Yrityksen ulkopuoliset sijoitukset

Yrittäjänä tiedät, miten liiketoimintaa hoidetaan ja miten siihen investoidaan. Yrityksesi on kerryttänyt varallisuutta menestyksekkäästi ehkä jo useamman sukupolven ajan. Oletko harkinnut sijoittamista myös muualle varallisuutesi kasvattamiseksi ja turvaamiseksi?

Turvaa varallisuutesi ja kasvata sitä

Yrityksen johtaminen on sinulle tuttua. Voisi kuitenkin olla hyödyllistä harkita sijoitusten hajauttamista myös muualle.

Joskus on vaikea tietää, mistä aloittaa: kannattaako sijoittaa omia rahoja vai yrityksen pitkäaikaisia varoja? Millaisia sijoituksia kannattaa tehdä?

Kerromme sinulle erilaisista vaihtoehdoista ja autamme sinua valitsemaan niistä itsellesi sopivimmat. Voit halutessasi myös keskittyä omaan liiketoimintaasi ja jättää sijoitussalkkusi meidän hoitoomme. Jos kaipaat sparrauskumppania, voimme neuvoa sinua omissa sijoituspäätöksissäsi.

Oli tilanteesi mikä tahansa, saat avuksesi oman sijoitusjohtajan, johon voit ottaa yhteyttä ja joka neuvoo sinua sijoittamiseen liittyvissä asioissa.

Sijoittaminen on laaja aihe

Eri ihmiset sijoittavat eri tavoin:

  • Monet haluavat hajauttaa sijoituksensa useisiin sijoituskohteisiin, kuten korkosijoituksiin, osakkeisiin tai vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Autamme sinua rakentamaan itsellesi sopivimman sijoitussalkun ja seuraamaan sen kehitystä.
  • Toisille sijoittaminen voi tarkoittaa esimerkiksi kiinteistösijoittamista. Jos kiinteistösijoittaminen kiinnostaa sinua, voimme keskustella yhdessä siitä, haluatko sijoittaa liikekiinteistöön vai vuokra-asuntoon vai saada tuottoja kiinteistön arvonnoususta.