PB-happy-couple-in-kitchen-small

Muutto yhteen

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun muuttaa yhteen kumppanin kanssa, mutta ei ole menossa naimisiin? Ja mitä tapahtuu, jos muutatte erillenne? Avopuolisoiden välinen sopimus voi suojata kummankin varallisuutta eron sattuessa.

Couple hugging in kitchen - Small

Naimisiinmeno

Onneksi olkoon! Olet löytänyt sen oikean ja menossa naimisiin. Meiltä saat neuvoja avioliittoon liittyviin taloudellisiin asioihin. Autamme myös avioehdon tekemisessä ennen kuin sanotte ”tahdon” tai myöhemmin avioliiton aikana.

father playing with his child small overlay

Lapset ja lastenlapset

Lapsen saaminen on ihmeellinen ja mullistava tapahtuma, johon täytyy valmistautua – myös taloudellisesti. Autamme sinua säästämään lapsille (ja lapsenlapsille) ja suunnittelemaan varallisuutesi siirtämistä heille.

mature couple enjoying the city small overlay

Uusi avioliitto

Uusi mahdollisuus! Muista kuitenkin ottaa huomioon myös lapset, uusi puoliso ja tämän lapset. Miten turvaat kaikkien läheistesi tulevaisuuden oikeudenmukaisella tavalla?

senior man fishing from bridge small overlay

Eläkkeelle jääminen

Kun alat pohtia eläkkeelle siirtymistä, voit keskustella siitä sijoitusjohtajasi kanssa. Autamme sinua varautumaan tulevaan tarpeittesi ja toiveittesi mukaisesti, jotta voit nauttia eläkepäivistä.

Woman in flower field SMALL

Unelmat toteen

Kenties on tullut aika rentoutua ja nauttia työsi hedelmistä. Käsi sydämelle – mitä tekisit kaikkein mieluiten? Haluaisitko purjehtia Atlantin yli, ostaa kesäasunnon tai edistää yhteistä hyvää? Autamme sinua suunnittelemaan, miten voit tehdä unelmistasi totta.

Miten voimme auttaa sinua muutostilanteissa?

Ota yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu