Sijoitukset

Kaikki ihmiset – ja perheet – ovat erilaisia. Tiedämme, että kaikilla asiakkaillamme on erilainen tausta ja erilaiset tarpeet. Räätälöimme neuvontamme omaan tilanteeseesi sopivaksi.

Yksilöllistä neuvontaa

Varallisuuteesi vaikuttaa moni asia. Omassa elämässäsi ja ympäröivässä maailmassa tapahtuvat muutokset voivat vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi. Meille Nordea Private Bankingissa on tärkeää antaa juuri sinulle sopivia neuvoja. 

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla ja perheelläsi on? Voimme tarkastella yhdessä varallisuutesi kokonaiskuvaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Tutkimme, miten henkilökohtaisen varallisuutesi eri osatekijät toimivat keskenään, jotta voimme rakentaa sinulle ja perheellesi vankan taloudellisen perustan.

Usko varallisuudenhoito ammattilaisten käsiin

Jos et halua käyttää vapaa-aikaasi päivittäisten sijoituspäätösten tekemiseen tai haluat antaa koko varallisuutesi tai osan siitä ammattimaisten varallisuudenhoitajien käsiin, täyden valtakirjan omaisuudenhoitosopimus voi olla oikea ratkaisu juuri sinulle.

Täyden valtakirjan palvelulla Nordean sijoitusasiantuntijat hoitavat varallisuuttasi aktiivisesti, jotta sinulle jää aikaa keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

Sijoita vastuullisesti

Voit vaikuttaa asioihin valitsemalla, mihin rahasi sijoitat. Sijoituskohteiden valinnalla on perustavanlaatuinen merkitys kaikessa sijoittamisessa. 

Olemme jo pitkään edistäneet vastuullista toimintaa, ja sijoitusasiantuntijamme ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta vastuullisen sijoittamisen edelläkävijöinä.