Paketti tarkoittaa päivittäispalvelukokonaisuutta

Pakettien sisältämien palveluiden avulla hoidat sujuvasti tavallisimmat pankkiasiasi, silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

  • Jos käytät mobiilipankkia, saat automaattisesti Mobiili Plus -paketin, kun käytössäsi on mobiilipankin lisäksi tili ja kortti. Mobiili Plus -paketti sisältää myös verkkopankin käytön.
  • Jos käytät verkkopankkia, saat automaattisesti Peruspaketin, kun käytössäsi on verkkopankin lisäksi tili ja kortti.  
  • Jos sinulla ei ole mobiili- tai verkkopankkia sekä tiliä ja korttia käytössäsi, maksat kustakin palvelusta palvelukohtaisen hinnaston mukaisesti.  

Lue tarkemmin mobiilipankista

Mobiili Plus- paketin hinta

Mobiilipankkia käyttävät asiakkaatMobiili Plus-paketti 1.8.2022 alkaen
Premium-asiakas0,00 e/kk
Asuntolaina-asiakas0,00 e/kk
Korkeakouluopiskelija-asiakas
18-30-vuotias
0,00 e/kk
Nuorisoasiakas
19-25-vuotias
0,00 e/kk 
Normaalihinta4,65 e/kk

Edellytyksenä on, että käytössä on mobiilipankki, tili ja kortti. Mobiili Plus -pakettiin kuuluu käyttötilit, pankkitunnukset ja 1–2 korttia: Nordea Gold, Nordea Credit tai Nordea Debit

Mobiili Plus -paketti sisältää myös verkkopankin käytön.

Peruspaketin hinta

Verkkopankkia käyttävät asiakkaat
Peruspaketti 1.8.2022 alkaen
Premium-asiakas4,65 e/kk
Asuntolaina-asiakas4,65 e/kk
Korkeakouluopiskelija-asiakas 18-30-vuotias4,65 e/kk
Nuorisoasiakas
19-25-vuotias
4,65 e/kk
Normaalihinta7,90 e/kk

Edellytyksenä on, että käytössä on verkkopankki, tili ja kortti. Peruspakettiin kuuluu käyttötilit, pankkitunnukset ja 1–2 korttia: Nordea Gold, Nordea Credit tai Nordea Debit.

Pakettihintojen lisätiedot

Pakettiin kuuluvat kortit ovat Nordea Gold, Nordea Credit ja Nordea Debit. Muista kuin paketin sisältämistä palveluista maksat hinnaston mukaan. 

Pankilla on oikeus muuttaa Mobiili Plus - ja Peruspaketin sisältöä ja hintaa, kun pankki ilmoittaa siitä etukäteen asiakkaille. Paketti on voimassa niin kauan kuin asiakkaalla on käytössään paketin edellyttämät palvelut. Jos jokin paketin edellytyksissä mainittu palvelu puuttuu, sovelletaan käytössä oleviin palveluihin palvelukohtaisia hintoja. Mobiili Plus - ja Peruspaketin nuorisoalennus päättyy, kun asiakas täyttää 26 vuotta ja korkeakouluopiskelijan alennus, kun opiskelija täyttää 31 vuotta. 

Jos sinulla ei ole pakettia

Palveluita on mahdollista ottaa käyttöön myös yksittäin, jolloin sovellamme hinnaston mukaisia palvelukohtaisia palvelumaksuja. Neuvomme sinua mielellämme palveluiden avaukseen liittyvissä kysymyksissä.