Lainalupaus

Lainalupauksen kanssa sinun on helppo lähteä asuntonäytöille ja tehdä ostotarjous mieleisestäsi asunnosta. Lainalupaus on maksuton eikä sido sinua mitenkään. Hakemuksen teet kätevästi verkkopankissa.

Vinkkejä lainalupauksen hankintaan

Lainalupaus 

Mieti paljonko tarvitset asuntolainaa. Lainalaskimen avulla voit vertailla eri vaihtoehtoja muuttamalla kuukausierää, laina-aikaa ja korkoa. 

Nordean asiakkaana voit hakea lainalupausta kätevästi verkkopankissa asuntolainahakemuksella. Päätöksen saat verkkopankin asiakaspostiin tai puhelimitse kolmen pankkipäivän kuluessa.

Kun olet saanut lainalupauksen, sinulla on mahdollisuus jättää tarjous uudesta kodistasi. Voimassa oleva lainalupaus vauhdittaa kaupanteko- ja lainapäätösvaihetta. Lainalupauksen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden.

Lainalupaus on pankkia sitova päätös, jossa lupaamme rahoittaa asunnon ostosi sovituin ehdoin. Lainalupaus on voimassa kuukauden ja voit uusia sen soittamalla asiakaspalveluumme. Lainalupauksen tiedot ja lainan hinta tarkistetaan uusimisen yhteydessä.

En ole Nordean asiakas

Jos et ole vielä Nordean asiakas, täytä asuntolainahakemus verkossa. Lähetettyäsi asuntolainahakemuksen saat nopeasti alustavan lainaehdotuksen. Alustavasta lainaehdotuksesta selviää, millainen asuntolaina näyttäisi mahdolliselta antamillasi tiedoilla: kuinka paljon lainaa voit saada ja millä korolla. Pääset etenemään suunnitelmassasi ja kartoittamaan sinulle sopivia kohteita.

Alustava lainaehdotus ei sido sinua eikä pankkia. 

Haluamme sinut Nordean asiakkaaksi!
Asiakkaana pääset päivittämään lainaehdotuksesi sitovaksi lainalupaukseksi helposti ja nopeasti. Lainalupauksen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden.

Olemme yhteydessä sinuun yhden pankkipäivän sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Täytä hakemus (uudet asiakkaat)

Hae kätevästi verkossa Avautuu uuteen ikkunaan