Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Kaupankäynti verkossa

Kaupankäyntipalveluissamme voit hoitaa kaikki säästösi ja sijoituksesi sekä käydä kauppaa edullisesti kaikilla tärkeimmillä markkinoilla. Palveluistamme voit valita tarpeesi mukaisen kokonaisuuden.

Maksuton kaupankäyntipalvelu sisältää seuraavat toiminnallisuudet 

 • Pörssikaupankäynti kotimaisilla osakkeilla, ETF:llä, warranteilla ja sertifikaateilla sekä ulkomaisilla osakkeilla ja ETF:llä 
 • Kauppalehden uutiset 

 • Viikkoraportti 
 • Ajantasaiset kurssit Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon pörsseistä, yksi tarjoustaso, snapshot päivityksellä
 • Erikseen aktivoitavissa maksutta viisi tarjoustasoa, snapshot, Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseistä
 • Käytössäsi on yli 20 eri markkinapaikkaa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa kattaen suurimmat pörssit Lissabonista Helsinkiin.

Tarvitset myös arvopapereiden säilytyspalvelun

Arvopaperisäilytyksessä voit säilyttää sekä suomalaisten että ulkomaisten noteerattujen yhtiöiden osakkeita ja joukkolainoja, jotka ovat arvo-osuusmuotoisia eli paperittomia sekä paperimuodossa olevia suomalaisia arvopapereita.

Säilytyspalvelun voit avata verkkopankissa tai Nordean asiakaspalvelussa. Säilytyspalvelu sisältää:

 • tuottojen maksun tilille
 • osakeantien ja muiden yhtiötapahtumien hoidon. Saat tiedon arvopaperisäilytyksessä olevaan omaisuuteesi liittyvistä ns. yhtiötapahtumista esim. osakeanneista ja hoidamme ne ohjeesi mukaisesti.
 • omaisuuden raportoinnin. Saat raportin säilytettävänä olevista arvopapereista, omaisuuden tapahtumista ja omaisuudelle maksetuista tuotoista vähintään kerran vuodessa. Kätevimmin omaisuutta ja sen arvoa seuraat verkkopankin kaupankäyntipalvelussa.

Voit liittää kaupankäyntipalveluun seuraavat maksulliset lisäpalvelut

 • Reaaliaikaiset kurssit, viisi tasoa, snapshot, Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi taso, automaattisesti päivittyvä Helsinki, Tukholma ja Kööpenhamina
 • Reaaliaikaiset kurssit, 5 tarjoustasoa, snapshot Oslo
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä Oslo
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, snapshot, USA
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä, USA
 • Nordea Marketsin aamuraportti, yhtiöanalyysit ja Company snapshotit  
 • Lisäostovoima

Kun pörssikaupankäynnin vuosineljänneksen välityspalkkiokertymäsi ylittää 150 €, ovat lisäpalvelusi maksuttomia seuraavan vuosineljänneksen ajan. Lue tarkemmin lisäpalveluista.Avautuu uuteen ikkunaan

Vertaa ja valitse kokonaisuuksista itsellesi sopiva (hinnat sisältävät alv:n)

Lisäpalveluiden hinnat
Lisäpalvelu
Hinta €/kk henkilöasiakas
 (hinnat sisältävät alv:n) 
Hinta €/kk yritysasiakas
 (hinnat sisältävät alv:n) 
Reaaliaikaiset kurssit, viisi tasoa, snapshot, Helsinki, Tukholma, Kööpenhamina (pitää erikseen aktivoida)0€0€
Reaaliaikaiset kurssit, yksi taso, automaattisesti päivittyvä Helsinki, Tukholma ja Kööpenhamina3€32€
Reaaliaikaiset kurssit, 5 tarjoustasoa, snapshot Oslo1€1€
Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä Oslo

2€

35€
Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, snapshot, USA2€2€
Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä, USA2€26€
Nordea Marketsin aamuraportti
30€30€
Nordea Marketsin aamuraportti Premium - ja Private Banking asiakkaille0€0€
Nordea Marketsin yhtiöanalyysit ja Company snapshotit2€2€
*Lisäostovoima1€1€

* Lisäostovoima tarkoittaa, että toimeksiannon voi tehdä, vaikka tilillä ei toimeksiannon tekohetkellä olisikaan tarpeeksi rahaa.

