Joustoluoton korotus ja uusiminen

Haluamme tarjota joustoluottoasiakkaillemme mahdollisuuden korottaa olemassa olevaa Joustoluottoa helposti itsepalveluna. Luoton korottaminen onnistuu myös asiakaspalvelun avulla. 

 • Joustoluoton korottaminen onnistuu helposti itsepalveluna Nordean verkko- tai mobiilipankin kautta. Täytä hakemus verkkopankissaAvautuu uuteen ikkunaan.
 • Nordean asiakkaana voit hakea Joustoluottoa 2 000 – 50 000 euroa elämän eri tarpeisiin. 
 • Haettuasi Joustoluottoosi korotusta, päätöksen saat useimmiten saman tien, tai yleensä viimeistään kolmen pankkipäivän sisällä. Jos tarvitsemme lisätietoja hakemukseesi, olemme sinuun yhteydessä. Korotettu laina maksetaan tilillesi heti luoton myöntämisen jälkeen!

Huomioithan, että jos Joustoluottosi on yhteisvastuullinen tai et ole vielä saanut 1. laskua, luottoa ei voi korottaa mobiili- tai verkkopankissa. Olethan yhteydessä Nordea Asiakaspalveluun tällaisissa tilanteissa.

Näin korotat Joustoluottoasi mobiilipankissa

 1. Kirjaudu mobiilipankkiin
 2. Klikkaa ruudun alaosassa olevaa ”Palvelumme” -painiketta
 3. Klikkaa ”Lainat”
 4. Klikkaa ”Joustoluotto”
 5. Klikkaa ”Hae Joustoluottoa”
 6.  Valitse Joustoluottohakemuksen Tervetuloa-sivulta “Korota olemassa olevaa Joustoluottoa”. Huom! Mikäli et löydä Joustoluottohakemuksen Tervetuloa-sivulta kohtaa “Korota olemassa olevaa Joustoluottoa”, olethan yhteydessä Nordea asiakaspalveluun.

Näin korotat Joustoluottoasi verkkopankissa

 1. Kirjaudu verkkopankkiin
 2. Klikkaa sivun yläosassa olevaa ”Talous” -osiota ja valitse ”Lainat”
 3. Klikkaa Joustoluottoa, jota haluat korottaa
 4. Klikkaa Joustoluotto-sivun oikeassa reunassa olevaa "Korota Joustoluottoa" -painiketta
 5. Valitse Joustoluottohakemuksen Tervetuloa-sivulta “Korota olemassa olevaa Joustoluottoa”. Huom! Mikäli et löydä Joustoluottohakemuksen Tervetuloa-sivulta kohtaa “Korota olemassa olevaa Joustoluottoa”, voit kysyä neuvoa. Olethan silloin yhteydessä Nordea asiakaspalveluun. 

Tarve suuremmalle kulutusluotolle?

Joustoluoton korottaminen onnistuu helposti verkossa!

Korota Joustoluottoasi verkossa Avautuu uuteen ikkunaan