Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Turvasalkku

Turvaa pääomalle tuotto-odotuksesta tinkimättä. Tutustu uuteen sijoitusvaihtoehtoon, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Kannamme riskejä kanssasi

Nordean Premium-asiakkaana sinulla on 15.2.-9.4.2021 välisenä aikana uniikki mahdollisuus siirtyä tilisäästämisestä sijoittamiseen. Kerrytä varallisuutta tilitalletusta paremmalla tuotto-odotuksella, mutta kuitenkin rajatulla riskillä.

Nordea Turvasalkku -sijoituskori on joustava sijoituskohde pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Sijoittamalla Nordea Turvasalkkuun sinulla on mahdollisuus tilitalletusta parempaan tuottoon pääomaa suojaavasti. 

Nordea Turvasalkku tavoittelee noin 1 % vuosittaista tuottoa kulujen jälkeen ja pääomalle takaamme 95 % pääomaturvan sijoituskorin arvolle viiden vuoden kuluttua. 

Voit liittää Nordea Turvasalkun sijoituskohteeksi sijoitusvakuutukseen. Jos elämäntilanteesi tai sijoitustavoitteesi muuttuvat, voit halutessasi nostaa Nordea Turvasalkkuun sijoittamasi varat käyttöösi tai siirtää ne toiseen sijoituskohteeseen milloin tahansa. 

Miten Nordea Turvasalkun pääomaturva muodostuu?

Nordea Turvasalkun osittainen pääomaturva on voimassa 5 vuoden kuluttua ennalta määrättynä takuupäivänä 9.4.2026. Nordea Henkivakuutus takaa, että takuupäivänä Nordea Turvasalkun osuuden arvo on vähintään 95 % siitä arvosta mikä sijoituskorin osuudella oli  9.4.2021. Takuupäivänä riski pääoman menettämisestä on enintään 5 % lisättynä vakuutuksen kululla. 

Voit myös halutessasi nostaa varasi ennen takuupäivää, mutta tällöin osittaista pääomaturvaa ei ole, vaan toimeksianto toteutetaan markkina-arvolla.

Nordea Turvasalkun pääomaturva

Miten Nordea Turvasalkkuun sijoitettuja varoja hoidetaan?

Nordea Turvasalkkua hoidetaan Nordean kansainvälisen sijoitusnäkemyksen mukaisesti - sijoitusammattilaiset seuraavat ja analysoivat säännöllisesti markkinatilannetta. Turvasalkkuun sijoitetut varat hajautetaan laajasti ja kansainvälisesti useisiin omaisuuslajeihin. 

Nordea Turvasalkun omaisuuslajijakauma

Nordea Turvasalkun voit valita sijoituskohteeksi sijoitusvakuutuksiin vain 15.2.-9.4.2021 välisenä aikana. Minimisijoitus on 10 000 euroa. Mahdollisuus sijoittaa Nordea Turvasalkkuun voi päättyä aiemmin, jos sijoituskorin maksimimäärä 100 miljoonaa euroa täyttyy.

Kolme hyvää syytä sijoittaa Nordea Turvasalkkuun:

  • Nordea Turvasalkku -sijoituskori on joustava ratkaisu pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Voit halutessasi nostaa varat käyttöösi tai siirtää ne toiseen sijoituskohteeseen milloin tahansa.
  • Sijoittamalla Nordea Turvasalkkuun sinulla on mahdollisuus tilitalletusta parempaan tuottoon. Nordea Turvasalkku -sijoituskori tavoittelee noin 1 % vuosittaista tuottoa kulujen jälkeen.
  • Nordea Turvasalkku -sijoituskori tarjoaa suojaa pääomalle. Takaamme 95 % pääomaturvan sijoituskorin arvolle viiden vuoden kuluttua.

Ota yhteyttä omaan varainhoitajaasi

Voit olla yhteydessä varainhoitajaasi Premium Asiakaspalvelun kautta. Helpoiten soitat ollessasi kirjautuneena mobiilipankkiin.

Premium Asiakaspalvelu - Soita 0200 3000 Avautuu uuteen ikkunaan

Vastuuvarauma

Nordea Henkivakuutus Suomi Oy on vakavarainen suomalainen henkivakuutusyhtiö ja osa vahvaa eurooppalaista finanssipalveluja tarjoavaa Nordea-konsernia. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n oma varallisuus on 183 % Q4/2019 lainsäädännön ja viranomaisten vaatimusten edellyttämästä vakavaraisuuspääomavaatimuksesta.

Nordea Turvasalkun tarjoaa Nordea Henkivakuutus Suomi Oy, Y-tunnus 0927072-8. Yhtiön rekisteröity osoite on Aleksis Kiven katu 9, 00020 Nordea, Helsinki. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy on Suomeen rekisteröity henkivakuutusyhtiö. Yhtiö kuuluu Nordea-konserniin, joka on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava finanssipalvelukonserni. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy tarjoaa tuotteidensa arvonkehityksen liitettäväksi Nordea Turvasalkkuun asiamiehenään toimivan Nordea Bank Oyj:n kautta. 

Nordea Turvasalkku ei ole sijoitusrahastolain sääntelemä sijoitusrahasto eikä se siten ole Sijoittajien Korvausrahaston eikä Talletussuojarahaston piirissä. Asiakkaan tulee Nordea Turvasalkkua koskevan materiaalin lisäksi perehtyä myös vakuutussopimuksen tuotemateriaaliin. Markkinatilanteesta riippuen Nordea Turvasalkun arvo voi nousta tai laskea. Historiallisen kehityksen perusteella ei voida ennakoida Nordea Turvasalkun tuottotasoa tulevaisuudessa. Nordea Henkivakuutus Suomi Oy ei vastaa hallinnoimansa Nordea Turvasalkun, siihen liitettyjen sijoitussidonnaisten säästöjen taikka säästöjen arvoa määrittävien sijoitusten arvonkehityksestä tai mahdollisesta arvon alentumisesta. Sijoitussidonnaisiin säästöihin liittyy riski myös mahdollisesta pääoman menettämisestä osittain tai kokonaan. Vakuutusyhtiö ei takaa Nordea Turvasalkun arvonsäilyvyyttä tai arvonkehitystä, vaan Nordea Turvasalkun arvo voi nousta tai laskea voimakkaastikin lyhyellä aikavälillä. Vakuutusyhtiö antaa Nordea Turvasalkulle osittaisen pääomatakuun. Vakuutusyhtiö takaa, että Nordea Turvasalkun laskennallisen osuuden arvo on takuupäivänä 9.4.2026 vähintään 95 % siitä arvosta, joka sillä oli 9.4.2021. Takuun toteutuessa Nordea Turvasalkun arvonkehitys jatkuu takuupäivän jälkeen takuutasolta. Vakuutuksenomistajan vaihtaessa sopimuksensa arvonkehityksen liitettäväksi muun sijoituskohteen arvonkehitykseen ennen tai jälkeen takuupäivää ei pääomatakuu ole voimassa. Verotus voi muuttua sopimusaikana.