Muutokset yrityksessä

Yrittäjän arjessa tapahtuu usein monenlaisia muutoksia. Ne voivat liittyä esimerkiksi yrityksen osakepääomaan tai yhtiörakenteeseen. Kenties haluat myös ottaa lapsiasi tai muita yhteistyökumppaneita mukaan liiketoimintaan tai jopa harkita yrityksesi myymistä.

Tukea yrityksen muutostilanteisiin

Yrityksessä tapahtuvat muutokset vievät aikaa. On tärkeää varautua mahdollisiin ongelmiin, jotta muutosprosessi sujuu kitkattomasti. Jokainen tapaus on yksilöllinen, ja monimutkaisissa tilanteissa saatat kaivata asiantuntijoiden neuvoja.

Askarruttaako yrityksesi tulevaisuus? Haluatko siirtää yrityksesi muiden omistukseen, mutta et tiedä milloin tai miten? Kenties haluat myös ottaa lapsiasi tai muita yhteistyökumppaneita mukaan liiketoimintaan, siirtää yrityksen tai osan siitä heidän omistukseensa tai jopa harkita yrityksesi myymistä. Oli tilanteesi mikä tahansa, siihen liittyy todennäköisesti monia haasteita, joita joudut ratkomaan samalla kun hoidat päivittäistä liiketoimintaa.  

Tilanteestasi riippuen sijoitusjohtajasi voi esitellä sinulle muita asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua muutosten toteuttamisessa. Sijoitusjohtajasi puolestaan auttaa sinua hoitamaan henkilökohtaista varallisuuttasi ja yrityksesi pitkäaikaisia varoja.