Banktjänster enkla att använda

Du kan kolla kontotransaktioner, överföra pengar, betala räkningar och delta i onlinemöten i den nya mobilbanken.

Nordea Kundtjänst

Hos Nordea Kundtjänst får du information och råd i dina bankrelaterade ärenden. Vi betjänar på svenska mån-fre klockan 8.00 - 18.00.

Läs mer

Kodappen

Med appen Nordea Koder identifierar du dig och bekräftar transaktioner i nät- och mobilbanken samt i Nordea Kundtjänst, och identifierar dig hos andra tjänstleverantörer.

Läs mer

Nordea Mobile

Sköt dina dagliga bankärenden snabbt och smidigt med appen Nordea Mobile. Ladda ned appen och prova hur smidig den är.

Läs mer

Onlinemöte

Boka ett möte med oss när det bäst passar din tidtabell - du får välja plats. Du behöver bara en dator med internetuppkoppling, telefon och Nordeas bankkoder.

Läs mer

Tjänsten Siirto

Glöm långa kontonummer och kontanter när du betalar biobiljetter till en vän eller handlar på nätloppis. Betalningarna överförs lätt och tryggt i realtid mellan användarna av Siirto.

Läs mer

Nordea Pay

Med appen Nordea Pay (Android och iOS) betalar du dina inköp med hjälp av din smarttelefon på samma sätt som med kort med funktionen för kontaktlös betalning. (Android)

Läs mer

Apple Pay

Med Apple Pay kan du som Nordeakund enkelt göra säkra kortbetalningar i butik med din iPhone.

Läs mer

Nordea Investor

Följa upp marknaden och dina placeringar var och när som helst. Med hjelp av tjänsten kan du ge uppdrag och handla när det bäst passar dig.

Läs mer

Nätbanken

Alla bankärenden snabbt och smidigt. I nätbanken gör du mycket mera än att kolla kontots saldo eller betala räkningar.

Läs mer

Bankkoder

Sköt bankärendena oberoende av tid och plats. Du undertecknar bland annat avtal och identifierar dig i andra leverantörers tjänster.

Läs mer

Automater

Automater är öppna när kontoren är stängda. Nordeas kunder har tillgång till ett omfattande nätverk av olika automater för diverse bankärenden.

Läs mer

Chat - Kysy meiltä, me neuvomme!

Verkko- ja mobiilipankissa voit chatata tunnistautuneena myös henkilökohtaisista pankkiasioistasi 24/7, yleiset pankkiasiat nordea.fi-sivun chatin kautta ma-pe 8-22.

Läs mer