Varallisuus 360 katsoo joka suuntaan

Varallisuus 360 -suunnitelman tavoitteena on käydä läpi koko omaisuus ja antaa suositukset toimenpiteistä, joilla varaudutaan tulevaan.

Sijoitusvarallisuuden ohella huomioimme myös kiinteän omaisuuden sekä velan käyttömahdollisuuden osana kokonaisuutta. Lisäksi otamme esille riskeihin varautumisen ja varallisuuden turvaamisen. 

Kenelle Varallisuus 360 -palvelu sopii?

Moni hyötyy kokonaisvaltaisesta omaisuuden kartoittamisesta. Tarve palveluun lähtee usein yhdestä avoimesta kysymyksestä tai elämäntilanteen muuttuessa, mutta samalla kartoitetaan koko tilanne. Yleisiä kysymyksiä ovat esimerkiksi: 

  • Miten olet varautunut yllättäviin riskeihin, kuten suuren lainamäärän hoitoon yllättävässä elämäntilanteessa?
  • Miten haluat varmistaa puolisosi taloudellista turvaa?
  • Entä muut mahdolliset perheen varallisuussuhteisiin vaikuttavat juridiset seikat? 

Miten Varallisuus 360 -palvelu toimii?

Lakimies kartoittaa erilaisia mahdollisuuksia varallisuutesi hoidossa sekä myös mahdollisia riskejä, joihin voidaan varautua. Suunnitelma räätälöidään sinulle juuri sinun elämäntilanteeseesi ja varallisuuteesi sopivaksi. 

Suunnitelman avulla voidaan huomioida eri toimien perhejuridisia vaikutuksia, ja varmistaa, että kaikki tarvittavat asiakirjat ovat kunnossa huomioiden myös vero- ja muita juridisia näkökohtia. Lisäksi ennakoivan juridisen suunnittelun avulla voidaan usein myös varmistaa, etteivät odottamattomat elämäntilanteet tuo mukanaan ikäviä yllätyksiä. 

Miten varaan Varallisuus 360 -tapaamisen?

Varallisuus 360 -tapaamisia järjestetään myös verkossa. Verkkotapaamisen voi toteuttaa missä mielii ja tapaamiseen osallistuminen on yhtä helppoa kuin laskujen maksaminen verkko- tai mobiilipankissa. Suunnitelma tehdään kahden verkkotapaamisen aikana, joista ensimmäisessä kartoitetaan tarvittavat tiedot ja jälkimmäisessä käydään yhdessä läpi lakimiehen suositukset toimenpiteiksi. 

Varallisuus 360 -suunnitelman hinta on 150 euroa (sis. alv 24 %). Suunnitelmassa ehdotetut ja toteutettaviksi sovitut toimenpiteet laskutetaan erikseen. 

Haluatko keskustella varainhoidon lakimiestemme kanssa?

Varaa aika tapaamiseen