Miten ja mihin nyt kannattaa sijoittaa?

Ukrainan tilanne, energian hinnan nousu, kasvavat inflaatiopaineet, koronnosto-odotukset… Onko ihme, että talousnäkymät ovat epävarmat? Juuri nyt on hyvä aika turvata talouttasi kuukausisäästämällä rahastoon.

Vakautta ja hajautusta kuukausisäästämällä

Sijoittamisen riskit voivat huolestuttaa näinä aikoina kun markkinakurssit heiluvat ja talousnäkymiä uhkaavat monet tekijät kuten inflaatio, nousevat korot ja mahdollinen taantuma. 

Jos oma sijoitushorisontti on riittävän pitkä, kuukausittainen säästäminen rahastoon on kuitenkin erityisen kannattavaa juuri näinä aikoina. 

Kuukausisäästämällä hajautat sijoituksesi ja siten myös riskit, ja rahasi tekevät vuodesta toiseen työtä sinun hyväksesi. Tai jos säästät lapselle, hänen hyväkseen. 

Päästrategimme Antti Saari kertoo videolla miksi kuukausisäästäminen kannattaa

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Kun säästät kuukausittain rahastoihin, voit pienentää kurssiheilahtelujen vaikutusta sijoituksiisi eikä sinun tarvitse odottaa markkinatilanteen tasaantumista aloittaaksesi.

Kuinka valitsen sopivan sijoituskohteen?

Varaa aika sijoitustapaamiseen tai kokeile Rahastovalitsinta.

Mikäli pohdit mihin kannattaa sijoittaa, voit varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen sijoitusneuvojamme kanssa. Sijoitustapaamisessa teemme yhdessä sinulle sopivan suunnitelman pitkäaikaiseen säästämiseen ja varallisuuden kasvattamiseen. Sijoitusneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Voit myös kokeilla Rahastovalitsinta, jonka avulla rakennat rahastosalkun muutamassa minuutissa.