Muutostilanteet

Oletko muuttamassa kumppanisi kanssa yhteen tai menossa naimisiin? Vai oletko kenties saamassa lapsia tai lapsenlapsia? Haluamme olla tukenasi kaikissa elämäsi onnellisissa hetkissä. Niihin liittyy myös raha-asioita, joissa autamme sinua mielellämme.

Muutto yhteen

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun muuttaa yhteen kumppanin kanssa, mutta ei ole menossa naimisiin? Avopuolisoiden välinen sopimus voi suojata varallisuuttasi eron sattuessa.

Naimisiinmeno

Oletko löytänyt sen oikean ja haluat mennä naimisiin? Meiltä saat neuvoja avioliittoon liittyviin taloudellisiin asioihin. Voit harkita esimerkiksi avioehdon tekemistä, ennen kuin sanot ”tahdon” tai myöhemmin avioliiton aikana.

Lapset ja lastenlapset

Lapsen saaminen on onnellinen tapahtuma, mutta siihen täytyy varautua myös taloudellisesti. Neuvomme sinua, miten säästät lapsille ja kuinka voit suunnitella varallisuutesi siirtämistä nuoremmille.

Uusi avioliitto

Juhlan paikka! Silloinkin pitää kuitenkin muistaa ottaa huomioon lapset, uusi puoliso ja tämän lapset. Miten turvaat kaikkien läheistesi tulevaisuuden oikeudenmukaisella tavalla?

Eläkkeelle jääminen

Kun eläkkeelle siirtyminen alkaa tulla ajankohtaiseksi, voit keskustella siitä sijoitusjohtajasi kanssa. Autamme sinua tarpeittesi ja toiveittesi mukaisesti varautumaan tulevaan, niin että voit nauttia eläkepäivistä.

Unelmat toteen

On tullut aika rentoutua ja nauttia työsi hedelmistä. Haluaisitko purjehtia Atlantin yli, ostaa kesäasunnon tai edistää yhteistä hyvää? Autamme sinua suunnittelemaan, miten voit tehdä unelmistasi totta.

Miten voimme auttaa sinua muutostilanteissa?

Ota yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja.

Ota yhteyttä