Sinun tapasi sijoittaa

Mikä on sinulle tärkeää – ja miten aktiivisesti haluat osallistua sijoitustesi hoitoon? Saat meiltä sijoitusneuvontaa ja -ratkaisuja, jotka vastaavat sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

Mikä on sinun tapasi sijoittaa?

Omiin tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva tapa riippuu siitä, kuinka paljon aikaa haluat käyttää salkkusi hoitamiseen, kuinka kiinnostunut olet sijoitusmarkkinoista ja haluatko tehdä sijoituspäätökset itse.

Henkilökohtainen sijoitusjohtajasi ja asiantuntijatiimimme auttavat sinua tekemään suunnitelman varallisuutesi turvaamiseksi ja kasvattamiseksi.

Monet asiakkaistamme antavat osan varallisuudestaan ammattilaistemme hoidettavaksi ja hoitavat osan itse.

Hoidat sijoituksia yhdessä kanssamme

Jos haluat, että hoidamme varallisuuttasi yhdessä, laadimme kanssasi suunnitelman sijoituksillesi. Olemme kumppanisi ja autamme sinua tekemään tilanteeseesi sopivia sijoituspäätöksiä. Tämä konsultoiva sijoitusneuvonta sopii sinulle, jos haluat tehdä itse lopulliset päätökset keskusteltuasi sijoitusjohtajan kanssa.

Me huolehdimme salkusta puolestasi

Varallisuudenhoito yhä monimutkaisemmissa markkinaolosuhteissa on haastavaa. Täyden valtakirjan salkunhoidossa voit jättää varallisuutesi rauhallisin mielin ammattilaistemme käsiin. Hoidamme varallisuuttasi sijoitustavoitteidesi ja riskisietokykysi mukaisesti. Tarjoamme täyden valtakirjan ratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan varallisuudenhoidon tarpeisiisi. Rakennamme sinulle monipuolisen sijoitussalkun, jonka avulla pääset hyödyntämään eri markkinoita ja sijoitusmahdollisuuksia ympäri maailman.

Näin neuvomme sinua

Salkun hajauttaminen on lähtökohtamme

Private Banking -asiakkaaksi?

Ota yhteyttä meihin

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu