Joustoa kortti- ja kulutusluottoihin

Nordean luottokortit ja Joustoluotto joustavat arjen haasteissa. Voit hyödyntää esimerkiksi lyhennysvapaat kuukaudet, muuttaa lyhennystä tai hakea korotusta luottoon.

Tee muutoksia korttiluottoihin

Hallitse Nordea Mastercard -luottokorttisi lyhennyksiä joustavasti. Muista myös hyödyntää luottokortin edut ostoksissa. Esimerkiksi luottokortilla tehtyihin ostoksiin saat keskimäärin 30 päivää koronta maksuaikaa.

Woman shopping with card - SMALL

Tee muutoksia kulutusluottoihin

Lue lisää mitä muutoksia voit tehdä Joustoluottoosi, vakuudelliseen kulutusluottoosi, opintolainasi takaisinmaksuohjelmaan ja autosi osamaksusopimukseen.

Man with tablet in sofa SMALL

Kello ja leikepöytä

Tarvitsetko helpotusta asuntolainasi lyhennyksiin?

Nordean uusissa asuntolainoissa on valmiina LyhennysJousto-ominaisuus, jolla voit pitää tauon lyhennyksistä tai maksaa korkojen lisäksi osan lyhennyksistä. Toinen vaihtoehto on hakea lyhennysvapaata.

Luottokorttien joustot

Nordean Mastercard-luottokortit tarjoavat monia joustoja arkeen.

Tutustu alla oman korttisi joustomahdollisuuksiin ja tee muutokset helposti Nordean mobiili- ja verkkopankissa:

Näin muutat luottokorttisi asetuksia

Näin muutat luottokorttisi asetuksia

Luottokorttilaskun eräpäivän muutos, lyhennysvapaat kuukaudet ja lyhennysprosentin muutos:

  • Nordean mobiilipankissa: valitse kortti, jota haluat muokata > klikkaa "Muokkaa luottoa".
  • Nordean verkkopankissa: valitse navigaatiosta Talous > valitse Kortit > klikkaa "Hae uutta korttia tai muokkaa nykyistä korttiasi” > valitse navigaatiosta Muutokset korttiluottoon -> klikkaa "Muut muutokset korttiluottoon".
  • Jos sinulla on Tuohi Mastercard, Finnair Plus Mastercard tai Stockmann Mastercard ja sinulla ei ole Nordean pankkitunnuksia, voit tehdä muutokset OmaLuotto-palvelussaAvautuu uuteen ikkunaan.

Luottorajan korotus

  • Nordean verkkopankissa: valitse navigaatiosta Talous > valitse Kortit > klikkaa "Hae uutta korttia tai muokkaa nykyistä korttiasi” > valitse navigaatiosta Muutokset korttiluottoon > klikkaa ”Korota luottoa”.
Nordea Gold
Nordea Credit
Nordea Premium
Finnair Plus Mastercard
Tuohi Mastercard
Stockmann Mastercard

Kulutusluotot

Mitä joustoja voit saada Nordean kulutusluottoihin?

Nordean kulutusluottoihin voit tehdä muutoksia itsepalvelussa tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Alta voit tarkistaa ohjeet yleisimpiin muutoksiin.

Tee muutoksia Joustoluottoosi

Tee muutoksia Joustoluottoosi

Alta löydät ohjeita muutamiin yleisesti tehtyihin muutoksiin. Voit tehdä muutoksia lainaasi kätevästi mobiilipankissa, lue tarkemmat ohjeet täältä

Katso tarkemmat tiedot, ehdot ja hinnastoAvautuu uuteen ikkunaan.

Ylimääräinen lyhennys

Voit tehdä ylimääräisen maksun itse ilman erillistä ilmoitusta. Käytä laskullasi näkyvää tilinumeroa ja viitettä. Ylimääräinen lyhennys on maksuton muutos.

Joustoluoton korottaminen

Voit korottaa Joustoluottoasi itsepalveluna Nordean verkko- tai mobiilipankin kautta 'Korota luottoa' –painikkeella. Luoton korottaminen onnistuu myös asiakaspalvelun avulla. Lue tarkemmat ohjeet luoton korottamiseen.

Lyhennysvapaat kuukaudet

Huomioithan, että lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla perättäiset kuukaudet. Lyhennysvapaat kuukaudet ovat maksuton muutos. 

Kuukausierän muuttaminen

Kuukausierän alentamisesta veloitetaan hinnaston mukainen (5,00 €) kulu. Kuukausierän alentaminen pidentää maksuaikaa. Mikäli haluat korottaa kuukausierääsi, eli lyhentää maksuaikaa, muutos on maksuton.

Eräpäivän siirto

Voit siirtää eräpäivää maksutta ennen seuraavan laskun muodostumista. Mikäli seuraava lasku on muodostunut, muutoksesta veloitetaan hinnaston mukainen (5,00 €) kulu. 

Tee muutoksia vakuudelliseen kulutusluottoosi
Tee muutoksia autosi osamaksusopimukseen
Tee muutoksia opintolainasi takaisinmaksuohjelmaan
Siirrä kulutusluottosi Nordeaan