Säästö-rahastojen salkunhoidon terveiset

Salkkukatsaus touko-kesäkuu 2024

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Katso salkkukatsaus ja pysy ajan tasalla sijoitustesi kehityksestä sekä markkinoiden tapahtumista. Säästäjä-rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy. Rahaston aiempi tuotto ei ole tae tulevasta. Rahasto-osuuksiesi arvo voi nousta tai laskea ja voit menettää osan tai kaiken sijoittamastasi pääomasta. Tutustu Avaintietoesitteeseen aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Avaintietoesitteet saat osoitteesta www.nordea.fi tai Nordean konttorista.

Säästö-rahastoille palkintoja pitkäjänteisestä työstä

Nordean yhdistelmärahastojen hyvä tuotto on huomattu jo vuosien ajan myös Keski-Euroopassa, jossa taloudellista informaatiota tuottava LSEG jakaa arvostettuja Lipper-palkintoja menestyneille rahastoille. Tänä vuonna Lipper-palkinnon saa jo toisena vuonna peräkkäin viiden ja kymmenen vuoden tuoton perusteella sarjansa parhaana palkittu Säästö 75 -rahasto.

Lue artikkeli Funds MagazinessaAvautuu uuteen ikkunaan

Anna palautetta katsauksista

Aika päivittää sijoitussuunnitelma?

Jos haluat keskustella kanssamme sijoituksistasi, varaa aika tapaamiseen sijoitusasiantuntijoidemme kanssa.

Varaa aika sijotustapaamiseen

Tärkeää tietoa rahastosijoittamisesta

Näillä sivuilla annetut tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisiksi tuotetiedoiksi. Niitä ei tule pitää sijoitusneuvoina tai -suosituksina. Rahaston tai osakkeen historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksien tai osakkeiden arvo voi nousta tai laskea markkinoiden kehityksen mukaan, eikä ole varmaa, että sijoittaja saa takaisin koko sijoitetun pääoman.