Muutokset yrityksessä

Yrittäjän arki on usein juoksevien asioiden hoitamista, mutta joskus on myös uskallettava toteuttaa muutoksia. Ne voivat liittyä esimerkiksi yrityksen osakepääomaan tai yhtiörakenteeseen. Kenties haluat myös ottaa lapsiasi tai muita yhteistyökumppaneita mukaan liiketoimintaan. Vai harkitsetko jopa yrityksesi myymistä?

Muutosten toteuttaminen

Muutosten toteuttaminen yrityksessä voi viedä aikaa, mutta huolellisen valmistelun avulla se voi tapahtua sujuvasti. Jokainen tilanne on yksilöllinen ja joskus monimutkainenkin, joten saatat kaivata asiantuntijoiden neuvoja. 

Jonain päivänä saatat myös alkaa pohtia yrityksesi tulevaisuutta. Saatat haluta siirtää yrityksesi muiden omistukseen, mutta et tiedä miten tai milloin. Haluat ehkä ottaa lapsiasi tai muita yhteistyökumppaneita mukaan liiketoimintaan ja siirtää yrityksen tai osan siitä heidän omistukseensa. Ehkä harkitset jopa yrityksesi myymistä. Oli tilanteesi mikä tahansa, siihen liittyy todennäköisesti monia haasteita, joita joudut ratkomaan samalla kun hoidat päivittäistä liiketoimintaa. 

Sijoitusjohtajasi voi esitellä sinulle muita osaavia asiantuntijoita. He voivat auttaa sinua muutosten suunnittelussa ja toteuttamisessa samalla kun saat henkilökohtaiseen varallisuuteesi ja yrityksesi pitkäaikaisiin varoihin liittyvää neuvontaa.

Private Banking -asiakkaaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu