Rahoitusta yrityksen eri tilanteisiin

Toimiakseen tehokkaasti yritys, toimialasta tai koosta riippumatta, tarvitsee aika ajoin lainarahoitusta. Rahoitustarve on yleensä suurin yritystä perustettaessa, mutta kilpailukyky edellyttää investointeja myöhemminkin. Täältä löydät kootusti ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Investointien rahoitus

Investoinnit ovat perinteisesti yrityksen suurimpia yksittäisiä menoeriä ja vaativat usein lainarahoitusta. Tarjoamme hyvät ja monipuoliset ratkaisut yrityksesi investointitarpeiden rahoittamiseen.

Lue lisää investointien rahoituksesta

Autorahoitus yritykselle

Onko yritykselläsi tarvetta uusia ajoneuvo tai ajoneuvot, etkä oikein tiedä mikä olisi yrityksellesi paras rahoitusmuoto ajoneuvon hankintaan?

Tutustu autorahoituksen vaihtoehtoihin

Startup&Growth

Kasvuyrityksen rahoitus on taitoa vaativa palapeli. Tarjoamme joustavia rahoitusratkaisuja kasvu-urallesi ja esittelemme startup-yrityksesi sopiville yhteistyökumppaneille.

Lue lisää kasvuyrityksen rahoituksesta

Myynnin rahoitus

Myynnin rahoituksella tarkoitetaan useimmin niin sanottua myyjäyhteistyötä, joka mahdollistaa rahoituksen tarjoamisen asiakkaillesi. Palvelun tuottaa Nordea Finance.

Lue lisää myynnin rahoituksesta

Käyttöpääoman rahoitus

Rahoituksen hakeminen yrityksen käyttöpääomaksi on tyypillisimpiä yritysrahoituksen muotoja. Joustavia ratkaisuja ovat esimerkiksi luotollinen tili, Yrityksen Joustoluotto tai laina.

Lue lisää käyttöpääoman rahoituksesta

Ulkomaankauppa

Haluatko saada yrityksesi viennin vetämään ja tuonnin sujumaan? Löydä neuvoja ulkomaankaupan rahoitukseen sekä tutustu vienti- ja tuontikaupan palveluihin.

Lue lisää ulkomaankaupan palveluista

Taloyhtiölaina

Taloyhtiölaina on erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin räätälöity tuotepaketti, joka sisältää joustavan Remonttitilin ja taloyhtiölle sopivan Remonttilainan.

Lue lisää taloyhtiölainasta