Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Ajankohtaista

Mobiilipankki toimii jatkossa vähintään Apple iOS11 käyttöjärjestelmäversiolla

1.6. Mobiilipankki tarvitsee 1.6. alkaen, toimiakseen Applen laitteissa vähintään iOS11 käyttöjärjestelmäversion. Tällä muutoksella varmistamme palveluidemme turvallisuutta. Jos sinulla on iOS 10 tai sitä vanhempi käyttöjärjestelmä puhelimessasi, päivitä laitteen käyttöjärjestelmä ja lataa myös uudempi versio mobiilipankista (vähintään versio 3.19.1).

Asiakaskirje touko-kesäkuu 2021

24.5. Lähetämme touko-kesäkuussa henkilöasiakkaillemme kirjeen, jossa kerromme syksyllä voimaan tulevista muutoksista. Asiakkaat saavat kirjeet mobiili- ja verkkopankkiin tai paperisena postitse. Lue asiakaskirjeestä tarkemmin.

Uutta mobiilipankissa

18.5. Nyt voit Nordean mobiilipankissa

• lisätä muissa pankeissa olevia tilejäsi sekä korttejasi Nordea mobiilipankkiin, jolloin näet kaikki samalla kertaa.
  • muokata luottokortin lyhennyksiä: valita lyhennyspäivän ja prosentin sekä 2 lyhennysvapaata kuukautta.

Nämä uutuudet saat Mobiilipankin uudessa versiossa (3.20). Tutustu myös muihin mobiilipankin toiminnallisuuksiin

Vuosi-ilmoitukset sijoitusten kuluista

3.5. Vuosi-ilmoitusten toimittaminen viime vuodelta on aloitettu. Huomaathan, että tilien ja vakuutussäästöjen tiedot eivät sisälly yhteenvetoon. Tilin tapahtumia seuraat verkko- ja mobiilipankissa, ja jos sinulla on Nordea Henkivakuutus Suomen myöntämiä sijoitusvakuutuksia, saat erilliset raportit niiden sisältämistä rahastoista ja muista sijoituksista. Lue tarkemmin sijoitusten vuosi-ilmoituksesta.

Uutta Tunnusluvut -sovelluksessa

22.4. Nordea Tunnusluvut-sovelluksella kirjautumiseen tai sovelluksella vahvistamiseen tarvitset henkilökohtaisen PIN-koodin. Uusimmassa Nordea Tunnusluvut -sovelluksen versiossa (1.11) voit ottaa käyttöön jopa kahdeksan numeroa pitkän PIN-koodin.

Samalla myös näkymä, johon PIN-koodi syötetään on muuttunut; näet entistä selkeämmin mihin olet kirjautumassa, tai mitä maksua vahvistamassa. Aiemmasta poiketen, sinun on PIN-koodin syötettyäsi painettava Vahvista-painiketta siirtyäksesi eteenpäin.

Lue lisää Tunnuslukusovelluksesta

Tärkeää tietoa Visa Debit-kortin maksurajasta

14.4. Nordea Visa Debit -kortin maksuraja vastaa jatkossa aina vuorokausikohtaista kortin käyttöä, ja se sisältää korttiostot kaupan kassalla ja verkossa sekä mahdolliset laskun maksut automaatilla.

Jos Visa Debit -korttisi maksuraja on nolla euroa, kortilla maksaminen ei enää onnistu kaupan kassalla.  Muutos koskee Nordea Visa Debit -korttia, ei yhdistelmäkorttien debit-puolta. Jos sinulla on Visa Debit kortti tarkistathan, että korttisi maksuraja on oikean suuruinen.

Näin tarkistat ja muutat korttisi maksurajan

1. Nordean uudessa verkkopankissa: kohdassa Talous -> Kortit -> valitse Kortti, jonka asetuksia haluat muuttaa -> muokkaa asetukset kohdassa Kortin tiedot.
  2. Nordean vanhassa verkkopankissa: kohdassa Päivittäiset raha-asiat -> Kortit -> Turvarajat / maarajaus ja internet käyttö.
  3. Nordean Mobiilipankissa: tilit osio > valitse haluamasi kortti -> Asetukset

Palvelemme konttoreissa vain ajanvarauksella

8.3.: Varmistaaksemme mahdollisimman turvallisen asioinnin, palvelemme konttoreissamme toistaiseksi vain ajanvarauksella koko maassa alkaen 8.3. Kassapalvelut toimivat normaalisti.
Lue tarkemmin, ja valitse itsellesi sopivin tapa hoitaa pankkiasiat

Kalastelua liikkeellä

18.2.: Erilaisia huijaus- tai kalastelumuotoja on nyt liikkeellä paljoni; usein huijausviestit ja -sivut ovat aidon oloisia. Ota omaan käyttöön ja kerro läheisillesi ohjeet, joita noudattamalla hoidat pankkiasioitasi turvallisesti.
Lue ajankohtaiset neuvot