Usein kysyttyä

Kortit

Unohtunut PIN-koodi, kadonnut kortti, luottokortin laskutus ja muut kortteihin liittyvät kysymykset.

Kysymykset ja vastaukset maksu- ja luottokorteista

Tilit ja maksut

Tilin avaaminen, tiliote, e-lasku ja muut tileihin ja maksuihin liittyvät kysymykset.

Kysymykset ja vastaukset tileistä ja maksuista

Lainat ja kulutusluotot

Lainan hakeminen, muutokset lainaan, lyhennysvapaa ja muut lainoihin ja luottoihin liittyvät kysymykset.

Kysymykset ja vastaukset lainoista ja kulutusluotoista

Säästäminen ja sijoittaminen

Säästämisen aloittaminen, sijoitusneuvonta ja muut säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät kysymykset.

Kysymyksiä ja vastauksia säästämisestä ja sijoittamisesta

Nordea ID

Sovelluksen aktivointi, sovelluksen käyttö, ongelmatilanteet ja muut Nordea ID- sovellukseen liittyvät kysymykset.

Kysymyksiä ja vastauksia Nordea ID -sovelluksesta

Mobiili- ja verkkopankki

Sovellusten ominaisuudet, käyttö, ongelmatilanteet ja muut mobiili- ja verkkopankkiin liittyvät kysymykset.

Kysymyksiä ja vastauksia mobiili- ja verkkopankista