Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Kaupankäynti verkossa

Kaupankäyntipalveluissamme voit hoitaa kaikki säästösi ja sijoituksesi sekä käydä kauppaa edullisesti kaikilla tärkeimmillä markkinoilla. Palveluistamme voit valita tarpeesi mukaisen kokonaisuuden.

Maksuton kaupankäyntipalvelu sisältää seuraavat toiminnallisuudet 

 • Pörssikaupankäynti kotimaisilla osakkeilla, ETF:llä, warranteilla ja sertifikaateilla ja ulkomaisilla osakkeilla ja ETF:llä 
 • Kauppalehden uutiset 

 • Viikkoraportti 
 • Ajantasaiset kurssit Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon pörsseistä, yksi tarjoustaso, snapshot päivityksellä* 
 • Erikseen aktivoitavissa maksutta viisi tarjoustasoa, snapshot, Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseistä

Käytössäsi on yli 20 eri markkinapaikkaa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa kattaen suurimmat pörssit Lissabonista Helsinkiin.

Voit liittää kaupankäyntipalveluun seuraavat maksulliset lisäpalvelut

 • Reaaliaikaiset kurssit, viisi tasoa, snapshot, Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi taso, automaattisesti päivittyvä Helsinki, Tukholma ja Kööpenhamina
 • Reaaliaikaiset kurssit, 5 tarjoustasoa, snapshot Oslo
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä Oslo
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, snapshot, USA
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä, USA
 • Nordea Marketsin aamuraportti
 • Nordea Marketsin yhtiöanalyysit ja Company snapshotit 
 • Lisäostovoima

Lue tarkemmin lisäpalveluista.

Kaupankäyntipalvelut uudistuvat 1.10.2019

Nykyiset kaupankäyntipalvelut muuttuvat 1.10.2019. Palveluiden paketointiin perustuvat Säästäjän ja Sijoittajan palvelut poistuvat ja tilalle tulee yksi maksuton kaupankäyntipalvelu, johon voit liittää haluamasi lisäpalvelut. Näin voit valita lisäpalvelut tarpeesi mukaan etkä maksa turhasta. Pörssikaupankäynnin välityspalkkiot säilyvät ennallaan.

Pörssikaupankäynnin palvelut uudistuvat (pdf, 93 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Lisäksi tarvitset arvopapereiden säilytyspalvelun

Arvopaperisäilytyksessä voit säilyttää sekä suomalaisten että ulkomaisten noteerattujen yhtiöiden osakkeita ja joukkolainoja, jotka ovat arvo-osuusmuotoisia eli paperittomia sekä paperimuodossa olevia suomalaisia arvopapereita.

Säilytyspalvelun voit avata verkkopankissa tai Nordea 24/7:ssa. Säilytyspalvelu sisältää:

 • tuottojen maksun tilille
 • osakeantien ja muiden yhtiötapahtumien hoidon. Saat tiedon arvopaperisäilytyksessä olevaan omaisuuteesi liittyvistä ns. yhtiötapahtumista esim. osakeanneista ja hoidamme ne ohjeesi mukaisesti.
 • omaisuuden raportoinnin. Saat raportin säilytettävänä olevista arvopapereista, omaisuuden tapahtumista ja omaisuudelle maksetuista tuotoista vähintään kerran vuodessa. Kätevimmin omaisuutta ja sen arvoa seuraat verkkopankin kaupankäyntipalvelussa.

Vertaa ja valitse kokonaisuuksista itsellesi sopiva (hinnat sisältävät alv:n)

Lisäpalvelu
Hinta €/kk henkilöasiakas (hinnat sisältävät alv:n) Hinta €/kk yritysasiakas (hinnat sisältävät alv:n) 
Reaaliaikaiset kurssit, viisi tasoa, snapshot, Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina0€ (pitää erikseen aktivoida)0€ (pitää erikseen aktivoida)
Reaaliaikaiset kurssit, yksi taso, automaattisesti päivittyvä Helsinki, Tukholma ja Kööpenhamina3€32€
Reaaliaikaiset kurssit, 5 tarjoustasoa, snapshot Oslo1€1€
Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä Oslo

2€

35€
Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, snapshot, USA2€2€
Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä, USA2€26€
Nordea Marketsin aamuraportti
30€ (0€ Premium- ja Private Banking asiakkaille)30€ (0€ Premium- ja Private Banking asiakkaille)
Nordea Marketsin yhtiöanalyysit ja Company snapshotit2€2€
*Lisäostovoima1€1€

* Lisäostovoima tarkoittaa, että toimeksiannon voi tehdä, vaikka tilillä ei toimeksiannon tekohetkellä olisikaan tarpeeksi rahaa.

Jotta tili ei ylittyisi, tulee huolehtia, että tilillä veloitushetkellä on tarpeeksi katetta. Eurooppalaisen pörssikaupan maksu veloitetaan kahden pankkipäivän kuluttua (t+2) ja pohjois-amerikkalaisen kolmen (t+3) pankkipäivän kuluttua kaupan tekemisestä. Nyrkkisääntönä kannattaa pitää, että rahat ovat tilillä veloitusta edeltävänä iltana.

Lisäostovoimaa on 20 000 euroa. Lisäostovoima on käytössä pörssikaupankäynnissä, ei kuitenkaan, kun kohteena on sertifikaatti, warrantti tai turbowarrantti.

Kaupankäyntipalvelut uudistuvat 01.10.2019 (pdf, 93 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Maksulliset lisäpalvelut

Voit liittää kaupankäyntipalveluun seuraavat maksulliset lisäpalvelut

 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä (streaming) Helsinki, Tukholma ja Kööpenhamina. Tarjouskirjassa näytetään ylin taso Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseissä listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät automaattisesti.
 • Reaaliaikaiset kurssit, viisi tarjoustasoa, snapshot, Oslo. Tarjouskirjassa näytetään viisi parasta tasoa Oslon pörssissä listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät päivitä painiketta klikkaamalla. 
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä (streaming) Oslo. Tarjouskirjassa näytetään ylin taso Oslon pörssissä listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät automaattisesti.
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, snapshot, USA. Tarjouskirjassa näytetään ylin taso New Yorkin pörssissä ja Nasdaqissa listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät päivitä painiketta klikkaamalla.
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso automaattisesti, päivittyvä (streaming) USA. Tarjouskirjassa näytetään ylin taso New Yorkin pörssissä ja Nasdaqissa listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät automaattisesti.
 • Nordea Marketsin yhtiöanalyysit ja Company snapshotit . Sijoituspäätöksen tueksi saat Nordea Marketsin analysoimat lähes 300 tärkeintä pohjoismaista yhtiötä suosituksineen ja tavoitehintoineen sekä Company snapshot -yhtiökatsaukset Pohjoismaiden ulkopuolisista yhtiöistä.
 • Nordea Marketsin aamuraportti. Aamuraportista voit lukea osakemarkkinoiden liikkeistä ja yhtiökohtaisista tapahtumista sekä tulevan päivän keskeisistä suunnannäyttäjistä. Lisäksi raportti sisältää Nordean Globaalin mallisalkun. Raportti julkaistaan maanantaista perjantaihin ennen pörssien avautumista.
 • Lisäostovoima pörssikaupankäyntiin
Kaupankäynnin markkinapaikat
Hinnat

Nordea Investor

Nordea Investorin avulla seuraat markkinoita ja hoidat sijoituksesi kätevästi myös älypuhelimella.

Lue lisää