Surfer in ocean - Small

Avioero

Avioero on raskas kokemus. Se voi myös vaikeuttaa talouttasi, ja saatat tarvita neuvoja varallisuutesi turvaamiseen. Hyvä ratkaisu voi olla esimerkiksi avioehto, jonka voit tehdä ennen avioliiton solmimista tai aviossa ollessasi.

Woman on boat SMALL

Tulojen menetys

Vaikka taloustilanteesi on kunnossa, asiat voivat joskus muuttua nopeasti. Tulotasosi voi pudota merkittävästi, saatat menettää työsi tai sinua voi kohdata jokin muu ikävä tapahtuma. Me autamme sinua varautumaan erilaisiin muutoksiin.

Holding hands at wood table - Small

Terveysongelmat

Moni pelkää, ettei pysty enää hoitamaan raha-asioitaan sairauden tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Kaikki tilanteet huomioon ottava hyvä suunnitelma tuo kuitenkin turvaa. Voit antaa luotettavalle henkilölle valtakirjan, jolla hän voi hoitaa varallisuuttasi ja tehdä päätöksiä puolestasi. Neuvomme, kuinka voit hoitaa asian hyvissä ajoin.

girl in nature with phone small overlay

Kuoleman jälkeen

Kuka perii sinut? Se riippuu perhetilanteestasi ja omista toiveistasi. Testamentin avulla voit varmistaa, että perinnönjaossa noudatetaan säännöksiä ja että varallisuutesi siirtyy eteenpäin siten kuin haluat. Voimme auttaa sinua toteuttamaan toiveesi ja välttämään ikävät yllätykset tai perintöriidat.

Haluatko tietää lisää Private Banking -palveluista?

Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja palveluistamme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu