Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Ajankohtaista

Päivitä Android-laitteesi, jos mobiilipankki ei aukea

23.3.: Android-puhelimissa käytettävä WebView:n viimeisimmässä päivityksessä oli virhe, jonka vuoksi mobiilipankki ei aukea. Virheellinen Googlen tekemä päivitys vaikuttaa Googlen omiin sovelluksiin, mutta myös kolmannen osapuolen sovelluksiin kuten esimerkiksi pankkisovelluksiin.

Päivitä puhelimeesi Googlen päivittämä Android-järjestelmän WebView:n viimeisin versio sovelluskaupasta, jonka jälkeen mobiilipankki ja muut pankkisovellukset toimivat jälleen. Älä poista pankkisovelluksia puhelimestasi.

Palvelemme konttoreissa vain ajanvarauksella

8.3.: Varmistaaksemme mahdollisimman turvallisen asioinnin, palvelemme konttoreissamme toistaiseksi vain ajanvarauksella koko maassa alkaen 8.3. Kassapalvelut toimivat normaalisti.
Lue tarkemmin, ja valitse itsellesi sopivin tapa hoitaa pankkiasiat

Hinta- ja ehtomuutoksia maalis- ja huhtikuussa

1.3.: Kerroimme kortteihin ja EtuTileihin tulevista muutoksista asiakastiedotteella joulu-tammikuussa.

• Nordea Visa Debit -korttisi vuorokausikohtainen maksuraja sisältää maaliskuusta alkaen myös korttiostokset.
  • Korttiehtojen muutos – saat lisätietoa korttitapahtumien valuutanvaihtokurssista, 1.4. alkaen.
  • EtuTilin tiliehtojen muutos – EtuTilin korko muuttuu 1.4.

Lue lisää hintamuutoksista ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kalastelua liikkeellä

18.2.: Erilaisia huijaus- tai kalastelumuotoja on nyt liikkeellä paljoni; usein huijausviestit ja -sivut ovat aidon oloisia. Ota omaan käyttöön ja kerro läheisillesi ohjeet, joita noudattamalla hoidat pankkiasioitasi turvallisesti.
Lue ajankohtaiset neuvot