Jotta tili ei ylittyisi, tulee huolehtia, että tilillä veloitushetkellä on tarpeeksi katetta. Pörssikaupan maksu veloitetaan kahden pankkipäivän kuluttua (t+2). Nyrkkisääntönä kannattaa pitää, että rahat ovat tilillä veloitusta edeltävänä iltana.

Lisäostovoimaa on 20 000 euroa. Lisäostovoima on käytössä pörssikaupankäynnissä, ei kuitenkaan, kun kohteena on sertifikaatti, warrantti tai turbowarrantti.

Maksulliset lisäpalvelut

Voit liittää kaupankäyntipalveluun seuraavat maksulliset lisäpalvelut

Kun pörssikaupankäynnin vuosineljänneksen välityspalkkiokertymäsi ylittää 150 €, ovat lisäpalvelusi maksuttomia seuraavan vuosineljänneksen ajan.*

 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä (streaming) Helsinki, Tukholma ja Kööpenhamina. Tarjouskirjassa näytetään ylin taso Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseissä listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät automaattisesti.
 • Reaaliaikaiset kurssit, viisi tarjoustasoa, snapshot, Oslo. Tarjouskirjassa näytetään viisi parasta tasoa Oslon pörssissä listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät päivitä painiketta klikkaamalla. 
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, automaattisesti päivittyvä (streaming) Oslo. Tarjouskirjassa näytetään ylin taso Oslon pörssissä listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät automaattisesti.
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso, snapshot, USA. Tarjouskirjassa näytetään ylin taso New Yorkin pörssissä ja Nasdaqissa listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät päivitä painiketta klikkaamalla.
 • Reaaliaikaiset kurssit, yksi tarjoustaso automaattisesti, päivittyvä (streaming) USA. Tarjouskirjassa näytetään ylin taso New Yorkin pörssissä ja Nasdaqissa listatuille instrumenteille. Kurssit päivittyvät automaattisesti.
 • Nordea Marketsin yhtiöanalyysit ja Company snapshotit . Sijoituspäätöksen tueksi saat Nordea Marketsin analysoimat lähes 300 tärkeintä pohjoismaista yhtiötä suosituksineen ja tavoitehintoineen sekä Company snapshot -yhtiökatsaukset Pohjoismaiden ulkopuolisista yhtiöistä.
 • Nordea Marketsin aamuraportti. Aamuraportista voit lukea osakemarkkinoiden liikkeistä ja yhtiökohtaisista tapahtumista sekä tulevan päivän keskeisistä suunnannäyttäjistä. Lisäksi raportti sisältää Nordean Globaalin mallisalkun. Raportti julkaistaan maanantaista perjantaihin ennen pörssien avautumista.
 • Lisäostovoima pörssikaupankäyntiin. Lisäostovoima edellyttää säännöllisten tulojen ohjaamista Nordeaan.

*Vuosineljännes määräytyy kalenterivuoden mukaan, jotka ovat tammi-maaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu ja loka-joulukuu. Palkkiokertymässä huomioidaan edellisen vuosineljänneksen aikana maksetut välityspalkkiot. Voit seurata palkkiokertymääsi Nordea Investorissa. Huom. Ei koske Aamuraportteja, tämä palvelu on maksullinen vaikka palkkiokerymä ylittäisi 150€/vuosineljännes.

Kaupankäynnin markkinapaikat
Hinnat

Nordea Investor

Nordea Investorin avulla seuraat markkinoita ja hoidat sijoituksesi kätevästi myös älypuhelimella.

Siirry Nordea Investoriin Avautuu uuteen ikkunaan