Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Yritysrahoitus – näin rahoitat liiketoimintaasi

Yksilöllisiä tarpeita yritysrahoitukseen voi olla yhtä monta kuin yrityksiäkin. Nordea tarjoaa monipuoliset yritysrahoituksen vaihtoehdot toimialasta tai yrityksesi elinkaaren vaiheesta riippumatta. Tältä sivulta löydät lisätietoa erilaisista yrityksille suunnatuista rahoitusvaihtoehdoista.

Autamme sinua löytämään yrityksesi tarvetta vastaavan rahoituksen

Yrityksesi tilanteella ja elinkaaren vaiheella on suuri merkitys, kun mietitään, millainen rahoitus yrityksellesi parhaiten sopii  Yrityksen perustaminen vaatii usein suuren kertaluontoisen alkupanostuksen, jota varten uuden yrityksen perustajat kääntyvät usein ulkopuolisten rahoituslaitosten, kuten pankkien, puoleen. Yritykset voivat yhtä lailla kaivata rahoitusta liiketoiminnan jatkuvan kehityksen turvaamiseksi, tai esimerkiksi uuden kaluston tai IT-laitteiston hankintaa varten. 

Autamme sinua löytämään sopivimman rahoitusvaihtoehdon juuri sinun yrityksesi yksilöllisiä tarpeita varten. Mahdollisia rahoitusvaihtoehtoja ovat muun muassa yrityslainat, leasing ja joukkorahoitus. 

Me opastamme sinut kohti oikeaa ratkaisua

Erilaisten yritysrahoitusvaihtoehtojen kartoittaminen saattaa tuntua työläältä. On olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja sekä rahoituslaitoksia, joten omalle yritykselle sopivimman vaihtoehdon löytäminen voi viedä paljon aikaa ja energiaa. Varsinkin toimintaansa aloittelevien yritysten kohdalla voi olla vaikeaa tietää, mikä rahoitusvaihtoehto on oikea juuri sinun yrityksesi sen hetkiseen tilanteeseen. 

Lisäksi kilpailu yritysrahoitusmarkkinoilla on kovaa, jonka vuoksi ala vetää puoleensa lukuisia toimijoita, jotka saattavat tarjota palveluitaan hyvinkin erilaiseen hintaan. Kun valittavana on sekä rahoituksen tarjoaja että itse rahoitusmuoto, saattaa päätöksenteko mutkistua entisestään. Oheiset oppaamme auttavat sinua kartoittamaan erilaisia yritysrahoitusvaihtoehtoja ja löytämään sopivimman juuri sinun tilanteeseesi.   

Jos olet perustamassa yritystä tai vasta käynnistämässä yritystoimintaa, suosittelemme, että tutustut oppaaseemme: hyvä tietää liiketoimintaansa aloittavan yrityksen rahoituksestaAvautuu uuteen ikkunaan. Saat selkeän kuvan siitä, mitä tarvitset ja mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin otat yhteyttä pankkeihin ja sijoittajiin. Voit myös tutustua eri rahoitusmuotojen etuihin ja heikkouksiin.

Haluatko tietää lisää autojen ja koneiden leasingmahdollisuuksista? Voit siirtyä suoraan artikkeliimme Uusi kone tai uusi yritysauto? Selvitä onko leasing vai ostaminen sinulle paras ratkaisuAvautuu uuteen ikkunaan.

Uuden yrityksen rahoitus - mitä on hyvä tietää? Avautuu uuteen ikkunaan

Yrityksen perustamiseen liittyy monia tärkeitä kysymyksiä: mistä saan rahoituksen yritykselleni? Mikä on liiketoimintasuunnitelma ja kuinka laadin sellaisen? Lue Nordean vinkit!

Lue täältä, miten pääset parhaiten alkuun Avautuu uuteen ikkunaan

Näin haet lainaa yrityksellesi Avautuu uuteen ikkunaan

Hakiessasi lainaa tai luottoa yrityksellesi, on tärkeää muistaa tiettyjä lainan ja luoton myöntämiseen liittyviä perusvaatimuksia.

Tutustu Nordean yrityslainakriteereihin täältä Avautuu uuteen ikkunaan

Tarvitsetko rahoitusta yrityksellesi?

Täytä hakemuslomake ja olemme yhteydessä sinuun.

Hae rahoitusta Avautuu uuteen ikkunaan