Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Mies keltaisessa sadetakissa etsimässä kotia

Lainalupaus - Hae maksuton lainatarjous pankilta!

Lainalupauksen kanssa sinun on helppo lähteä asuntonäytöille ja tehdä asunnon ostotarjous mieleisestäsi asunnosta. Kun sinulla on pankilta saatu lainatarjous olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Nordean lainalupaus on maksuton eikä sido sinua mitenkään.

Lainalupaus on pankin lainatarjous ja haet sen helposti verkossa

 • Arvioi talouteesi sopiva lainamäärä asuntolainalaskurilla ja täytä lainahakemus verkossa.
 • Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse ja sovimme jatkosta.

Pankilta saamasi lainatarjous tuo etuja asuntokaupoilla

 • Voimassaolevan lainalupauksen kanssa sinun on helppoa jättää asunnon ostotarjous uudesta kodistasi. Pankilta saamasi lainatarjous vauhdittaa kaupantekovaihetta ja antaa etulyöntiaseman mahdollisessa tarjouskilpailutilanteessa.

Lainalupaus ei sido sinua mihinkään

 • Nordealta saamasi lainatarjous ei velvoita sinua nostamaan lainaa Nordeasta.

Lainalupaus on helppo uusia

 • Asuntolainalupaus on voimassa kuusi (6) kuukautta, mutta lainalupauksessa ilmoitettu asuntolainan hinta on voimassa yhden (1) kuukauden.
 • Voit uusia lainalupauksen soittamalla asiakaspalveluumme, ottamalla yhteyttä chatin kautta tai mobiili- ja verkkopankin Viestit-toiminnolla. Lainalupauksen tiedot ja asuntolainan hinta tarkistetaan uusimisen yhteydessä. 

Näin haet lainalupauksen

Arvioi sopiva asuntolainan määrä

 • Tee alustava lainalaskelma. Asuntolainalaskurilla voit kätevästi laskea arvion talouteesi sopivasta lainamäärästä ja kuinka paljon tarvitsemasi asuntolainan kuukausierä on valitsemallasi laina-ajalla.
 • Asuntolainalaskurin viimeiseltä sivulta pääset halutessasi jatkamaan asuntolainahakemukselle.

Lähetä hakemus

 • Asuntolainalaskuriin täyttämäsi tiedot kopioidaan suoraan asuntolainahakemukselle, mutta voit muokata täyttämiäsi tietoja milloin tahansa.
 • Täytä puuttuvat tiedot ja lähetä hakemus.
 • Lainahakemuksen vastaanottamisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja varaamme tarvittaessa ajan lainaneuvotteluun. Lainaneuvottelun voimme käydä kanssasi verkkotapaamisessa, puhelimitse tai Nordean konttorissa. Tässä vaiheessa käymme yhdessä hakemuksen läpi ja voimme vielä tehdä siihen tarvittavia muutoksia.

Lainalupaus = lainatarjous

 • Lainaneuvottelun jälkeen saat lainalupauksen.
 • Lainalupaus on lainatarjouksemme sinulle, eikä se velvoita ottamaan lainaa Nordeasta.

Voinko hakea lainalupausta Nordeasta vaikka en ole vielä Nordean asiakas?

 • Kyllä, voit silti täyttää asuntolainahakemuksen ja hakea lainalupausta! Hakemukselle tunnistaudutaan Suomessa toimivan pankin verkkopankkitunnuksilla.

Mitä asuntolainahakemuksen täyttämiseen ja lainalupauksen hakemiseen tarvitaan?

 • Hakemuksen täyttämiseen tarvitset Suomessa toimivan pankin verkkopankkitunnukset. Lähetettyäsi asuntolainahakemuksen, olemme sinuun yhteydessä 1-3 arkipäivän kuluessa ja varaamme tarvittaessa ajan lainaneuvotteluun. Tapaamisessa selviää, millainen asuntolaina näyttäisi sinulle sopivalta: kuinka paljon lainaa voit saada ja millaisella korolla. Asuntolainatarjouksen saatuasi pääset etenemään suunnitelmissasi ja etsimään sinulle sopivaa uutta kotia!

Hae lainalupaus

Lainalupausta haet kätevästi verkossa.

Siirry hakemukselle

Vuokra- vai omistusasunto

Tee itsellesi lista niistä asioista, joista juuri sinun unelmiesi koti koostuu. Onko se uusi, vanha, suuri, pieni, sijaitseeko se keskustassa vai rauhallisemmalla alueella? Onko se vuokra- vai omistusasunto?

Lue lisää vuokra- ja omistusasunto vaihtoehdoista

Vertaa asumisen muotoja

Miettiessäsi itsellesi sopivaa kotia, kannattaa sinun ainakin verrata eri asumisen muotoja - asumisoikeus, vuokra ja omistus.

Lue lisää erilaisista asumisen muodoista

Muuttajan muistilista

Muutto sujuu aina mukavammin, kun suunnittelet muuttosi huolellisesti ennakkoon. Muuttajan muistilista helpottaa muuton suunnittelemista.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Asuntolaina

Nordean asuntolainalla voit toteuttaa unelmasi - ostaa asunnon, rakentaa oman talon tai hankkia sijoitusasunnon.

Lue lisää Asuntolainasta