Ajankohtaista häiriöistä ja palvelukatkoista

Tällä sivulla kerromme tilapäisistä häiriöistä ja mahdollisista palvelukatkoista pankkipalveluissamme. Päivitämme sivua tarpeen mukaan.

Häiriötilanteet pankkipalveluissa

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme, jotta sinä voit käyttää pankkipalveluita sujuvasti ja turvallisesti. Ajoittain kehitystyö vaatii huoltokatkon palveluissamme. Pyrimme aina minimoimaan asiakkaillemme aiheutuvan haitan, ja viestimme tilanteista häiriön vaatimalla tavalla.

Tältä sivulta löydät tietoa suunnitelluista huoltokatkoksista sekä muista häiriötilanteista.

Miten tiedotamme häiriötilanteista?

Suunnitellut huoltotoimet: Suunnittelemme pankkipalveluiden säännölliset huoltotyöt aina huolellisesti etukäteen ja tiedotamme tulevista huoltotoimien aiheuttamista katkoista tällä sivulla. Huoltotoimien laajuudesta riippuen​, tiedotamme tulevista palvelukatkoista myös muilla tavoin.

Yllättävät häiriöt pankkipalveluissa: Tiedotamme yllättävistä häiriöistä ensisijaisesti siinä palvelussa, jota häiriö koskee - esimerkiksi mobiilipankin ja verkkopankin kirjautumissivulla.​​ Tiedotamme häiriötilanteista ja niiden korjauksesta laajasti myös sosiaalisen median kanavissamme: X (entinen Twitter)Avautuu uuteen ikkunaan ja FacebookAvautuu uuteen ikkunaan.  

Miten toimia, jos koet häiriöitä pankkipalveluissa?

Mikäli huomaat häiriön Nordean pankkipalveluissa, seuraa tiedotuksia tällä sivulla ja Nordean sosiaalisen median kanavissa. Tiedotamme häiriöstä myös häiriön kohteena olevassa palvelussa.

Huomioithan, että asiakaspalvelumme saattaa ruuhkautua häiriötilanteissa. Seuraathan siis ensisijaisesti infoa digitaalisissa kanavissamme.