Lån utan säkerhet

Drömmer du om en semesterresa eller har du stambyte på kommande? Med Nordeas lån utan säkerhet kan du finansiera mindre och större anskaffningar i livet.

Lån utan säkerhet

Vi satsar allt mer på livskvalitet, hobbyer och semesterresor. En konsumentkredit kan hjälpa till vid överraskande utgifter i livet, såsom en vattenskada eller något annat plötsligt behov av pengar.

Lån utan säkerhet är konsumentkrediter, såsom Flexkredit och kreditkort. Som namnet antyder beviljas lån utan säkerhet till exempel för en större anskaffning av engångsnatur eller mindre utgifter.

Flexkredit är en behändig lösning när du vill förverkliga dina planer och behöver en smidig konsumentkredit. Du kan få kredit från 2 000 euro upp till 50 000 euro. Flexkredit är ett lån utan säkerhet som kan höjas vid behov. 

  • Du kan ansöka om lån direkt på nätet med Nordeas och även andra bankers bankkoder. Pengarna betalas in på ditt konto efter att krediten beviljats (mån–sön kl. 7–22.30).
  • Krediten kan beviljas en eller, med solidariskt ansvar, två sökanden som har fyllt 18 år.
  • Betalningsplanen är flexibel och betalningstiden kan avtalas enligt din betalningsförmåga.
  • Du återbetalar månatligen i jämna rater.
  • Möjlighet till två amorteringsfria månader per år.

Kort med kredit

Du kan ansöka om ett kreditkort med en kreditlimit och egenskaper som passar dig. Kreditkortet är ofta det lättaste och ibland det enda sättet att betala en utlandsresa, en hyrbil eller inköp på nätet. På kreditkortet finns en färdigt beviljad kreditlimit som du kan använda genast för olika ändamål i din egen takt. Läs mer om Nordeas betal- och kreditkort.

Flexkredit

Du kan få kredit från 2 000 euro upp till 50 000 euro, och du kan alltså betala såväl stora som små inköp med den.

Läs mera om Flexkredit

Är det dåligt att ta Flexkredit?

Flexkredit är en behändig lösning när du förverkligar dina planer och behöver en smidig konsumentkredit. Här får du koll på när du kan låna och när det är bäst att undvika det.

Läs mer

Konsumentkredit med säkerhet

Konsumentkredit med säkerhet är en flexibel och förmånlig lösning. Som säkerhet på lånet kan du använda till exempel din bostad eller andra tillgängliga säkerheter.

Läs mer om Konsumentkredit med säkerhet