 

Lisäksi kilpailu yritysrahoitusmarkkinoilla on kovaa, jonka vuoksi ala vetää puoleensa lukuisia toimijoita, jotka saattavat tarjota palveluitaan hyvinkin erilaiseen hintaan. Kun valittavana on sekä rahoituksen tarjoaja että itse rahoitusmuoto, saattaa päätöksenteko mutkistua entisestään. 

Me opastamme sinut kohti oikeaa ratkaisua

Oheiset oppaamme auttavat sinua kartoittamaan erilaisia yritysrahoitusvaihtoehtoja ja löytämään sopivimman juuri sinun tilanteeseesi. Jos olet perustamassa yritystä tai vasta käynnistämässä yritystoimintaa, suosittelemme, että tutustut oppaaseemme: hyvä tietää liiketoimintaansa aloittavan yrityksen rahoituksesta. Saat selkeän kuvan siitä, mitä tarvitset ja mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin otat yhteyttä pankkeihin ja sijoittajiin. Voit myös tutustua eri rahoitusmuotojen etuihin ja heikkouksiin.

Haluatko tietää lisää autojen ja koneiden leasingmahdollisuuksista? Voit siirtyä suoraan artikkeliimme Uusi kone tai uusi yritysauto? Selvitä onko leasing vai ostaminen sinulle paras ratkaisu.

Tarvitsetko rahoitusta yrityksellesi?

Hae rahoitusta nyt ja olemme yhteydessä sinuun.

Täytä hakemuslomake