Varallisuutesi ansaitsee suunnittelua

Yllättävä elämäntilanne tai tapahtuma voi kohdata milloin tahansa ja ketä tahansa. Kuitenkin monella omat ja perheen lakiasiat ovat hoitamatta, jolloin odottamattoman tapahtuman sattuessa asiat eivät menekään toivotulla tavalla. Yhdessä voimme varmistaa, että sinun ja perheesi talous ja varallisuus ovat turvattuina nyt ja tulevaisuudessa. 

Saat avuksesi ammattitaitoisen ja kokeneen varainhoidon lakimiehen

Ilman ammattilaisen apua perhejuridiikkaan liittyvät asiat voivat tuntua hankalilta ja voikin olla vaikea hahmottaa, mitä kaikkea voi ja pitäisi huomioida. Lakimiehemme auttavat sinua ymmärtämään varallisuuteesi liittyviä juridisia kysymyksiä. 

Varainhoidon lakimies toimii talousvalmentajan tapaan yhteistyössä varainhoitajan ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. He paneutuvat laajasti sinun ja  perheesi  tarpeisiin. 

Saat lakimiehen laatiman suunnitelman ja ratkaisuehdotukset sinulle sopivista vaihtoehdoista ja keinoista niiden toteuttamiseksi. Autamme ehdotettujen ratkaisujen toteuttamisessa. 

Katso mitä sisältää henkilökohtainen Varallisuus 360 -suunnitelma.

Saat apua myös perunkirjoitusta ja perinnönjakoa koskevissa kysymyksissä

Läheisen menettäminen tuo surun lisäksi mukanaan useita käytännön asioita järjestettäväksi. 

Premium-asiakkaiden perunkirjoituksen ja perinnönjakosopimuksen osalta Nordean varainhoidon lakimies auttaa joko verkko- tai fyysisessä tapaamisessa tai autamme sinua muutoin eteenpäin. Premium-asiakkaana Nordean varainhoidon lakimiehen verkkotapaaminen ja sähköinen allekirjoitus on joustava tapa hoitaa perunkirjoitus täysin digitaalisesti riippumatta siitä, missä osakkaat ovat.  

Lue tarkemmin kuolinpesän pankkiasioiden hoitamisesta, perunkirjoituksesta ja perinnönjaosta.

Varallisuus 360 -suunnitelma
Katso esimerkkejä: varallisuuteen liittyvät juridiset seikat ja vaihtoehdot

Varallisuus 360 -suunnitelma

360Nordean varainhoidon lakimiehet auttavat ja kertovat, mitkä asiat taloudessasi on tarpeen laittaa kuntoon nyt. He osaavat myös kertoa seikoista ja ratkaisuvaihtoehdoista, joita et ehkä tiennyt olevan olemassakaan. 

Saat meiltä sinun tarpeisiisi räätälöidyn Varallisuus 360-suunnitelman ja toimenpide-ehdotukset. Varallisuus 360 on pitkän tähtäimen suunnittelua sinun ja perheesi varallisuuden kasvattamiseksi, turvaamiseksi sekä eteenpäin siirtämiseksi, ja siinä huomioimme myös vero- ja muita juridisia näkökohtia. 

Oikea hetki lakimiehen kanssa tehtävälle suunnitelmalle on nyt – ei riskin realisoituessa. Varaa aika oman Varallisuus 360 -suunnitelmasi tekemiseen:

 • Jätä yhteydenottopyyntö verkkolomakkeella
 • Soita varainhoitajalle tai lähetä hänelle viesti mobiili- tai verkkopankin postin välityksellä (Tuki > Yhteydenotto) tai
 • Soita Nordean asiakaspalveluun p. 0200 3000 valmiiksi tunnistautuneena.

Varallisuus 360 -suunnitelman hinta on 150 euroa (sis. alv). Suunnitelmassa ehdotetut ja toteutettavaksi sovitut toimenpiteet laskutetaan erikseen.

Lue lisää Varallisuus 360 -tapaamisesta.

Varallisuuteen liittyvät juridiset seikat ja vaihtoehdot

Lakimiehemme auttavat sinua ymmärtämään varallisuuteesi liittyviä juridisia kysymyksiä ja varmistavat, kuinka asiat menevät lain tai jo laadittujen perhejuridisten asiakirjojen perusteella suurissa elämänmuutoksissa. Käymme läpi esimerkiksi seuraavia aiheita:

 • sujuva taloudellisten asioiden hoito, mikäli oma toimintakyky heikkenee 
 • kertyneen varallisuuden pysyminen halutussa perhepiirissä ero- tai kuolemantilanteessa ja läheisten, kuten puolison tai lasten taloudellisen aseman varmistaminen
 • sinun ja läheistesi maksukyky esimerkiksi sairastumisesta tai kuolemantapauksesta johtuvan lainan takaisinmaksun osalta ja varautuminen perintöveroihin
 • perintösuunnittelu ja varallisuudensiirrot elinaikana.

Keinoina voivat olla esimerkiksi 

 • edunvalvontavaltakirja
 • avioehtosopimus
 • testamentti
 • erilaiset vakuutusratkaisut 
 • varallisuuden siirrot.

Kätevä digiasiointi

Saat Nordeasta nopeaa, tehokasta ja ammattimaista apua omissa ja perheen lakiasioissa  verkossa tai livenä ja sinulle parhaiten sopivaan aikaan.

Varainhoidon lakimiehet työskentelevät verkostona suurimmilla paikkakunnilla. Voit varata vaivattoman verkkotapaamisen juristimme kanssa.

Asiakirjojen allekirjoittamisessa hyödynnetään esimerkiksi digitaalista allekirjoitusta, konttoriverkostoa sekä näiden yhdistelmiä.

Ota yhteyttä

Varaa aika lakimiehelle Varallisuus 360 -suunnitelman laatimiseksi varainhoitajalta. Soita Nordea Asiakaspalveluun 0200 3000 (pvm/mpm) tai lähetä viesti varainhoitajallesi mobiili- tai verkkopankin postin välityksellä.

Jos sinulla on kysyttävää kuolinpesän hoitamiseen liittyvistä asioista, soita asiakaspalveluumme 0200 3000 (pvm/mpm). Valitse numerovalikosta kuolinpesä, ja pääset keskustelemaan kuolinpesäasioita hoitavan neuvojan kanssa.

Nordea Premium Banking

Nordean Premium Banking on varainhoitopalvelu sinulle ja perheellesi, kun perheesi varallisuus on kasvanut jo 80 000 euroon tai lainatarpeesi ylittää 350 000 euroa ja sinulla on hyvät mahdollisuudet vaurastua. 

Perimme lakimiespalvelusta palveluhinnaston mukaisen maksun.

 Lue lisää Premium Bankingistä.

Premium webinaari: Perheen lakiasiat kuntoon

 • Mitä jokaisen tulisi tietää perheen lakiasioista?
 • Miten Nordea Varainhoidon lakimiehet voivat auttaa?
 • Mikä on Varallisuus 360 -suunnitelma?

Tallenne 11.2.2021

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Premium-webinaari: Perheen lakiasioiden kompastuskivi

Miten hoitaa perheen yleisimmin kohtaamat lakihaasteet: avioehto, perintösuunnittelu, uusperheiden lakiasiat, lapselle säästäminen ja vanhempien ikääntymisen huomioiminen.

Tallenne 14.4.2021

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet