Vi förvaltar för din räkning

Känner du att du inte har tid eller intresse att självständigt följa upp dina placeringar? Vill du hellre fokusera på saker som är viktiga för dig, såsom resor?

Premium Kapitalförvaltningsfonderna ger dig en möjlighet att förvalta dina placeringstillgångar med en enda lösning. Fonderna är skräddarsydda efter Premium Banking-kundernas behov, och med dem ser du till att du har en väldiversifierad placeringslösning som Nordeas proffs förvaltar. Dina placeringar hålls ajour oberoende av ändringarna på marknaden och du har också själv koll på hur din portfölj och dina placeringar utvecklas.

Nordea Investor för självständiga placerare

Vill du handla med aktier självständigt? Tycker du att det är intressant att följa marknaden?

Nordea Investor är en informations- och handelstjänst på nätet. Med hjälp av tjänsten kan du lätt följa marknaden och ge placeringsuppdrag när det passar dig bäst. Du får aktuell information om och syn på marknaden samt ett verktyg för handel med aktier, fonder och obligationer.

Nordea Investor känner igen vilken apparat du använder och anpassar innehållet automatiskt till datorer, pekplattor och mobiltelefoner. Du kan själv redigera innehållet och funktionerna i tjänsten efter dina önskemål. Nordea Investor är avgiftsfri om du använder någon av Nordeas handelstjänster på nätet.

Information är essentiellt då du placerar

I Nordea Investor får du marknadsinformation och synpunkter. Dessutom innehåller den aktuella nyheter, anvisningar, utbildningsmaterial och webinarier. Nordea Investor passar alla kunder som är intresserade av att placera och förvalta sina placeringar.

Vill du lyssna på Nordeas specialist hemma när det passar dig? Lyssna på Nordeas webinarier och håll dig ajour. I Nordea Investor kan du lyssna på dem i direktsändning eller efteråt som inspelningar.