Turvaa varallisuutesi ja kasvata sitä

Yrityksen johtaminen on sinulle tuttua. Anna meidän auttaa sijoitusten hajauttamisessa myös muualle.

Aina ei ole helppoa tietää, mistä pitäisi aloittaa. Kannattaako sijoittaa omaa rahaa vai yrityksen pitkäaikaisia varoja? Millaisia sijoituksia kannattaa tehdä?

Voimme auttaa sinua jäsentämään ajatuksiasi ja valitsemaan itsellesi sopivimmat vaihtoehdot. Voit halutessasi myös keskittyä omaan liiketoimintaasi ja jättää sijoitussalkkusi meidän hoitoomme. Voimme myös toimia sparrauskumppanina ja neuvoa sinua omissa sijoituspäätöksissäsi. Oli tilanteesi mikä tahansa, saat avuksesi oman sijoitusjohtajan, johon voit ottaa yhteyttä ja joka neuvoo sinua sijoittamiseen liittyvissä asioissa.

Sijoittaminen on laaja aihe

Sijoittaminen voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille.

  • Useimmiten on hyvä hajauttaa sijoitukset useisiin sijoituskohteisiin, kuten korkosijoituksiin, osakkeisiin tai vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Autamme sinua rakentamaan riskiprofiiliisi parhaiten sopivan yhdistelmän ja seuraamaan sen kehitystä.
  • Toisille sijoittaminen voi tarkoittaa kiinteistösijoittamista. Jos se kiinnostaa sinua, voimme keskustella siitä, haluatko sijoittaa liikekiinteistöön vai vuokra-asuntoon vai saada tuottoja kiinteistön arvonnoususta.

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu