Yksilöllistä neuvontaa

Elämä etenee harvoin täysin tasaisesti. Perheessäsi, yrityksessäsi tai ympäröivässä maailmassa tapahtuvat muutokset voivat vaikuttaa elämäntilanteeseesi ja viime kädessä myös varallisuuteesi. Tulevaisuus on kuitenkin aina sitä helpompi kohdata mitä paremmin siihen on valmistautunut.

Me Private Bankingissa osaamme kuunnella ja haluamme ymmärtää tilanteesi. Muodostamme kanssasi kokonaiskuvan varallisuudestasi. Miten henkilökohtaisen varallisuutesi eri osatekijät toimivat keskenään? Mitä voidaan parantaa? Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Rakennamme sinulle ja perheellesi vankan taloudellisen perustan riippumatta siitä, haluatko suunnitella tulevaisuuttasi lyhyellä vai pitkällä aikavälillä. 

PB-surfer-sunset-small

Usko varallisuudenhoito ammattilaisten käsiin

Jos et halua käyttää aikaasi arvopaperimarkkinoiden seuraamiseen tai haluat antaa koko varallisuutesi tai osan siitä pankin hoidettavaksi, täyden valtakirjan omaisuudenhoitosopimus voi olla oikea ratkaisu juuri sinulle.

Täyden valtakirjan palvelulla Nordean sijoitusasiantuntijat hoitavat varallisuuttasi aktiivisesti, jotta sinulle jää aikaa keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin. Raportoimme sinulle säännöllisesti salkkusi kehityksestä.

Aerial view of river and forest - Small

Sijoita vastuullisesti

Sijoittamalla voit vaikuttaa muuhunkin kuin omaan talouteesi. Jos esimerkiksi ympäristö, ihmisoikeudet tai työolojen parantaminen ovat sinulle tärkeitä arvoja, voit ottaa ne huomioon sijoituskohteita valitessasi. 

Nordea on yksi Euroopan johtavista pankeista, kun puhutaan kestävästä ja vastuullisesta sijoittamisesta. Sijoitusasiantuntijamme ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta vastuullisen sijoittamisen edelläkävijöinä. Asiakkaanamme hyödyt paljon tästä osaamisestamme.

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu