Kodinomistajan uutiset - Syksy 2022

Hei kodinomistaja! Haluatko tietää, miten asuntomarkkinat kehittyvät? Lue Nordean asiantuntijoiden tuorein kooste alan näkymistä ja ota samalla talteen vinkit oman talouden hoitoon.

Nordean asuntomarkkinakatsaus – Syksy 2022

Asuntojen hintojen nousu hidastuu ja vuokramarkkinoilla on enemmän tarjontaa. Uudet asunnonostajat tai vuokra-asuntoa etsivät voivat hyötyä tilanteesta.

Lue syksyn asuntomarkkinakatsaus

Viisi syytä kodin energiaremonttiin

Energiaremontilla pienennät sähkölaskuasi, parannat kotisi jälleenmyyntiarvoa ja kevennät hiilijalanjälkeäsi. Rahoitusvaihtoehtoja on useita.

Lue miksi kodin energiaremontointi kannattaa

Tarvitsetko asuntolainaasi maksuvapaita kuukausia?

Markkinoiden ainoan maksuttoman LyhennysJouston ansiosta voit itse pienentää tai suurentaa kuukausittaisen lainanlyhennyksen määrää verkko- tai mobiilipankissa.

Näin käytät LyhennysJoustoasi

Blogi: Säästäminen asuntolainan rinnalla tuo turvaa

Nordean asumisen johtaja Jussi Pajala: Onko säästäminen tai asuntolaina korkosuojaaminen myöhäistä, kun osakemarkkina laskettelee alamäkeen ja korot nousevat ryminällä?

”En koskaan ajatellut, että sairastuisin rintasyöpään” - Lue Niinan tarina

Vakava, pitkäaikainen sairaus iskee usein pyytämättä ja yllättäen. Niin kävi myös Niina Minkkiselle, joka sairastui rintasyöpään muutama vuosi sitten. Varmuuden varalle otettu vakuutus turvasi silloin arkea, ja antoi mahdollisuuden keskittyä itsensä hoitamiseen.

Henkilövakuutus antoi Niinalle mahdollisuuden panostaa asioihin, jotka auttoivat jaksamaan arjessa. MyLife vakavan sairauden vakuutuksesta maksetaan verovapaa kertakorvaus nopeasti diagnoosin tai hoitotoimenpiteen jälkeen. Korvauksen voit käyttää haluamallasi tavalla, esimerkiksi nopeampaan hoitoon pääsyyn tai arjen kuluihin.

Nordean asuntolaina-asiakkaana saat 15 % edun kaikista MyLife-henkilövakuutuksista ja turvista.

Kodinomistajan etu!

Uuden kotivakuutuksen ostajalle 50€ lahjakortti If turvakauppaan

If tarjoaa Nordean kodinomistaja-asiakkaille 50 € arvoisen lahjakortin If Turvakauppaan. Tarjous koskee vain uusia If-asiakkaita. 

Ifin kotivakuutus todettiin Kuluttaja-lehden testissä 04/2022 keskihinnaltaan markkinoiden edullisimmaksi kotivakuutukseksi.


Kilpailuta kotivakuutuksesi

Testaa, millainen säästäjä olet

Haluatko aloittaa säästämisen helposti ja nopeasti? Me autamme sinut alkuun.

Tee testi ja selvitä millainen säästäjä olet

Haluatko muokata lainasi lyhennyksiä?

Maksuttoman Lyhennysjouston avulla voit pienentää tai suurentaa asuntolainasi lyhennyksiä suoraan verkko- tai mobiilipankissa.

Lue lisää LyhennysJoustosta