Kiitos ilmoittautumisesta Nordean webinaariin!

Ohjeita osallistumiseen

Saat kaksi sähköpostiviestiä osoitteesta ”Nordea Webinar”. Toinen viesti tulee vuorokausi ennen webinaarin ajankohtaa ja toinen webinaaripäivänä. Molemmissa on osallistumislinkki, eli molemmista pääset osallistumaan webinaariin. 

Sähköpostiviestit ovat englanniksi, mutta näiden ohjeiden avulla pääset eteenpäin, vaikka et englantia osaisikaan. Muilta osin webinaari on suomeksi, eli esitysmateriaali on suomeksi ja esiintyjät ovat suomenkielisiä nordealaisia. Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai palautetta liittyen webinaariin, voit lähettää ne sähköpostiosoitteeseen digiwebinaarit@nordea.fi. 

Ennen webinaaria

Tarvitset webinaariin osallistumiseen tietokoneen tai älypuhelimen ja internet-yhteyden. Suosittelemme käyttämään kuulokkeita tai laitteeseesi yhdistettävää kaiutinta hyvän äänenlaadun varmistamiseksi. Ennen webinaarin alkua voit tarkistaa klikkaamalla tätä linkkiä, että voit laitteellasi osallistua webinaariinAvautuu uuteen ikkunaan. Jos koneellasi on kaikki kunnossa, sivulla näkyy vihreä iso oikein-merkki (V) ja teksti ”Looks good! You can join a webinar.” Voit sulkea ikkunan.

Webinaarin alkaessa

  1. Klikkaa saamassasi sähköpostiviestissä olevaa sinistä ”Join webinar” -painiketta. Linkki avautuu verkkoselaimen uuteen ikkunaan ja webinaarin lataus alkaa automaattisesti.
  2. Selaimeen ilmestyy ikkuna ”Click GoToWebinar Opener to begin.”, jossa on kehotus avata ladattu tiedosto. Selaimeen saattaa tulla myös varoitus, mutta ohjelma on täysin turvallinen käyttää. Joten tässä tapauksessa voit klikata kohtaa Suorita tai Run, jos teksti on englanniksi.
  3. Kun webinaariohjelma GoToWebinar on asentunut tietokoneellesi, valitse kuuntelutavaksi ”Computer Audio”, jolloin ääni kuuluu tietokoneen kautta kuulokkeistasi ja kaiuttimestasi.

Tämän jälkeen kaikki on valmista ja pääset osallistumaan webinaariin. Näet webinaarin esittämän materiaalin tietokoneeltasi.

Kysymyksiä ja vastauksia webinaarista