Asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat

Asiakaspalvelumme 0200 3000 (pvm/mpm) palvelee sinua poikkeusaikatauluin pankki- ja vakuutusasioissa seuraavina ajankohtina. Soitat asiakaspalveluumme nopeimmin ja turvallisesti mobiilipankista, sillä siellä olet jo valmiiksi tunnistautunut.

Pääsiäinen

Poikkeusaukioloajat pääsiäisenä

  • Kiirastorstai 6.4.2023: 8:00 - 16:00
  • Pitkäperjantaina 7.4.2023: suljettu
  • Pääsiäislauantaina 8.4.2023: 10:00 - 16:00
  • Ensimmäisenä ja toisena pääsiäispäivänä 9.-10.4.2023: suljettu
Vappu
Helatorstai
Juhannus
Itsenäisyyspäivä
Joulu ja vuodenvaihde

Verkko- ja mobiilipalvelut, konttorit, automaatit ja korttien sulkupalvelu

Verkkopankit ja mobiilipalvelut

Verkkopankit ja mobiilipalvelut ovat käytettävissä normaalisti. Hoidat helposti useimmat pankkiasiasi  puhelimella, tietokoneella tai tabletilla, missä ja milloin tahansa. 

Konttorit

Palvelemme kaikissa konttoreissa ajanvarauksella. Voit tarkistaa kassapalveluja tarjoavat konttorit seuraavan linkin kautta. Lue lisää konttoreissa asioinnista

Automaatit

Nordean laskunmaksuautomaatit ja Otto.- sekä TalletusOtto -käteisautomaatit ovat käytettävissä normaalisti sijoituspaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.

Korttien sulkupalvelu

Jos korttisi katoaa, varastetaan, se jää automaattiin tai huomaat tapahtumia, joita et tunnista, sulje korttisi välittömästi. Kortin suljet kätevästi itse Nordean Mobiilipankissa tai soittamalla korttien sulkupalveluun. Korttien sulkupalvelu palvelee 24h/vrk. Lue lisää kortin sulkemisesta.