Minkälaista remonttia suunnittelet?

Asunnon remontoinnissa on muitakin etuja kuin siisti ja viihtyisä koti. Ensinnäkin asunnon kunto pysyy hyvänä, jolloin sen jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin. Lisäksi energiaremontti tuo yleensä säästöjä ylläpitokustannuksiin.

Omakotitalon energiaremontti

Renovation - couple checking the floor material - small

Omakotitalon energiaremontti voi tuoda säästöjä lämmityskuluihin. Listasimme viisi keinoa, joilla voit parantaa talon energiatehokkuutta.

Lue vinkit omakotitalon remonttiin

Taloyhtiön energiaremontti

Moderni talo - Small

Taloyhtiön energiaremontti voi tuoda monia etuja. Pitkällä tähtäimellä energiatehokkuuden parantaminen voi pienentää esimerkiksi hoitovastikkeita.

Lue vinkit taloyhtiön remonttiin

Remontin rahoittaminen

Remontti kannattaa suunnitella hyvin etukäteen. Arvioi kustannukset huolella, ja laadi budjetti, jota seuraat remontin aikana. Tutustu eri tapoihin, miten voit rahoittaa remontin.

Remonttilaina

Sign document icon - 640x360

Oletko tekemässä kotiisi pientä pintaremonttia vai suurempaa peruskorjausta? Nordealta löydät sopivan rahoituksen erikokoisiin remontteihin.

Laina energiaremonttiin

Sustainability icon - 640x360

Energiaremontin tavoitteena on parantaa kodin energiatehokkuutta. Meiltä saat energiaremonttiisi pienemmän marginaalin kuin normaaliin peruskorjauslainaan.

Säästäminen

Money bag icon - 640x360

Säästäminen on yksi hyvä tapa kartuttaa rahaa remontointiin. Nordealta löydät monipuoliset palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen. Katso, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten.