Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Lainalupaus

Lainalupauksen kanssa sinun on helppo lähteä asuntonäytöille ja tehdä ostotarjous mieleisestäsi asunnosta. Lainalupaus on maksuton eikä sido sinua mitenkään.

Vinkkejä lainalupauksen hankintaan

Mieti ensin, paljonko tarvitset asuntolainaa. Alustavan lainalaskelman avulla voit arvioida, kuinka paljon tarvitsemasi lainan kuukausierä olisi valitsemallasi laina-ajalla.

Alustavaan lainalaskelmaan täyttämäsi tiedot kopioidaan suoraan hakemukselle, mutta voit muokata täyttämiäsi tietoja milloin tahansa. 

Kun olet saanut lainalupauksen, sinulla on mahdollisuus jättää tarjous uudesta kodistasi. Voimassa oleva lainalupaus vauhdittaa kaupanteko- ja lainapäätösvaihetta. Lainalupauksen avulla olet myös etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden.

Lainalupaus on pankkia sitova päätös, jossa lupaamme rahoittaa asunnon ostosi sovituin ehdoin. Lupauksemme myöntää lainaa on voimassa 6 kuukautta, mutta lainalupauksessa ilmoitettu asuntolainan hinta on voimassa yhden kuukauden. Voit uusia lainalupauksemme soittamalla asiakaspalveluumme.  Lainalupauksen tiedot ja asuntolainan hinta tarkistetaan uusimisen yhteydessä.

En ole Nordean asiakas

Jos et vielä ole Nordean asiakas, voit silti täyttää asuntolainahakemuksen verkossa.

Hakemuksen täyttämiseen tarvitset Suomessa toimivan pankin verkkopankkitunnukset. Lähetettyäsi asuntolainahakemuksen, olemme sinuun yhteydessä 1-3 arkipäivän kuluessa ja varaamme tarvittaessa ajan lainaneuvotteluun. Tapaamisessa selviää, millainen asuntolaina näyttäisi sinulle sopivalta: kuinka paljon lainaa voit saada ja millaisella korolla. Asuntolainatarjouksen saatuasi pääset etenemään suunnitelmissasi ja etsimään sinulle sopivia koteja.

Vuokra- vai omistusasunto

Tee itsellesi lista niistä asioista, joista juuri sinun unelmiesi koti koostuu. Onko se uusi, vanha, suuri, pieni, sijaitseeko se keskustassa vai rauhallisemmalla alueella? Onko se vuokra- vai omistusasunto?

Lue lisää

Vertaa asumisen muotoja

Miettiessäsi itsellesi sopivaa kotia, kannattaa sinun ainakin verrata eri asumisen muotoja - asumisoikeus, vuokra ja omistus.

Lue lisää

Muuttajan muistilista

Muutto sujuu aina mukavammin, kun suunnittelet muuttosi huolellisesti ennakkoon. Muuttajan muistilista helpottaa muuton suunnittelemista.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Asuntolaina

Nordean asuntolainalla voit toteuttaa unelmasi - ostaa asunnon, rakentaa oman talon tai hankkia sijoitusasunnon.

Lue lisää Asuntolainasta