Rahataito - Älä mene rikki rahasta

Hyvää, pahaa, rahaa. Raha kulkee mukanamme aina ensimmäisestä palkasta eläkepäiviin asti ja voi siinä välissä aiheuttaa niin huolta kuin onnen tunnetta. Koska kaikkea ei voi jättää taikauskon varaan, me haluamme auttaa turvaamaan tulevaisuutesi ja olla avuksi, kun omat neuvot ovat vähissä.

Tukea talouden hallintaan

Löydä neuvoja talouden suunnitteluun elämäntilanteesi mukaan ja silloin, kun oma maksukyky huolettaa.

Tukea erilaisiin taloudellisiin tilanteisiin

Joustoa elämään

Tuotteissa ja palveluissamme on monia ominaisuuksia, joista saat apua talouden hallintaan.

Tutustu pankkipalveluiden jousto-ominaisuuksiin

Rahahuolia?

Nordean asiakkaana voit tehdä paljon itsepalvelussa, mutta olemme tukenasi myös silloin, kun omat neuvot eivät enää riitä.

Mistä löydän apua?

Tukea talouden hallintaan

Tukea talouden hallintaan

Taloudellinen vastuu kulkee käsi kädessä uusien elämänvaiheiden kanssa, alkaen aikuistumisesta ja muutosta omilleen. Iästä ja elämäntilanteesta riippumatta 10 minuutin talousarvio on hyvä tapa hahmottaa oma varallisuutensa – erityisesti silloin, kun elämänmuutokset vaikuttavat myös raha-asioihin. Tulojen ja menojen seuraamista helpottaaksemme olemme kehittäneet Nordea Wallet -sovelluksen.

Koskaan ei ole liian myöhäistä tutustua paremmin raha-asioihin ja säästämiseen, sillä kartuttamalla tietoa omasta talouden hallinnasta ja tulevaisuuden turvaamisesta välttyy monelta murheelta. Säästämisen voi aloittaa hyvissä ajoin esimerkiksi säästämällä lapselle tai avaamalla ASP-tilin omaa ensimmäistä asuntoa varten, mutta voit aloittaa milloin tahansa. Digitaalisen sijoitusneuvoja Noran avulla pääset helposti alkuun, matalla kynnyksellä.

Huolellisestakin suunnittelusta huolimatta elämä yllättää. Siksi onnellisimmillakin hetkillä on hyvä muistaa vakuutukset. Se ei ole ilon pilaamista, vaan järkevää ennakointia. Olethan muistanut ainakin kotivakuutuksen ja henkivakuutuksen? Myös ero- ja kuolemantapaustilanteissa, joissa mieli täyttyy muistakin murheista kuin raha-asioista, on hyvä, jos on ottanut asioista etukäteen selvää. Olemme koonneet sinulle myös neuvoja, jos olet epävarma omasta maksukyvystäsi

Joustavampaan elämään
Älä jää rahahuolien kanssa yksin
Testaa rahataitosi

Kannetaan yhdessä vastuu yhteiskunnasta

Yrittäjyyden ja taloustaitojen edistäminen on Nordean yhteiskuntavastuutoiminnan ydin. Työntekijöillämme on vuosittain mahdollisuus osallistua yhteistyöhankkeisiin kahden palkallisen työpäivän ajan ja näin edistää yhteiskunnan talousosaamista. Autamme vuosittain yli 100 000 lasta, nuorta, aikuista ja ikäihmistä.