Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Kuvituskuva, jossa naurava mies taluttaa polkupyörää

Graniittisalkku – sijoitustesi vahva kivijalka

Hyödynnä Nordean sijoitusammattilaisten markkinanäkemystä helposti ja vaivattomasti sijoittamalla laajasti hajautettuun Graniittisalkkuun. Salkun riski-tuottosuhdetta parantavat Nordean kiinteistösijoitukset. Graniittisalkuista voit valita omaan riskinottohaluusi sopivan vaihtoehdon.

Vaivatonta sijoittamista ammattimaisen tehokkaasti

Arvostatko sijoittamisessa helppoutta ja vaivattomuutta, mutta myös kivenkovaa osaamista ja ammattitaitoa? Graniittisalkku on helppo avaimet käteen -ratkaisu, jossa omaisuuttasi hoidetaan ammattimaisesti ja aktiivisesti tuotto-odotuksesi sekä riskinottohalusi huomioiden. Graniittisalkku on sijoituskori, jonka voit liittää sijoituskohteeksi sijoitusvakuutukseen.

Sijoitusammattilaiset palveluksessasi

Graniittisalkku tarjoaa sinulle vaivatonta sijoitusstrategista osaamista. Pääset hyötymään Pohjoismaiden suurimman finanssikonsernin laajoista resursseista ja vahvasta sijoitusosaamisesta.

Vankka perusta kiinteistösijoituksilla

Graniittisalkun perusta rakentuu suomalaisista kiinteistöistä, jotka tuovat vakautta sijoitukseesi sekä parantavat riski-tuottosuhdetta. Kiinteistösijoitusten kulmakivinä ovat vakaa velkavivuton strategia sekä kustannustehokkuus.  

Riskinottohaluusi sopiva salkku

Graniittisalkuista voit valita omaan riskinottohaluusi sopivan vaihtoehdon. Elämäntilanteeseesi tai tavoitteidesi muuttuessa voit helposti vaihtaa salkun riskitasoa ilman kuluja, ja maksat verot tuotosta vasta, kun nostat varoja käyttöösi.

Hyödy ammattilaisten sijoitusosaamisesta

Hyödy ammattilaisten sijoitusosaamisesta

Graniittisalkkua hoidetaan Nordean kansainvälisen sijoitusnäkemyksen mukaisesti. Nordean sijoitusammattilaiset seuraavat ja analysoivat säännöllisesti markkinatilannetta. Graniittisalkkuihin sijoitetut varat hajautetaan laajasti ja kansainvälisesti useisiin omaisuuslajeihin. Laajan hajautuksen ansiosta yksittäisen sijoituskohteen riski on koko sijoituksen arvoon suhteutettuna alhainen. Korko- ja osakesijoitusten lisäksi salkkujen vakaana kivijalkana toimivat kiinteistösijoitukset.

Parempaa riski-tuottosuhdetta
Riskinottohaluusi sopiva salkku
Hyödy sijoitusvakuutuksen eduista
Lisätietoa Graniittisalkusta

Kiinnostuitko Graniittisalkusta?

Jos sinulla ei vielä ole sijoitusvakuutusta, voit avata sen Nordea Asiakaspalvelussa.

Ota yhteyttä Asiakaspalveluun Avautuu uuteen ikkunaan