Ota käyttöön Nordea Mobile

Mobiilipankki tarjoaa entistä enemmän työkaluja taloudellisen hyvinvointisi tueksi. Nykyaikainen mobiilipankkisovellus päivittäisten pankkiasioiden hoitoon on aina kätesi ulottuvilla.

Näin Nordea Mobile varmistaa arkeasi

Selaat tilitapahtumia, maksat laskuja ja hoidat sijoituksiasi. Haet asuntolainaa ja osallistut verkkotapaamisiin. Turvallisesti Nordea ID -sovelluksella.

Kätevät toiminnot  

 • Hoidat maksut nopeasti ja helposti - ota skanneri käyttöön tai maksa virtuaaliviivakoodin avulla. 
 • Seuranta-välilehdelle kootaan automaattisesti tiedot kuukausittaisesta rahankäytöstäsi. Uusi tulojen ja menojen luokittelu antaa sinulle arvokasta tietoa omasta taloudestasi. 
 • Haet asuntolainaa, ja jos asuntolainassasi on LyhennysJousto, käytät sitä kätevimmin mobiilipankin kautta. Mobiilipankissa voit lisäksi hakea muutoksia asuntolainaasi.
 • Hoidat korttiasioita, kuten esim. suljet korttisi yhdellä napautuksella, tarkistat korttisi PIN-koodin tai aktivoit internetmaksamisen. 

Käyttövinkkejä 

 • Voit kirjautua mobiilipankkiin myös sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella. 
 • Muokkaa etusivua sivun alalaidan Muokkaa-painikkeen avulla aloitusnäkymä mieleiseksi. Voit vaihtaa eri osien järjestystä vetämällä ja pudottamalla.  
 • Voit hoitaa lähestulkoon kaikki päivittäiset pankkiasiasi mobiilipankissa, joka kulkee kätevästi mukanasi älypuhelimessa. Joitakin asioita, kuten tilinavauksen, voit toistaiseksi vielä tehdä vain verkkopankissa, joka toimii selaimessa ja jota voi käyttää myös tietokoneella.  
 • Asiakaspalveluun on kätevintä ottaa yhteyttä mobiilipankista, sillä kun olet jo valmiiksi tunnistautunut palveluun pääsysi nopeutuu.
 • Huomaa, että mobiilipankkisovellus kirjaa käyttäjän automaattisesti ulos 5 minuutin kuluttua, jos sovellusta ei käytetä.

Tutustu Nordea Mobile -mobiilipankin hyödyllisiin ominaisuuksiin

Kehitämme Nordea Mobilea jatkuvasti, jotta se palvelisi asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Estä kortin käyttö tilapäisesti tai kokonaan

Jos kadotat korttisi, voit estää sen käytön nopeasti mobiilipankissa. Kun se löytyy, uudelleen avaaminen käy helposti niinikään mobiilipankissa. Jos korttisi varastetaan, sulje kortti mobiilipankissa ja tilaa samalla uusi kortti. Sulkeminen estää kortin käytön kokonaan.

Maksa lasku tai tee tilisiirto

Voit maksaa laskun ilman näpyttelyä skannaamalla sen tiedot puhelimesi kameralla tai virtuaaliviivakoodilla tai tehdä tilisiirron sovelluksen aloitusnäytön pikanäppäimellä.

Osallistu verkkotapaamiseen

Voit liittyä varattuun tapaamiseen mobiilipankissa sekä ottaa meihin yhteyttä suoraan sovelluksen chatin kautta.

Sovelluksen käytön edellytykset

Sovelluksen käytön edellytykset

Tekniset vaatimukset:

Jos käytät Android-laitetta, voit ladata Nordea Mobile -sovelluksen Google Play -kaupasta. Sovellus on suunniteltu Androidin 5.0-käyttöjärjestelmälle tai sitä uudemmille versioille.

Jos käytät iOS-laitetta, voit ladata Nordea Mobile -sovelluksen App Storesta. Sovellus on suunniteltu iOS 12.0 -käyttöjärjestelmälle tai sitä uudemmille versioille.

Muut käytön edellytykset:

 • Verkkopankkisopimus. 
 • Sopimus pankkitunnuksilla käytettävistä palveluista (asiakkaan on oltava vähintään 15-vuotias).
 • Voit hankkia pankkitunnukset täyttämällä Tule asiakkaaksi verkossa -lomakkeen osoitteessa nordea.fi/asiakkaaksi.
Hinnat ja ehdot

Private Banking -asiakkaaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0200 3000 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu