Vakautta ja hajautusta kuukausisäästämällä

Tänä vuonna talouskasvun hidastuminen, inflaation kiihtyminen, korkojen nousu, energiakriisi sekä Ukrainan sota ovat luoneet varjonsa maailman ylle. Toisaalta nousevat korot ja markkinatilanne tarjoavat myös mahdollisuuksia. Juuri nyt onkin hyvä aika turvata talouttasi kuukausisäästämällä rahastoon.

Kuukausisäästäjänä voit hyötyä myös laskevasta markkinasta

Kuukausisäästäjänä olet markkinoilla oikeaan aikaan – ajallinen hajautus tuo turvaa markkinatilanteen ollessa epävarma ja samalla kerrytät varakassaa.

Laskevassa markkinassa hyödyt kurssilaskuista ja vastaavasti markkinoiden noustessa sijoitustesi arvo kasvaa. Hankkimalla sijoituksia säännöllisesti, voi pitkällä aikavälillä tasata markkinaheilahteluja, eikä markkinoiden liikkeistä tarvitse olla huolissaan.

Kuukausisäästämällä rahasi tekevät vuodesta toiseen työtä sinun hyväksesi. Tai jos säästät lapselle, hänen hyväkseen. 

Päästrategimme Antti Saari kertoo videolla miksi kuukausisäästäminen kannattaa

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Kun säästät kuukausittain rahastoihin, voit pienentää kurssiheilahtelujen vaikutusta sijoituksiisi eikä sinun tarvitse odottaa markkinatilanteen tasaantumista aloittaaksesi.

Tiedätkö jo millainen sijoittaja sinä olet?

Digitaalisen sijoitusneuvojamme Noran avulla saat henkilökohtaisen sijoittamisen suunnitelman ja pääset aloittamaan kuukausisäästämisen muutamassa minuutissa. Voit myös varata ajan maksuttomaan sijoitustapaamiseen ja saada sijoitusasiantuntijan vinkit.