Vaikeat ajat

Joskus elämä muuttuu ikävällä tavalla, esimerkiksi tulojen menetyksen, avioeron, sairauden tai perhettä kohtaavan kuolemantapauksen vuoksi. Meiltä saat neuvoja kaikkiin elämäntilanteisiin, myös vaikeina aikoina.

Avioero

Avioero on raskas kokemus. Se voi myös vaikeuttaa talouttasi, ja saatat tarvita neuvoja varallisuutesi turvaamiseen. Hyvä ratkaisu voi olla esimerkiksi avioehto, jonka voit tehdä ennen avioliiton solmimista tai aviossa ollessasi.

Tulojen menetys

Vaikka taloustilanteesi on kunnossa, asiat voivat muuttua nopeasti. Tulotasosi voi pudota merkittävästi tai saatat jopa menettää työsi. Me autamme sinua varautumaan talouttasi heikentävien muutosten varalta.

Terveysongelmat

Moni pelkää, ettei pysty enää hoitamaan raha-asioitaan sairauden tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Voit antaa luotettavalle henkilölle valtakirjan, jolla hän voi hoitaa varallisuuttasi ja tehdä päätöksiä puolestasi. Neuvomme, kuinka voit hoitaa asian hyvissä ajoin.

Kuoleman jälkeen

Kuka perii sinut? Se riippuu perhetilanteestasi ja omista toiveistasi. Testamentin avulla voit varmistaa, että perinnönjaossa noudatetaan säännöksiä ja että varallisuutesi siirtyy eteenpäin siten kuin haluat. Voimme auttaa sinua toteuttamaan toiveesi ja välttämään ikävät yllätykset tai perintöriidat.

Miten voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä