Ainutlaatuiset edut

Tarjoamme sinulle etuja matkoille, ostosreissuja tai elämyksiä varten. 

Edut ostoksille
Edut matkailuun

Edut ostoksille

The Bicester Village Shopping Collection

Shoppaile huippumerkkejä, kuten Anya Hindmarch, Bally, Dior Homme ja Stella McCartney, Villages-ostoskeskuksen yli 1 000 putiikissa. 

Tarjouksesi

  • Saat 15 prosenttia alennusta shoppailupaketeista, autonkuljettajapalvelun, Shopping Express -bussiliput ja pääsyn VIP-loungeen.

Lunasta tarjous täältä.Avautuu uuteen ikkunaan

Edut matkailuun

IHG

IHG-hotelleissa tunnet ja huomaat olevasi aina etusijalla – siitä pitää huolen ystävällinen ja ensiluokkainen palvelu. Siksi hotelliketju onkin miljoonien matkailijoiden suosikki vuodesta toiseen.

Tarjouksesi

Saat jopa 30 prosenttia alennusta viikonloppumajoituksesta Holiday Inn®‑, Holiday Inn Express®‑, Crowne Plaza® Hotels & Resorts‑, Hotel Indigo®‑ ja Staybridge Suites® -hotelleissa sekä jopa 20 prosenttia alennusta viikonloppumajoituksesta, joka sisältää aamiaisen, Intercontinental® Hotels & Resorts‑ ja Kimpton® Hotels & Restaurants -hotelleissa. Varaa 21 päivää etukäteen, niin saat alennuksen tarjoukseen osallistuvista hotelleista varaustilanteen salliessa.

Onefinestay

Onefinestayllä on ensiluokkaista majoituspalvelua maailman ylellisimmissä asunnoissa yli 40 kohteessa ympäri maailman. Olipa valintasi ranta-asunto Karibialla tai kaupunkipientalo jossakin Euroopan kulttuuripääkaupungissa, jokainen asunto on tarkoin valittu, tilava, persoonallinen ja viihtyisä. Siivoamme ja valmistelemme jokaisen asunnon ennen saapumistasi. Voit räätälöidä vierailun itsellesi sopivaksi: palvelutiimimme on aina käytettävissä ja varmistaa, että majoittumisesi sujuu suurenmoisesti. Onefinestay on ainoa yhtiö, joka käy itse tarkistamassa kaikki asunnot.

Tarjouksesi

Mastercard-kortinhaltija saa 10 prosenttia alennusta kaikista varauksista koodilla MCGLOBAL varausprosessin toisessa vaiheessa tai ilmoittaessaan koodin puhelinvarauksen yhteydessä.

Oberoi Hotels and Resorts (vain Black)

Oberoi-konsernilla on yhteensä 32 Oberoi-luksushotellia ja viiden tähden Trident-hotellia. Oberoi Hotels and Resorts -hotellit sopivat vaativaankin makuun, sillä niiden palvelu ja taso ovat huippuluokkaa. 

Tarjouksesi

Käytä promokoodia MASTERCARD ja vietä kolme (3) yötä kahden (2) hinnalla tarjoukseen osallistuvissa 16 Oberoi-hotellissa Intiassa, Indonesiassa ja Arabiemiirikunnissa.

Erikoistarjouksena saat lisäksi aamiaisen kahdelle yöpyjälle, myöhäisen uloskirjautumisen (varaustilanteen salliessa) ja huoneluokan korotuksen (varaustilanteen salliessa). 

Heathrow Express

Heathrow Express on nopein ja mukavin matkustustapa Heathrow Central* -aseman ja Lontoon Paddington-aseman välillä. Palveluumme sisältyy suora pikajunayhteys, mukavat istuimet, runsaasti matkatavaratilaa ja langaton internet-yhteys. Lisäksi alle 15-vuotiaat lapset matkustavat ILMAISEKSI** täyden hinnan maksavan aikuisen seurassa.

* Heathrow’n terminaalit 2 ja 3.

**Lue ehdot sivustolta heathrowexpress.comAvautuu uuteen ikkunaan.

Tarjouksesi

Nordea Platinum- ja Nordea Black -korteilla saat 12 prosenttia alennusta Express- ja Business First -junalipuista. 

Heathrow VIP

Heathrow VIP takaa matkailijoille vertaansa vailla olevan lentokenttäkokemuksen ja 20 prosenttia alennusta Heathrow VIP -palvelua ensimmäistä kertaa käyttäville tai 12,5 prosenttia alennusta Heathrow VIP -palvelua aiemmin käyttäneille. Etu on voimassa 31. joulukuuta 2019 asti.

  • Lunastat tarjouksen soittamalla Heathrow VIP Client Support Teamin puhelinnumeroon +44(0) 208757 2227 ja ilmoitat varauksen yhteydessä koodin MASTERCARD2019. 

Heathrow VIP etuna saat henkilökohtaista palvelua ja ylellisen yksityiskuljetuksen lennolleen Heathrow’n lentokentällä. Palveluun sisältyy:

  • autonkuljettajapalvelut loistoautoissa Heathrow’n lentokentälle ja sieltä pois (jopa 40 kilometrin matka)
  • yksityinen sisään- ja uloskäynti Heathrow’n lentokentällä
  • oma lounge, jossa on hovimestaripalvelut ja Michelin-tähden saaneen kokin suunnittelema à la carte -ruokalista
  • kaikki lentokenttäjärjestelyt ja -muodollisuudet (mukaan lukien lähtöselvitys, matkatavarat, turvatarkastus ja passintarkastus), jotka oma tiimimme hoitaa loungessa
  • yksityiskuljetus kentältä suoraan lentokoneeseen tai lentokoneesta kentälle.

Disneyland® Paris – tarjous 1

Lähde taianomaiselle matkalle oppaan johdolla ja koe Disney® Parks -huvipuistojen lumoava maailma. Matkasi aikana kuulet, mikä inspiroi Waltia, miksi hän valitsi tietyt teemat ja miten hänen visionsa herätetään eloon yhä tänä päivänä.

Tarjouksesi

Opastettu kierros: Enintään kahden tunnin opastettu kierros (enintään 10 osallistujalle). Lisäksi Mastercard-kortinhaltija pääsee ilman jonotusta yhteen laitteeseen ja ilmaiseksi yhteen esitykseen.

VIP-kierros: Viiden tunnin kierros (enintään 10 osallistujalle), joka sisältää oman oppaan, henkilökohtaista palvelua (esimerkiksi ravintolavarausten tekemiseen) ja pääsyn kohteisiin ilman jonotusta molemmissa Disney-puistoissa. Kun Mastercard-kortinhaltija ostaa VIP-paketin, hän saa lisätunnin vierailuunsa.

  • Lunasta tarjous: Varaa City Hall (Disneyland® Park)- tai Studio Services (Walt Disney Studios® Park) -pisteissä ja maksa Mastercard®-kortillasi.

Disneyland® Paris – tarjous 2

Mastercard-kortinhaltija saa hyvän istumapaikan yhteen näytökseen Disney® Parks -puistojen valikoiduissa teattereissa Disneyland® Paris -vierailunsa aikana. Voimassa yhdelle kortinhaltijalle ja neljälle mukana olevalle henkilölle, joista vähintään yhden on oltava aikuinen. 

Tarjouksesi

Mastercard-kortinhaltijalle hyvä istumapaikka Disney* Park Theatren näytökseen.

  • Lunasta tarjous: Esitä Mastercard-korttisi City Hall- tai Studio Services -pisteessä (tarkista lisäksi saatavuus) ja näytä istumapaikkalippusi teatterin työntekijälle vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista.