Oma sijoitusjohtaja

Nordea Private Bankingin asiakkaana saat oman sijoitusjohtajan, jonka tehtävänä on tuntea sinut ja tavoitteesi. Koska tarkastelemme tilannettasi kokonaisvaltaisesti, voimme auttaa sinua tunnistamaan varallisuutesi ja sen tarjoamat mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

Oma sijoitusjohtajasi on ensisijainen yhteyshenkilösi varainhoitoon liittyvillä asioissa ja henkilökohtainen oppaasi laajaan palveluvalikoimaamme. Saamasi neuvonnan ja palveluidemme perustana on Nordean laaja osaaminen ja mittavat resurssit. 

Private Banking -asiakkuuden alkuvaiheessa keskustelemme taloudellisesta tilanteestasi ja henkilökohtaisista tavoitteistasi, mitä ajattelet varallisuudestasi, suhtautumisestasi riskiin ja tuottoon sekä siitä, kuinka kiinnostunut olet sijoitusmarkkinoista ja sijoituspäätösten tekemisestä. Tämä on perustana sijoitussuunnitelmalle, jonka laadimme keskustelumme pohjalta. Sijoitusjohtajasi seuraa sen jälkeen säännöllisesti suunnitelmasi toteutumista, ja tarkistatte ja tasapainotatte yhdessä sijoitussalkkuasi tarpeen mukaan.

Voimme tarjota juuri sinulle, perheellesi ja yrityksellesi sopivia ratkaisuja riippumatta siitä, haluatko jättää sijoituspäätösten tekemisen kokonaan meidän huoleksemme vai haluatko tehdä ne itse.

Sijoitusjohtajan lisäksi käytössäsi on koko Nordean laaja asiantuntemus. Asiantuntijat voivat auttaa esimerkiksi perheoikeuteen, yrityksen lakiasioihin tai osakekauppaan liittyvissä asioissa. Private Bankingin oma Asiakaspalvelu auttaa sinua hoitamaan kaikki päivittäiset pankkiasiat, oli kyse sitten luottokorteista, maksuista tai digipalveluista.

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu