Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Mobiili Plus- ja Peruspakettien hinnat

Sinä päätät pankin paikan – nyt koko pankki kulkee mukana taskussasi, mobiilipankissa. Lisäksi mobiilipankin käyttäjänä saat edullisimmat hintamme päivittäispalveluista.

Jos sinulla ei vielä ole mobiilipankkia käytössäsi, se kannattaa ottaa käyttöön nyt

Mobiilipankki toimii älypuhelimissa ja tableteissa, ja voit ladata sen sekä tunnuslukusovelluksen maksutta oman laitteesi sovelluskaupasta. Mobiilipankin rinnalla voit käyttää verkkopankkia maksutta.

Lue tarkemmin mobiilipankistaAvautuu uuteen ikkunaan

Esimerkkejä pakettihinnoittelusta

Paketti tarkoittaa tuote- ja palvelukokonaisuutta. Kuukausihinta perustuu tähän kokonaisuuteen. Hinnoittelu on automaattista, kun sinulla on käytössä pankkitunnukset, käyttötili ja kortti.

Karin Mobiili Plus -paketti - 0 € kuukaudessa

Kari on asuntolaina-asiakkaamme, joka on keskittänyt pankkiasiansa Nordeaan. Hän kirjautuu tunnuslukusovelluksella hoitamaan pankkiasioitaan mobiili- tai verkkopankkiin.

Lue tarkemmin

Tiinan Mobiili Plus -paketti - 4 € kuukaudessa

Tiina on etsimässä omaa asuntoa ja ottamassa asuntolainaa Nordeasta. Hän hoitaa kaikki mahdolliset asiansa digitaalisesti ja pankkiasioitaan Mobiilipankissa.

Lue tarkemmin

Päivi, Nordean Premium-asiakas - 0 € kuukaudessa

Päiviä palvelee Premium Banking, joka on varainhoidon palvelu koko perheelle. Päiville perheineen on kertynyt säästöön yli 80 000 euroa.

Lue tarkemmin

Timon Peruspaketti - 4 € kuukaudessa

Timolla on Nordeassa asuntolaina. Pankkiasiointiin hän käyttää verkkopankkia, johon hän kirjautuu tunnuslukulaitteella.

Lue tarkemmin

Matin Peruspaketti - 7,5 € kuukaudessa

Matti aikoo ladata älypuhelimeensa mobiilipankin sekä tunnuslukusovelluksen. Siten pankkiasioiden hoito helpottuu entisestään ja kuukausimaksukin vähenee neljään euroon.

Lue tarkemmin

0 €

Ei pakettihinnoittelua. Check-in-asiakkaana (18-28 vuotias) Iida saa hyvän startin talouden hoitoon sekä monia tuntuvia hintaetuja Nordean pankki- ja vakuutuspalveluista.

Lue tarkemmin

Mobiili Plus -paketti

  • edellyttää, että käytössä on mobiilipankki, tili ja kortti
  • sisältää käyttötilit, 1-2 korttia, verkkopankin, mobiilipankin ja pankkitunnusten kuukausimaksut
  • 4,00 euroa kuukaudessa
  • 0,00 euroa kuukaudessa asuntolaina-asiakkaalle*.

Muista kuin paketin sisältämistä palveluista maksat hinnaston mukaiset maksut. 

*Nuoret 18-23-vuotiaat asiakkaat, jotka eivät ole Check-in-asiakkaita, saavat Mobiili Plus -paketin asuntolaina-asiakkaan hinnalla joulukuusta 2018 alkaen

 

Peruspaketti

  • edellyttää, että käytössä on verkkopankki, tili ja kortti
  • sisältää käyttötilit, 1-2 korttia, verkkopankin ja pankkitunnusten kuukausimaksut
  • 7,50 euroa kuukaudessa
  • 4,00 euroa kuukaudessa asuntolaina-asiakkaalle*.

Muista kuin paketin sisältämistä palveluista maksat hinnaston mukaiset maksut.

*Nuoret 18-23-vuotiaat asiakkaat, jotka eivät ole Check-in-asiakkaita, saavat Peruspaketin asuntolaina-asiakkaan hinnalla joulukuusta 2018 alkaen

 

Pakettihintojen lisätiedot

Pakettiin kuuluvat kortit ovat Nordea Gold, Nordea Credit, Nordea Debit ja Nordea Electron. Muista kuin paketin sisältämistä palveluista maksat hinnaston mukaan. 

Palveluita on mahdollista ottaa käyttöön myös yksittäin, jolloin sovellamme hinnaston mukaisia palvelukohtaisia palvelumaksuja. Neuvomme sinua mielellämme palveluiden avaukseen liittyvissä kysymyksissä Nordea 24/7 -asiakaspalvelussa.

Pankilla on oikeus muuttaa Mobiili Plus - ja Peruspaketin sisältöä ja hintaa, kun pankki ilmoittaa siitä etukäteen asiakkaille. Paketti on voimassa niin kauan kuin asiakkaalla on käytössään kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet. Jos jokin pakettiin kuuluvista palveluista päättyy, sovelletaan tämä jälkeen palveluihin palvelukohtaisia hintoja. Mobiili Plus - ja Peruspaketin nuorisoalennus päättyy, kun asiakas täyttää 24 vuotta.