Par ser på mobil

Mobiili Plus- ja Peruspaketti

Mobiili Plus- ja Peruspaketit kokoavat tärkeimmät päivittäispalvelut edulliseksi kokonaisuudeksi: tilit ja kortit sekä pankkitunnukset digitaalisten palveluiden käyttöön. Mobiilipankkia käyttämällä saat edullisimmat hinnat.

Paketti tarkoittaa päivittäispalvelukokonaisuutta

Pakettien sisältämien palveluiden avulla hoidat sujuvasti tavallisimmat pankkiasiasi, silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

  • Jos käytät mobiilipankkia, saat automaattisesti Mobiili Plus -paketin, kun käytössäsi on mobiilipankin lisäksi tili ja kortti. 
  • Jos käytät verkkopankkia, saat automaattisesti Peruspaketin, kun käytössäsi on verkkopankin lisäksi tili ja kortti.  
  • Jos sinulla ei ole mobiili- tai verkkopankkia sekä tiliä ja korttia käytössäsi, maksat kustakin palvelusta palvelukohtaisen hinnaston mukaisesti.  

Lue tarkemmin mobiilipankistaAvautuu uuteen ikkunaan

Mobiili Plus- paketin hinta

Mobiilipankkia käyttävät asiakkaatMobiili Plus-paketti 1.9.2021 alkaenMobiili Plus-paketti 31.8.2021 saakka
Premium-asiakas0,00 e/kk-
Asuntolaina-asiakas0,00 e/kk0,00 e/kk
Korkeakouluopiskelija-asiakas
19-30-vuotias
0,00 e/kk0,00 e/kk
Nuorisoasiakas
19-25-vuotias
0,00 e/kk 
0,00 e/kk
Normaalihinta4,50 e/kk4,00 e/kk

Edellytyksenä on, että käytössä on mobiilipankki, tili ja kortti. Mobiili Plus -pakettiin kuuluu käyttötilit, pankkitunnukset ja 1–2 korttia: Nordea Gold, Nordea Credit, Nordea Debit tai Nordea Electron. 

Mobiili Plus -paketti sisältää myös verkkopankin käytön.

Peruspaketin hinta


Verkkopankkia käyttävät asiakkaat

Peruspaketti 1.9.2021 alkaenPeruspaketti 31.8.2021 saakka
Premium-asiakas4,50 e/kk-
Asuntolaina-asiakas4,50e/kk4,00 e/kk
Korkeakouluopiskelija-asiakas 19-30-vuotias4,50 e/kk4,00 e/kk
Nuorisoasiakas
19-25-vuotias
4,50 e/kk4,00 e/kk
Normaalihinta7,75 e/kk7,50 e/kk

Edellytyksenä on, että käytössä on verkkopankki, tili ja kortti. Peruspakettiin kuuluu käyttötilit, pankkitunnukset ja 1–2 korttia: Nordea Gold, Nordea Credit, Nordea Debit tai Nordea Electron.

Pakettihintojen lisätiedot

Pakettiin kuuluvat kortit ovat Nordea Gold, Nordea Credit, Nordea Debit ja Nordea Electron. Muista kuin paketin sisältämistä palveluista maksat hinnaston mukaan. 

Pankilla on oikeus muuttaa Mobiili Plus - ja Peruspaketin sisältöä ja hintaa, kun pankki ilmoittaa siitä etukäteen asiakkaille. Paketti on voimassa niin kauan kuin asiakkaalla on käytössään paketin edellyttämät palvelut. Jos jokin paketin edellytyksissä mainittu palvelu puuttuu, sovelletaan käytössä oleviin palveluihin palvelukohtaisia hintoja. Mobiili Plus - ja Peruspaketin nuorisoalennus päättyy, kun asiakas täyttää 26 vuotta ja korkeakouluopiskelijan alennus, kun opiskelija täyttää 31 vuotta. 

Jos sinulla ei ole pakettia

Palveluita on mahdollista ottaa käyttöön myös yksittäin, jolloin sovellamme hinnaston mukaisia palvelukohtaisia palvelumaksuja. Neuvomme sinua mielellämme palveluiden avaukseen liittyvissä kysymyksissä.